اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

zig-bee

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : zig-bee

سلااااااااام
    دوستان یه سوال من می خواستم بپرسم زیگ بی رو موقع خرید تنهایی میدن یا بردی چیزی هم کنارش داره؟ اخه من یه جایی دیدم برد توسعه داشت!!!! :eek:
    ممنون می شم اگه راهنماییم کنید. :redface:

دیدگاه

سلام
      نرم افزاار لازم برای zigbee برای ویندوز7چیه؟
      خودم هر چی پیدا کردم ماله xp ا !!!
      ممنون :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mingil
        سلام
        نرم افزاار لازم برای zigbee برای ویندوز7چیه؟
        خودم هر چی پیدا کردم ماله xp ا !!!
        ممنون :biggrin:
        سلام خودم پیدا کردم گفتم واسه شما هم بزارم :applause:
        http://www.digi.com/support/productdetail?pid=3352&osvid=57&type=utili ties

دیدگاه

سلام
          من چه جوری باید با دستورات at commandکار کنم؟
          تو چه محیطی نوشته می شه اصلا؟
          راهنمایی کنید لطفا!! :sad:

دیدگاه

خب
            داداش دلم کباب شد ... فقط خودت داری پست میزاری :cry2:
            اگه با کامپیوتر داری به ماژول دستور میدی و میخای اپلیکیشن بنویسی باید با یه زبون برنامه نویسی براش دستور بفرستی با پورت سریال..
            و اگه با میکرو که بازم باید کد بنویسی که با پورت سریالش فلان دستور ارسال شه و منتظر پاسخ باشه...
            شما گفتین چه ماژولی رو خریدین؟ چند؟؟ میخام منم بیام یه دور بزنم با این مدل ماژولا...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir-Sam
              خب
              داداش دلم کباب شد ... فقط خودت داری پست میزاری :cry2:
              چی کار کنم خوب کسی کمک نمی کنه :cry2: :cry: خودم پیدا می کنم جواب میذارم حداقل بقیه استفاده کنن :icon_razz:
              نوشته اصلی توسط Amir-Sam
              اگه با کامپیوتر داری به ماژول دستور میدی و میخای اپلیکیشن بنویسی باید با یه زبون برنامه نویسی براش دستور بفرستی با پورت سریال..
              و اگه با میکرو که بازم باید کد بنویسی که با پورت سریالش فلان دستور ارسال شه و منتظر پاسخ باشه...
              بله اینو میدونم ببینید یه طرفش از کامپیوتره که فک کنم من باید از htermاستفاده کنم اونورش هم فعلا کامپیوتره اما قراره میکرو باشه اما من چون تاحالا با این موجودات کار نکردم گفتم راهنمایی کنید :redface:

نوشته اصلی توسط Amir-Sam

شما گفتین چه ماژولی رو خریدین؟ چند؟؟ میخام منم بیام یه دور بزنم با این مدل ماژولا...
              من زیگ بی ze10uخریدم با انتن 5db
              هر کدوم 120 تومن بود که با انتن و اینا جمعا 300تومن در اومد. :agree:
              حالا کمک کنید تا خودم دیگه جواب خودمو ندم :biggrin:

دیدگاه

خیلی هم خوب ... حالا اولین کار اینه که مطمئت شیم ارتباط دیتای بین ماژول و کام÷یوتر درسته///
                البته نمیدونم الان تغذیه و اینای ماژول رو فراهم کردین یا نه؟
                آیا ارتباط بین ماژول و کام÷یوتر الان چیزی ساختین براش؟ فکر کنم ماژوله TTL باشه خروجیش که باید با یه مکس232 وصلش کنین به کام÷یوتر...
                اینا رو که اوکی کردین یه خبر بدین که بریم مرحله بعدی
                خیلی چچیز عالییهههه... ایول!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir-Sam
                  خیلی هم خوب ... حالا اولین کار اینه که مطمئت شیم ارتباط دیتای بین ماژول و کام÷یوتر درسته///
                  البته نمیدونم الان تغذیه و اینای ماژول رو فراهم کردین یا نه؟
                  آیا ارتباط بین ماژول و کام÷یوتر الان چیزی ساختین براش؟ فکر کنم ماژوله TTL باشه خروجیش که باید با یه مکس232 وصلش کنین به کام÷یوتر...
                  اینا رو که اوکی کردین یه خبر بدین که بریم مرحله بعدی
                  خیلی چچیز عالییهههه... ایول!
                  من تا اینجا htermو probee manger رو دانلود کردم ولی متاسفانه چون پایه هاش ظریفه و به هم نزدیکه تو برد برد نمیره فعلا درگیره اینم و گرنه کابل ارتباط سریالش حله و فقط مونده که من چه طوری این سیمارو بهش وصل کنم به برد هزار سوراخم نمیره حتی :sad:

دیدگاه

کافیه پایه های rx و tx و vcc و gnd رو وصل کنید.
                    زندگی یعنی لذت یاد گرفتن و یاد دادن

دیدگاه

اولا pcb بزن بابا ... هزار سوراخ چیه ... دوما ابجیمون درست میگه , دقیقا همین کارو کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir-Sam
                        اولا pcb بزن بابا ... هزار سوراخ چیه ... دوما ابجیمون درست میگه , دقیقا همین کارو کن
                        مرسی :applause:
                        چششششششم :biggrin:
                        پس صبر کنید باید اماده شه!

دیدگاه

سلام دوستان
                          مطالب ارسال شده رو از اولین پست خوندم.

من برای پروژه ای میخاستم از ماژول NRF24L01 استفاده کنم چون هم قیمت مناسبی داره و هم کار باهاش راحته .ولی به یه مشکل برخوردم و اون اینکه نتوسستم از هر ماژول یه ارتباط دو طرفه بگیرم

جریان از این قرار هست که من 2 مدار دارم که هر 2مدار دارای ماژول هست .هر ماژول باید هم در مد فرستنده کانفیگ بشه و هم در مد گیرنده .یعنی هر 2 ماژول باید با همدیگه اطلاعات ردوبدل کنند .که ما فقط تونستیم هر ماژول رو فقط در یک مد یا فرستنده تنظیم کنیم یا گیرنده .

یکی از دوستان بهم پیشنهاد کرد که از ماژول های ZIG-BEE استفاده کنم .برد مورد نظرم هم بیشتر از 500 متر نیست . ماژول رو برای جای میخام استفاده کنم که در زیر توضیح میدم :

ببینید من 2 تا ماژول دارم که هر ماژول هم باید گیرنده باشه و هم باید فرستنده(یعنی هم اطلاعات دریافت کنه و هم ارسال)از این ماژول برای مکانی میخام استفاده کنم که دارای یک سالن هست و یک اتاق کنترل هست
                          تشریح سالن:
                          داخل سالن 10تا سنسور دما هست . این 10تا سنسور توسط کابل به مدار داخل سالن متصل میشه . علاوه بر این 10 تافن هم به دستگاه داخل سالن متصل میشه تا بصورت اتوماتیک کنترل بشه .
                          ولی توسط دستگاه داخل سالن هیچ چیزی رو نمیشه کنترل کرد فقط نمایشگر وضعیت دماها هست .مدار داخل سالن دارای یک ماژول فرستنده هست که فقط اطلاعات این 10تا سنسور رو می فرسته به اتاق کنترل .

تشریح اتاق کنترل:
                          داخل اتاق کنترل هم یه ماژول گیرنده هست که اطلاعات سنسورها رو دریافت میکنه وباید روی LCD نمایش بده .و توسط صفحه کلید در اتاق کنترل ،فن هاکه داخل سالن هست رو کنترل میکنه

کاری که میخام انجام بدم اینکه:
                          1=میخام 10 تا سنسور بذارم داخل سالن ؛و سنسورها رو توسط کابل وصل کنم به دستگاه داخل سالن ؛و توسط یه ماژول بفرستم به اتاق کنترل و از طریق اتاق کنترل توسط کلید(شاسی) و بصورت دستی خروجی ها رو کنترل کنم
                          حالا من چیکار کنم که هر ماژول هم در حالت فرستنده باشدهم در حالت گیرنده .یعنی هم اطلاعات بفرستد و هم دریافت کند ؟؟
                          یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
                            سلام دوستان
                            مطالب ارسال شده رو از اولین پست خوندم.

من برای پروژه ای میخاستم از ماژول NRF24L01 استفاده کنم چون هم قیمت مناسبی داره و هم کار باهاش راحته .ولی به یه مشکل برخوردم و اون اینکه نتوسستم از هر ماژول یه ارتباط دو طرفه بگیرم

جریان از این قرار هست که من 2 مدار دارم که هر 2مدار دارای ماژول هست .هر ماژول باید هم در مد فرستنده کانفیگ بشه و هم در مد گیرنده .یعنی هر 2 ماژول باید با همدیگه اطلاعات ردوبدل کنند .که ما فقط تونستیم هر ماژول رو فقط در یک مد یا فرستنده تنظیم کنیم یا گیرنده .

یکی از دوستان بهم پیشنهاد کرد که از ماژول های ZIG-BEE استفاده کنم .برد مورد نظرم هم بیشتر از 500 متر نیست . ماژول رو برای جای میخام استفاده کنم که در زیر توضیح میدم :

ببینید من 2 تا ماژول دارم که هر ماژول هم باید گیرنده باشه و هم باید فرستنده(یعنی هم اطلاعات دریافت کنه و هم ارسال)از این ماژول برای مکانی میخام استفاده کنم که دارای یک سالن هست و یک اتاق کنترل هست
                            تشریح سالن:
                            داخل سالن 10تا سنسور دما هست . این 10تا سنسور توسط کابل به مدار داخل سالن متصل میشه . علاوه بر این 10 تافن هم به دستگاه داخل سالن متصل میشه تا بصورت اتوماتیک کنترل بشه .
                            ولی توسط دستگاه داخل سالن هیچ چیزی رو نمیشه کنترل کرد فقط نمایشگر وضعیت دماها هست .مدار داخل سالن دارای یک ماژول فرستنده هست که فقط اطلاعات این 10تا سنسور رو می فرسته به اتاق کنترل .

تشریح اتاق کنترل:
                            داخل اتاق کنترل هم یه ماژول گیرنده هست که اطلاعات سنسورها رو دریافت میکنه وباید روی LCD نمایش بده .و توسط صفحه کلید در اتاق کنترل ،فن هاکه داخل سالن هست رو کنترل میکنه

کاری که میخام انجام بدم اینکه:
                            1=میخام 10 تا سنسور بذارم داخل سالن ؛و سنسورها رو توسط کابل وصل کنم به دستگاه داخل سالن ؛و توسط یه ماژول بفرستم به اتاق کنترل و از طریق اتاق کنترل توسط کلید(شاسی) و بصورت دستی خروجی ها رو کنترل کنم
                            حالا من چیکار کنم که هر ماژول هم در حالت فرستنده باشدهم در حالت گیرنده .یعنی هم اطلاعات بفرستد و هم دریافت کند ؟؟
                            سلام اقای دکتر من ماژولو خریدم اما هنوز وقت نکردم تستش کنم در اسرع وقت نتایجشو واستون قرار میدم
                            شما می تونید از نرم افزار probee manager و hterm این کارا رو انجام بدید
                            من از ze10 استفاده کردم می خواین شما هم بگیرید تا با هم کار کنیم

دیدگاه

سلام امروز مدارو تستش کردم ولی با کابل خالی کار نکرد چون ولتاژاش فرق می کرد باید rs232بذارم
                              نرم افزار probee اش جواب نمیده :sad: دارم سعی می کنم
                              کیا شروع کردن؟
                              تجربیاتتونو بگید با هم بریم جلو :icon_razz:

دیدگاه

سلام
                                چرا کسی راهنمایی نمی کنه؟ :angry:کارم گیره خب :cry: :cry2:
                                من راهش انداختم ولی probee manager رو نمی شناسه rs232هم گذاشتم اصلا یه سری داده پرت میگیره نمی دونم از کجا :sad:
                                تولو خدا :icon_razz:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...