با سلام خدمت دوستان من دو تا سنسور گیرنده مادون قرمز با مشخصات زیر خریداری کردم:
مشخصات :

تولید کننده :Vishay تایوان
فتو دیود تقویت شده
حساس به فرکانس 38 کیلو هرتز
فتوترانزیستور مادون قرمز 38 کیلو هرتز
عملکرد تا فاصله 35 متر و زاویه 45 درجه
حساسیت به نور با طول موج 950 نانو متر
این سنسور و سنسور GP1UX511QS (که در سایتroboeq.ir موجود است ) توسط کمیته مسابقات ربوکاپ جهانی برای تشخیص نور توپ جدید مسابقات جونیور در حالت فرکانسی توصیه شده است.
و سنسور بعدی:
سنسور GP1UX511QS یک گیرنده مادون قرمز است .
مشخصات:

محصول کمپانی شارپ
حساس به فرکانس 38KHz
جریان مصرفی 600 میکرو آمپر
تا فاصله 8.5 متری حساس می باشد
حداکثر جریان خروجی 1.5 میلی آمپر
این سنسور و سنسور TSOP1138 (که در سایت roboeq.ir موجود است ) توسط کمیته مسابقات ربوکاپ جهانی برای تشخیص نور توپ جدید مسابقات جونیور در حالت فرکانسی توصیه شده است .
مشکلم اینجاست من این دوسنسور رو به دستگاه بستم ولی اولی کار نکرد ولی دومی جواب داد حالا من نیاز به یک گیرنده قوی تر دارم میتونین بگین مشکل کجاست آیا این دو با هم تفاوتی در اتصال دارند
مشخصات :

تولید کننده :Vishay تایوان
فتو دیود تقویت شده
حساس به فرکانس 38 کیلو هرتز
فتوترانزیستور مادون قرمز 38 کیلو هرتز
عملکرد تا فاصله 35 متر و زاویه 45 درجه
حساسیت به نور با طول موج 950 نانو متر
این سنسور و سنسور GP1UX511QS (که در سایتroboeq.ir موجود است ) توسط کمیته مسابقات ربوکاپ جهانی برای تشخیص نور توپ جدید مسابقات جونیور در حالت فرکانسی توصیه شده است.
و سنسور بعدی:
سنسور GP1UX511QS یک گیرنده مادون قرمز است .
مشخصات:

محصول کمپانی شارپ
حساس به فرکانس 38KHz
جریان مصرفی 600 میکرو آمپر
تا فاصله 8.5 متری حساس می باشد
حداکثر جریان خروجی 1.5 میلی آمپر
این سنسور و سنسور TSOP1138 (که در سایت roboeq.ir موجود است ) توسط کمیته مسابقات ربوکاپ جهانی برای تشخیص نور توپ جدید مسابقات جونیور در حالت فرکانسی توصیه شده است .
مشکلم اینجاست من این دوسنسور رو به دستگاه بستم ولی اولی کار نکرد ولی دومی جواب داد حالا من نیاز به یک گیرنده قوی تر دارم میتونین بگین مشکل کجاست آیا این دو با هم تفاوتی در اتصال دارند