پاسخ : برد تردمیل خواهشا کمک کنید
نه دوست عزیز من ناراحت نشدم
وقتی کاری رو بلد نیستم باید به کسی که بلده مراجعه کنم
من خیلی ممنونم که کمکم کردین
من الان برد را دادم تعمیر کنه نمیتونم شماره آی سی را بدم
متاسفانه باهاش که حرف زدم گفت مشکل همون همیشگیه موتور آمپر زیاد کشیده و دوباره igbt و دیود بغلشو سوزونده
درباره رله هم من اون موقع که گفتم صدا تیک نمیده متاسفانه حواسم نبود و همون موقع سیم برق ورودی جدا شده بود
در پست بعدی گفتم که چک کردم درست بود.وصدای تیک میده.
مشکل اینه که نمیدونم چرا با تعویض این دو قطعه سوخته برد فقط در یک لحظه برق میده سر موتور و ایست میکنه .
این اطمینان را هم دارم که در مراتب قبلی که این اتفاق افتاده تعمیر کار بجز igbt و دیود کنارش و آی سی سوئیچینگ چیز دیگه ای را عوض نکرده چون تمام قطعه ها لحیم صنعتی هستند و فقط اینا دست کاری شده.
باز هم از تعمیر کار پرسیدم و متاسفانه با یک لبخند عاقل اندر سفیح برخورد کرد و فرمودن ۲۶۰ تومان باید بدم.
به هر حال باید بفهمم که چرا این اتفاق رخ میده و برد استارت میکنه.
باز هم تشکر میکنم از شما بخاطر راهنمایی هاتون.
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
سلام دوست عزیز
نه مشکل مال سنسور نیست چک شد و درست کار میکنه
این برقی که برد وصل میکنه در یک لحظه هست .
مشکل مال برد هست
تشکر از راهنماییتون
نوشته اصلی توسط Pooryamm
نمایش پست ها
وقتی کاری رو بلد نیستم باید به کسی که بلده مراجعه کنم
من خیلی ممنونم که کمکم کردین
من الان برد را دادم تعمیر کنه نمیتونم شماره آی سی را بدم
متاسفانه باهاش که حرف زدم گفت مشکل همون همیشگیه موتور آمپر زیاد کشیده و دوباره igbt و دیود بغلشو سوزونده
درباره رله هم من اون موقع که گفتم صدا تیک نمیده متاسفانه حواسم نبود و همون موقع سیم برق ورودی جدا شده بود
در پست بعدی گفتم که چک کردم درست بود.وصدای تیک میده.
مشکل اینه که نمیدونم چرا با تعویض این دو قطعه سوخته برد فقط در یک لحظه برق میده سر موتور و ایست میکنه .
این اطمینان را هم دارم که در مراتب قبلی که این اتفاق افتاده تعمیر کار بجز igbt و دیود کنارش و آی سی سوئیچینگ چیز دیگه ای را عوض نکرده چون تمام قطعه ها لحیم صنعتی هستند و فقط اینا دست کاری شده.
باز هم از تعمیر کار پرسیدم و متاسفانه با یک لبخند عاقل اندر سفیح برخورد کرد و فرمودن ۲۶۰ تومان باید بدم.
به هر حال باید بفهمم که چرا این اتفاق رخ میده و برد استارت میکنه.
باز هم تشکر میکنم از شما بخاطر راهنمایی هاتون.
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
نوشته اصلی توسط محسن نصرالهی
نمایش پست ها
نه مشکل مال سنسور نیست چک شد و درست کار میکنه
این برقی که برد وصل میکنه در یک لحظه هست .
مشکل مال برد هست
تشکر از راهنماییتون
دیدگاه