اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور درب و پنجره

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سنسور درب و پنجره

سلام
    ​​​​​​دنبال راهی میگردم که به محض باز شدن در و پنجره داخل خونه یه زنگ صدا بده
    یه سری جنس تو فروشگاه دیدم که زده سنسور در و پنجره اما نمی‌دونم به دردم میخوره یا نه
    لطفاً راهنمایی کنید

درود
    این سنسورها اغلب مغناطیسی هستند و دو تکه دارند که هر کدام روی یک لنگه در یا پنجره قرار میگیرند و تا زمانی که در بسته است بعلت عملکرد آهنربای داخل یکی روی کلید دیگری کلید قطع است ولی به محض باز شدن در و دور شدن آهنربا کلید داخل عملکرده و یک آلارم را به صدار در میآورد اشکال آنها اینستکه اگر در بسته شود آلارم قطع خواهد شد برای اینکه بصورت دزدگیر عمل کرده وبطور دائم آلارم صدا دهد و فقط بصورت دستی توسط صاحب خانه آلارم قطع شود باید یک مدار Latch به آن اضافه شود لینک زیر را ببینید :
    https://eshop.eca.ir/%D8%B3%D8%A7%DB...%B2-mc-38.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      درود
      این سنسورها اغلب مغناطیسی هستند و دو تکه دارند که هر کدام روی یک لنگه در یا پنجره قرار میگیرند و تا زمانی که در بسته است بعلت عملکرد آهنربای داخل یکی روی کلید دیگری کلید قطع است ولی به محض باز شدن در و دور شدن آهنربا کلید داخل عملکرده و یک آلارم را به صدار در میآورد اشکال آنها اینستکه اگر در بسته شود آلارم قطع خواهد شد برای اینکه بصورت دزدگیر عمل کرده وبطور دائم آلارم صدا دهد و فقط بصورت دستی توسط صاحب خانه آلارم قطع شود باید یک مدار Latch به آن اضافه شود لینک زیر را ببینید :
      https://eshop.eca.ir/%D8%B3%D8%A7%DB...%B2-mc-38.html
      خیلی لطف کردید
      الان توی فروشگاه دو مدل رو دیدم
      یکی این هست

یکی این پایینی

اولی ظاهراً نیاز به دستگاهی به نام rf داره که نمی‌دونم چیه
      دومی هم نفهمیدم کلا چطور کار می‌کنه

این چیزی که شما گفتید لینک فروش هم داره؟
      نیاز به دزدگیر اماکن یا وسیله دگه نداره؟

دیدگاه

اولیه برای این تجهیزات هوشمند سازیه، وصل میشه به بریج
        خرید ریموت هوشمند WIFI با قابلیت اتصال تمامی تجهیزات IR و RF با قیمت و کیفیت مناسب

دومیه توش یه رید رله هستش، مثل کلید معمولی عمل می کنه
        می تونی بزنی به یه وسیله ای، مثلا همین دستگاه ارسال sms که وصل شد sms بفرسته، یا دزگیری چزی فعال کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 7703160 نمایش پست ها
          سلام
          ​​​​​​دنبال راهی میگردم که به محض باز شدن در و پنجره داخل خونه یه زنگ صدا بده
          یه سری جنس تو فروشگاه دیدم که زده سنسور در و پنجره اما نمی‌دونم به دردم میخوره یا نه
          لطفاً راهنمایی کنید
          با اجازه اساتید گرامی (اینجا هم سر بزنید سوال دارم تو آخرین ارسالهای فروم نمیاره!)

اگه چیزی ساده میخواهید نیاز به سنسور وصل شونده دارید و یک زنگ
          سنسور NO یعنی Normally Open به صورت عادی مسیرش باز است وقتی درب باز میشود مسیرش بسته می‌شود که میتوانید با زنگ به صورت سری ببندید - مثل شستی رایج درب یخچال‌های قدیمی NO است وقتی درب باز میشود لامپ هم روشن میشود.
          مگنتهای ساده دو تکه ای موجود در فروشگاه NC | Normally Close هستند وقتی از هم دور میشن (درب باز میشه) مدار رو قطع می‌کنه و عموما به عنوان سنسور سیمی دزدگیرها بکاربرده میشد.
          برخی دیگه از سنسورهای موجود همانطور که توضیح داده مدار هشدار دهنده هم دارند.

اگر سادگی مد نظرتان است سنسور یا شستی NO (مثل شستی درب که در یخچال‌های قدیمی بود!) تهیه و به درب متصل کنید کنید و در مدار زنگ سری کنید.
          برای ولتاژهای بالا مثلا 220V احتیاط کنید اگر زنگتان 220 است برای فعال سازی آن از مدار واسط ساده ای استفاده نمایید.
          latch با هر نوع سنسور سیمی هم بسته به کاربرد شما میتونید مورد استفاده قرار بدید.
          شخصا چنین مداری لازم داشتم چند سنسور مگنت دزدگیری دو تکه رو با هم سری و ابتدا و انتهای خط سنسورها را به یک مدار ساده 12V متصل کردم.
          چیزی شبیه به این :

جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۱۹:۴۴ ۱۴۰۲/۰۶/۱۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها

با اجازه اساتید گرامی (اینجا هم سر بزنید سوال دارم تو آخرین ارسالهای فروم نمیاره!)

اگه چیزی ساده میخواهید نیاز به سنسور وصل شونده دارید و یک زنگ
            سنسور NO یعنی Normally Open به صورت عادی مسیرش باز است وقتی درب باز میشود مسیرش بسته می‌شود که میتوانید با زنگ به صورت سری ببندید - مثل شستی رایج درب یخچال‌های قدیمی NO است وقتی درب باز میشود لامپ هم روشن میشود.
            مگنتهای ساده دو تکه ای موجود در فروشگاه NC | Normally Close هستند وقتی از هم دور میشن (درب باز میشه) مدار رو قطع می‌کنه و عموما به عنوان سنسور سیمی دزدگیرها بکاربرده میشد.
            برخی دیگه از سنسورهای موجود همانطور که توضیح داده مدار هشدار دهنده هم دارند.

اگر سادگی مد نظرتان است سنسور یا شستی NO (مثل شستی درب که در یخچال‌های قدیمی بود!) تهیه و به درب متصل کنید کنید و در مدار زنگ سری کنید.
            برای ولتاژهای بالا مثلا 220V احتیاط کنید اگر زنگتان 220 است برای فعال سازی آن از مدار واسط ساده ای استفاده نمایید.
            latch با هر نوع سنسور سیمی هم بسته به کاربرد شما میتونید مورد استفاده قرار بدید.
            شخصا چنین مداری لازم داشتم چند سنسور مگنت دزدگیری دو تکه رو با هم سری و ابتدا و انتهای خط سنسورها را به یک مدار ساده 12V متصل کردم.
            چیزی شبیه به این :

خیلی ممنون
            حقیقتش من چیزی از الکترونیک نمی‌دونم و زیاد متوجه نشدم
            اگر براتون امکان داشت که این وسایلی که میگید رو لینک فروشگاهش رو بدید که خیلی عالی میشه
            مثلاً همین سنسور no و آژیر مناسبش
            در کشویی شیشه ای هست
            فقط می‌خوام در باز شد تو خونه یه زنگ صدا بده و قطع بشه

​​​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی نمایش پست ها
              اولیه برای این تجهیزات هوشمند سازیه، وصل میشه به بریج
              خرید ریموت هوشمند WIFI با قابلیت اتصال تمامی تجهیزات IR و RF با قیمت و کیفیت مناسب

دومیه توش یه رید رله هستش، مثل کلید معمولی عمل می کنه
              می تونی بزنی به یه وسیله ای، مثلا همین دستگاه ارسال sms که وصل شد sms بفرسته، یا دزگیری چزی فعال کنه
              ممنون از توجهتون
              اصلا. فکر نمی‌کردم این کار ساده اینقدر پیچیده و گرون در بیاد????
              یه پیرمردی یه اتاقشو مغازه کرده که وضع مالی خوبی هم نداره..وقتی تو اتاقشه متوجه نمیشه کی میاد تو
              اشتباه کردم گفتم خیلی ساده میشه زنگ گذاشت در باز شده
              گیر کردم توش
              ????

دیدگاه

خیلی ممنون
                حقیقتش من چیزی از الکترونیک نمی‌دونم و زیاد متوجه نشدم
                اگر براتون امکان داشت که این وسایلی که میگید رو لینک فروشگاهش رو بدید که خیلی عالی میشه
                مثلاً همین سنسور no و آژیر مناسبش
                در کشویی شیشه ای هست
                فقط می‌خوام در باز شد تو خونه یه زنگ صدا بده و قطع بشه

​​​
                درود
                هدف شما : یک دستگاه جمع و جور با راه اندازی آسان و صدای خوب و قیمت خوب
                شاید اینا به کارتون بیاد all in one door alarm (فقط نمونه نه پیشنهاد) :

https://www.digikala.com/product/dkp-1521998/دزدگیر-در-و-پنجره-کد-1511113/
                این هم کل دسته بندیش
                فقط باید زحمت بکشید جنس خوبش رو تو بازار پیدا کنید مثلا از لحاظ صدا که مورد نیاز شماست صدای خوبی داشته باشه.
                این تجهیز به صورت کامل در فروشگاه سایت پیدا نکردم (قطعاتش برای ساخت هست) چون مرتبط نیست :
                https://eshop.eca.ir/search?controller=search&s=سنسور+دزدگیر

اگه به نتیجه نرسیدید میتونید از یه نفر کمک بگیرید براتون یک مدار ساده با باتری و سنسور و بیزر اکتیو کوچولو بسازه.. خیلی راحته .. اگر هم لازم شد بگید تا مدارشو براتون ترسیم کنم.
                جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۱۰:۳۱ ۱۴۰۲/۰۶/۱۵.

دیدگاه

درود
                  هدف شما : یک دستگاه جمع و جور با راه اندازی آسان و صدای خوب و قیمت خوب
                  شاید اینا به کارتون بیاد all in one door alarm (فقط نمونه نه پیشنهاد) :

https://www.digikala.com/product/dkp-1521998/دزدگیر-در-و-پنجره-کد-1511113/
                  این هم کل دسته بندیش
                  فقط باید زحمت بکشید جنس خوبش رو تو بازار پیدا کنید مثلا از لحاظ صدا که مورد نیاز شماست صدای خوبی داشته باشه.
                  این تجهیز به صورت کامل در فروشگاه سایت پیدا نکردم (قطعاتش برای ساخت هست) چون مرتبط نیست :
                  https://eshop.eca.ir/search?controller=search&s=سنسور+دزدگیر

اگه به نتیجه نرسیدید میتونید از یه نفر کمک بگیرید براتون یک مدار ساده با باتری و سنسور و بیزر اکتیو کوچولو بسازه.. خیلی راحته .. اگر هم لازم شد بگید تا مدارشو براتون ترسیم کنم.
                  اون زنگ رو از ایسام خریدم قبلاً که هم صداش نمی‌رسید توی خونش هم باطری تند تند تموم میکرد

تو یوتیوب هم هر چی میگردم سر در نمیارم
                  مثلاً خیلی ها مقاومت می‌زارن سر راه بوق که نمیدونم چرا و ...
                  اگر وقتش رو داشتید که مدارش رو رسم کنید با اسم قطعات واقعا ممنون میشم

دیدگاه

اون زنگ رو از ایسام خریدم قبلاً که هم صداش نمی‌رسید توی خونش هم باطری تند تند تموم میکرد

تو یوتیوب هم هر چی میگردم سر در نمیارم
                    مثلاً خیلی ها مقاومت می‌زارن سر راه بوق که نمیدونم چرا و ...
                    اگر وقتش رو داشتید که مدارش رو رسم کنید با اسم قطعات واقعا ممنون میشم
                    اون زنگ رو اگه دارید بدید کسی شاید بتونه ازش برای زنگ خارجی خروجی بگیره.

اما اگه قصد ساخت مداری رو دارید، خیلی ساده براتون توضیح میدم :
                    این مدارها خیلی ساده و راحت هستن و با هزینه کمی جمع میشن
                    یه نفر دم دستتون پیدا کنید اینا رو برد سوراخ‌دار را روی هوا براتون ببنده و بزارید تو یه جعبه بکوبیدش کنار زنگ درب یا جایی که صداش خوب شنیده بشه..
                    از قسمت ورودی سنسور سیم بکشید تا سنسور مگنتی که تهیه کردید و چسبوندید یا پیچ کردید به درب (عکسش در آخر پست هست - مگنت رو به لنگه متحرک درب متصل کنید و سنسور یا اون تکه که سیم بهش وصل میشه رو به قسمت ثابت درب و دقیقا روبروی هم متصل کنید - بالا یا کنار درب متصل کنید جاشو اول پیش بینی کنید
                    برای برقش هم یه باتری یا آداپتور DC 9V بزارید خروجیشو به + و - مدار متصل کنید و ورودی آداپتور رو به برق شهر 220V
                    اگه صدای بازر کمه به جای اون یک رله 9V قرار بدید (ولتاژ هر مدار داخل شکل نوشته) و کنتاکت COM,NO رو با یک سیم زنگ خارجی سری کنید (مانند مداری که پستهای قبلی ارسال کردم)
                    ترانزیستور و SCR رو یه چیز معمولی هم قرار بدید جواب میده. مثلا ترانزیستور NPN C945,BC547

برای ورودیش هم میتونید از این نوع سنسور با کنتاکتهای Normally Close یا NC استفاده کنید :

حتی با آردوینو هم سرهمش کردن!!

مدارهای ساده و راحت رو ارسال کردم.

دیدگاه

اون زنگ رو اگه دارید بدید کسی شاید بتونه ازش برای زنگ خارجی خروجی بگیره.

اما اگه قصد ساخت مداری رو دارید، خیلی ساده براتون توضیح میدم :
                      این مدارها خیلی ساده و راحت هستن و با هزینه کمی جمع میشن
                      یه نفر دم دستتون پیدا کنید اینا رو برد سوراخ‌دار را روی هوا براتون ببنده و بزارید تو یه جعبه بکوبیدش کنار زنگ درب یا جایی که صداش خوب شنیده بشه..
                      از قسمت ورودی سنسور سیم بکشید تا سنسور مگنتی که تهیه کردید و چسبوندید یا پیچ کردید به درب (عکسش در آخر پست هست - مگنت رو به لنگه متحرک درب متصل کنید و سنسور یا اون تکه که سیم بهش وصل میشه رو به قسمت ثابت درب و دقیقا روبروی هم متصل کنید - بالا یا کنار درب متصل کنید جاشو اول پیش بینی کنید
                      برای برقش هم یه باتری یا آداپتور DC 9V بزارید خروجیشو به + و - مدار متصل کنید و ورودی آداپتور رو به برق شهر 220V
                      اگه صدای بازر کمه به جای اون یک رله 9V قرار بدید (ولتاژ هر مدار داخل شکل نوشته) و کنتاکت COM,NO رو با یک سیم زنگ خارجی سری کنید (مانند مداری که پستهای قبلی ارسال کردم)
                      ترانزیستور و SCR رو یه چیز معمولی هم قرار بدید جواب میده. مثلا ترانزیستور NPN C945,BC547

برای ورودیش هم میتونید از این نوع سنسور با کنتاکتهای Normally Close یا NC استفاده کنید :

حتی با آردوینو هم سرهمش کردن!!

مدارهای ساده و راحت رو ارسال کردم.
                      یه دنیا ممنون
                      واقعا لطف کردید
                      اصلا عجیب غریب رو اعصابم بود این
                      باعث شدید برم دنبال یادگیری حداقلی
                      بازم ممنون از توجهتون ❤️

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X