اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محاسبات ترانس حلقوی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : محاسبات ترانس حلقوی

نوشته اصلی توسط amin tal
    معذرت میخوام
    منظورم جنس هسته بود...ایا استفاده از جنس فریت لازمه ؟
    معمولا از هسته با جنس فریت و پودرآهن در فرکانس های بالا استفاده میکنند و لزومی نداره که در فرکانس 50 هرتز استفاده کنن

من ندیدم همچین موردی تا یقینا بگم که روی کیفیت چه تاثیری میذاره

دیدگاه

ممنون....
      بنده الان فقط دنبال یه هسته اهنی خوب میگردم.. موقع خرید و سفارش هسته چه مشخصاتی رو بدم...
      دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
        ممنون....
        بنده الان فقط دنبال یه هسته اهنی خوب میگردم..و اینکه موقع خرید و سفارش هسته چه مشخصاتی رو بدم...

اگه منظورت موقع سفارش ترانس هست که اون موقع باید ولتاژ و جربان رو به ترانس پیچ بگین

اگر هم منظورت غیر این که همه ei های معمول بازار از یک جنس هستن

دیدگاه

من هسته ترانس حلقوی رو عرض کردم...مثلا اندازه ترانس های حلقوی رو چطوری تقسیم بندی میکنند و شماره ای که بهش میدن مربوط به چیه؟
          منظورن از هسته خوب اینه که ایا همه هسته های اهنی حلقوی توی بازار یک جنس با یک الیاژ هستند یا الیاژ های مختلفی دارند؟(مثلا فلز استیل رو در نظر بگیرید که الیاژ های مختلفی تو بازار داره و هر الیاژش برای یک کار خاص هستش)
          دیدگاه

دوستان شرمنده این سوالی که می پرسم شاید بی ربط باشه ولی اینجا که بحث در مورد این نوع ترانس هاست خاستم این سوال رو بپرسم
            این نوع ترانسها و سلف ها رو که دارای هسته حلقوی هستند رو چه جوری می پیچند ، در تعداد بالا بدیهی هست نمی یان با دست بپیچند و با دستگاه های بوبین پیچ معمولی هم به دلیل شکل خاص هسته نمیشه پیچید ، پس چه طور این رو می پیچند ؟
            :mrgreen:
            تو انجمن این رو یافتم
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=49438.90
            دوستان ببخشید یه سوال دیگه داشتم کسی اسم دستگاهی که برای پیچیدن ترانس حلقوی در تاپیک بالا هست رو نمی دونه ؟
            خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
            [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
              من هسته ترانس حلقوی رو عرض کردم...مثلا اندازه ترانس های حلقوی رو چطوری تقسیم بندی میکنند و شماره ای که بهش میدن مربوط به چیه؟
              منظورن از هسته خوب اینه که ایا همه هسته های اهنی حلقوی توی بازار یک جنس با یک الیاژ هستند یا الیاژ های مختلفی دارند؟(مثلا فلز استیل رو در نظر بگیرید که الیاژ های مختلفی تو بازار داره و هر الیاژش برای یک کار خاص هستش)

جواب سوالت رو کامل نمیدونم و در همین حد میدونم که این هسته ها در چند نوع هستن و یکیش از نوع تسمه ای هست که چندین لایه تسمه فلزی به شکل دایره دور هم پیچیده شده و روکش خورده
              یه مدلیش هم پودر آهن هست و یه مدلی فک کنم ترکیبی از این دو

این تفاوت های جنس با رنگ مشخص میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ™AG
                دوستان شرمنده این سوالی که می پرسم شاید بی ربط باشه ولی اینجا که بحث در مورد این نوع ترانس هاست خاستم این سوال رو بپرسم
                این نوع ترانسها و سلف ها رو که دارای هسته حلقوی هستند رو چه جوری می پیچند ، در تعداد بالا بدیهی هست نمی یان با دست بپیچند و با دستگاه های بوبین پیچ معمولی هم به دلیل شکل خاص هسته نمیشه پیچید ، پس چه طور این رو می پیچند ؟
                :mrgreen:
                تو انجمن این رو یافتم
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=49438.90
                دوستان ببخشید یه سوال دیگه داشتم کسی اسم دستگاهی که برای پیچیدن ترانس حلقوی در تاپیک بالا هست رو نمی دونه ؟
                این رو تو پارات پیدا کردم
                http://www.aparat.com/v/5aUWy
                خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                [hr]

دیدگاه

محاسباتش راحته تفاوت چندانی با ترانس های دیگه نداره فقط سطح مقطع موسر رو باید بدست بیاری بقیه فرمولا و روش همونه
                  طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                  امروز رو کامل زندگی کن...
                  (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bnmo
                    سلام
                    دوستان کسی در مورد محاسبات ترانس حلقوی اطلاعاتی داره؟؟؟؟
                    خواهشا توضبح دهید؟؟؟
                    منظورم ترانس های حلقوی شکل هست...
                    با سلام :
                    تنها برتری ترانس های حلقوی ( هسته غیر فریت) که به جای آهن E و I از یک تسمه آهنی ( با خصوصیات جنس هسته E و I ) استفاده می کند حداقل هیستریس می باشد.
                    علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                    نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

سلام یه چیز جالب
                      به نظر شما میشه از هسته الکترو موتور منظورم استاتور هست بعنوان هسته ترانس حلقوی ازش استفاده کرد یعنی مثل همونا سیم پیچی بشه و کار کنه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط highvoltage1371
                        سلام یه چیز جالب
                        به نظر شما میشه از هسته الکترو موتور منظورم استاتور هست بعنوان هسته ترانس حلقوی ازش استفاده کرد یعنی مثل همونا سیم پیچی بشه و کار کنه ؟
                        بله رو حسابش که باید بشه.منم میخواستم باش یه اتوترانس واریابل (واریاک) درست کنم ولی وقت نکردم.البته سیمپیچی واریاک باید خیلی منظم و محکم باشه.
                        واسه محاسباتش از وزن اهن میشه استفاده کرد .یعنی ببینی مثلا اگه وزن استاتور 2 کیلو باشه میشه یه ترانس با قدرت مشابه ترانس EI دو کیلویی درست کرد
                        الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

سلام دوباره
                          ببینید این هسته موتور رو از یه موتور پمپ اب بیرون اوردم ولی کناره هاش خراشیده شده و احساس میکنم همه ورق ها به هم اتصال کوتاه باشند با مولتی متر که تست میکنم حتی صفحه بالایی و اخری هم به هم راه میدند به نظر شما میشه از این هسته استفاده کرد یا حتی به عنوان موتور سیم پیچی کرد یا ترانس یا دیگه نمیشه وباید یه هسته دیگه جایگزین شه
                          http://s6.picofile.com/file/8236652800/20160202_145950.jpg

دیدگاه

این هسته ها را به هم جوش میدن تو کارخونه تا از هم در نره.
                            تو موتور چون سیمها توی شیار قرار میگیره میدانش بیشتر به سمت مرکز و لبه شیارها هدایت میشه و این جوش خیلی تاثیر روی تلفات نمیذاره ولی اگه بخوای مثل ترانس تیروئیدی بپیچی نمیدونم شاید تاثیرش زیاد باشه؟ باید امتحان کرد.
                            الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

دوستان سلام.
                              من یه هسته حلقوی پیدا کردم میخوام باهاش واریاک درست کنم.
                              حالا اینکه چطور بفهمم توان این هسته چقدره؟
                              چه فرمولی برای بدست اوردن توانش هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Khedry نمایش پست ها
                                دوستان سلام.
                                من یه هسته حلقوی پیدا کردم میخوام باهاش واریاک درست کنم.
                                حالا اینکه چطور بفهمم توان این هسته چقدره؟
                                چه فرمولی برای بدست اوردن توانش هست؟

K ضریبی است که در فاصله بین 0.8 تا 1.2 بسته به توان ترانسفورماتور تغییر میکند. در ترانسفورماتورهای کوچک 1.2= K و در ترانسفورماتورهای پرقدرت 0.8= K در نظر گرفته می شود. در رابطه بالا P توان ظاهری در خروجی ترانسفورماتور می باشد که بر حسب ولت آمپر ( VA ) بیان می شود. S سطح مقطع موثر هسته بر حسب سانتی متر مربع (cm2) می باشد.
                                جدیدترین ویرایش توسط electronium; ۱۳:۴۶ ۱۴۰۱/۰۵/۲۲.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...