اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گفتگو در رابطه با کنتور برق و یافتن یک راه حل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

گفتگو در رابطه با کنتور برق و یافتن یک راه حل

سلام.

دوستان عزیز منو در اینباره راهنمایی کنید!
    فرض بگیرید:
    من یک کنتور برق دارم که بصورت استاندارد نصب شده! حالا یک سیم جداگانه قبل از رسیدن سیم اصلی به کنتور گرفته ام و دارم.(در کل یک خط پولی و یک خط رایگان هستش) حالا می خواستم بدونم که آیا وسیله ایی هستش که من در سر راه خط رایگان وصل کنم و هوشمند باشه که به محض قطع شدن برق پولی این یکی هم یعنی همون مسیر برق رایگان هم قطع بشه؟!

خواهشا راهنمایی کنید که اگر همچنین چیزی هستش ! جنس خوب چه قیمت درمیاد؟! اسمش مدلش و ... را هم ذکر کنید!

(در کل طوری بشه که به محض قطع کردن کنتور و قطع جریان برقی که از کنتور میاد اون یکی جریان که ارتباطی به کنتور نداره هم قطع بشه!)

متوجه اید که!؟

آیا امکانش هست!؟؟؟؟

پاسخ : گفتگو در رابطه با کنتور برق و یافتن یک راه حل

با سلام
    شما می تونید از یک کنتاکتور برای این کار استفاده کنید

اگر مصرف خونگی هست میتونید یک کنتاکتور d32 ls که مارک نسبتا خوبی هم هست و فکر میکنم یه چیزی حدود 30 الی 40 هزار تومان هم قیمتش باشه استفاده کنید

به این ترتیب که کنتاکت نرمالی اوپن کنتاکتور رو در مسیر برق رایگان قرار دهید و بوبین کنتاکتور رو هم به نول و فاز اصلی متصل کنید ، به این ترتیب به محض قطع برق اصلی برق بوبین قطع و برق رایگان هم قطع و با وصل مجدد
    برق برق بوبین وصل و برق رایگان هم وصل خواهد شد

موفق باشید

دیدگاه

فقط متوجه باش! کنتاکتور موقع قطع و وصل یه صدای تق بلندی داره!
      ماموری که مشکوک شده و برای چک کردن اومده ، گوشها و چشمهای تیزی داره!!!
      نکنه ضایع کاری بالا بیاری؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feredi
        فقط متوجه باش! کنتاکتور موقع قطع و وصل یه صدای تق بلندی داره!
        ماموری که مشکوک شده و برای چک کردن اومده ، گوشها و چشمهای تیزی داره!!!
        نکنه ضایع کاری بالا بیاری؟
        بابا آدم که آنفدر جواد نیست که کنتاکتور را نزدیک کنتور بگذارد
        کمتر سخن گویم
        بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

بهترین راه درست کار کردن است. از این روشها کسی به جایی نمیر سه.
          www.stockist.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba_led
            با سلام
            شما می تونید از یک کنتاکتور برای این کار استفاده کنید

اگر مصرف خونگی هست میتونید یک کنتاکتور d32 ls که مارک نسبتا خوبی هم هست و فکر میکنم یه چیزی حدود 30 الی 40 هزار تومان هم قیمتش باشه استفاده کنید

به این ترتیب که کنتاکت نرمالی اوپن کنتاکتور رو در مسیر برق رایگان قرار دهید و بوبین کنتاکتور رو هم به نول و فاز اصلی متصل کنید ، به این ترتیب به محض قطع برق اصلی برق بوبین قطع و برق رایگان هم قطع و با وصل مجدد
            برق برق بوبین وصل و برق رایگان هم وصل خواهد شد

تیغه های نرمالی اوپن یا کلوز واسه عبور جریان خیلی کم مدار فرمان ک حدودا" کمتر از یک آمپر استفاده میشه
            شما از تیغه های اصلی کنتاکتور باید استفاده کنید.
            موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط stockist
              حرف شما درست هست ولی بعضی جا ها متاسفانه باید کلک بزنی مثلا ما چند وقت قبل ما یک ساخت و ساز داشتیم که اداره برق جهت نصب کنتور به پروانه ساختمانی گیر داده بود از این مرحله ردشدیم بعدا فهمیدیم که می خواد خودش رو در سود پروژه شریک کنه برای کنتور خانگی 150 هزار می گرفت اما برای کنتور موقت 450 هزار ( 8 سال قبل)
              خوب شما بودی چیکار میکردی ؟
              تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
              داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

سلام
                با اینکه این کار اگه جهت رایگان استفاده کردن از خط به کار بره کار درستی نیست و یه جور بی حرمتی به سایر مشترکین برق هستش ولی چون پرسش این دوست ما جنبه علمی داره و درجاهای مشابه که کاری مشابه و البته قانونی در این زمینه ممکنه پیش بیاد بدم نمیاد نظرم رو بگم ( ایشالا که دوستان گلم با فرهنگ بالایی که دارن همیشه تو زندگی کارهای قانونی انجام میدن و به مشترکین دیگه و بیت المال بی حرمتی نمی کنند)

خب حالا میرسیم به سوال دوست عزیزمون:

آیا وسیله ایی هستش که من در سر راه خط رایگان وصل کنم و هوشمند باشه که به محض قطع شدن برق پولی این یکی هم یعنی همون مسیر برق رایگان هم قطع بشه؟!
                ببین دوست من بدون شک شما میخواین مسئله حفاظتی رو رعایت کنی که نیاز به قطع شدن برق رو حس کردی ولی این موضوع مسئله مهمیه و نیاز به بررسی های خاصی داره ؛ در درجه اول شما باید به این پرسش پاسخ بدید که از این خط رایگان چه مصارفی (خانگی یا تجاری یا صنعتی؟) و در کل چه توانی رو دارین تغذیه می کنید ؟ آیا این خط رایگان قراره جای خط اصلی رو بگیره ؟ یا به عبارت دیگه شما میخوای کنتور رو با یه پل دادن از مدار حذف کنی یا اینکه میخواین بخشی از مصارف روی کنتور باشه و بخش دیگه رو خط رایگانتون ؟ جواب به این پرش ها میتونه بهترین و ساده ترین و در عین حال کم خرج ترین نوع حفاظت رو مشخص کنه
                شیطان که رانده گشت یک خطا بیشتر نکرد خود را برای سجده آدم رضــــا نکرد
                شیطان هـــزار مرتبه بهتر ز بی نـــــــــــماز او سجده را بر آدم و این بر خدا نکرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط stockist نمایش پست ها

درود

جناب سوال پرسیدیم و علمی هستش پیگیر پاسخ باشید.
                  مثل این میمونه شما گیاهخوار باشی و هر روز بری چلوکبابی هم خودتو اذیت کنی هم بقیه رو!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X