اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهادات و انتقادات

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهادات و انتقادات

سلام. خوبی مجید جان؟
    هزینه داره ولی ما هم بیکار ننشستیم یه برنامه هایی داریم البته زمان بر هست.
    یکی از کارها دسته بندی مطالب سایت به صورتی که قابل جستجو باشه و ارائه اون بر روی سی دی یا DVD در فروشگاه هست. این روش از این جهت قابل ملاحظه هست که اگه کسی بخواد همینطوری توی سایت بگرده و مطالب رو از سرور های مختلف دانلود کنه خیلی زمان بر هست. یکی از برنامه هایی که در ذهن داریم اینه که این جمع آوری ها رو خودمون انجام بدیم و در قالب محصولات خود انجمن بذاریم توی فروشگاه که کار دوستان هم راحت بشه.
    موفق باشید.
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

در تکمیل صحبت های محمد جان باید بگم که فضا برای پلود مقالات و پروژه های خود کاربران تهیه شده ولی خوب هنوز بعضی از همکارانعادت نکردن فایل هارو تو خود انجمن پلود کنن وگرنه تقریبا 1 گیگ فضا در دسترسشون قرار داده شده.
      به مرور به بقیه کاربران فعال نیز این امکان داده خواهد شد تا فایل هارو رو خود سایت پلود کنن.
      انشالا در ایام نوروز برای ماهم فرصتی برای بررسی نواقص ایجاد بشه.
      I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد نحوی
        سلام. خوبی مجید جان؟
        هزینه داره ولی ما هم بیکار ننشستیم یه برنامه هایی داریم البته زمان بر هست.
        موفق باشید.
        هزینه آنرا بفرمایید تا حد امکان در خدمت شما هستم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
          در تکمیل صحبت های محمد جان باید بگم که فضا برای پلود مقالات و پروژه های خود کاربران تهیه شده ولی خوب هنوز بعضی از همکارانعادت نکردن فایل هارو تو خود انجمن پلود کنن وگرنه تقریبا 1 گیگ فضا در دسترسشون قرار داده شده.
          به مرور به بقیه کاربران فعال نیز این امکان داده خواهد شد تا فایل هارو رو خود سایت پلود کنن.
          انشالا در ایام نوروز برای ماهم فرصتی برای بررسی نواقص ایجاد بشه.
          جناب بلورچیان

من متوجه نشدم . الان برای همه کاربران امکان پلود در سایت وجود دارد ؟

دیدگاه

نه الان فقط برای همکاران سایت و تخضتی گروه علمی این امکان وجود دارد.
            برای افراد فعال نیز بعد از ایام عید این امکان ایجاد خواهد شد.

نوشته اصلی توسط majid_teh2005
            من هم این جمله شمارو متوجه نشدم

متشکر
            I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid_teh2005
              سلام.
              امیر جان پاسخ دادن من هم تکمیلش میکنم.
              خدا رو شکر فعلا برای هزینه های سایت مشکلی نداریم. انشالله اگه فروشگاه سایت رونق بیشتری بگیره (درآمد های فروشگاه برای سایت هزینه میشه) مشکلی نخواهیم داشت.
              از لطف شما هم بسیار سپاسگذارم.
              موفق باشید.

دیدگاه

یک یوزر از کجا باید بفهمه که ستارهای رو که گرفته تو کدوم تاپیک بهش دادن و توسط چه کسی اعطاء شده؟فکر می کنم این امکان تو این سایت نیستش.با اگه باشه برا مدیراست(ارباب ها) نه برای رائیت ها(منظور یوزرها) :biggrin:

دیدگاه

سلام. خوبی دوست عزیز؟
                  د رمورد ستاره ها باید بگم که با توجه به تعداد پست هست و به صورت خودکار انجام میشه و برای همه یکسان هست.
                  در مورد مدیر و کاربر هم خیلی ممنون که این بحث رو باز کردید، اگه یه سری به قسمت آمار سایت بزنید متوجه میشید که فعالان سایت همون کسانی هستن که بیشتر وقت و بیشترین هزینه رو برای سایت میکنن، حتی هزینه های سایت رو به صورت داوطلبانه تقبل کردن. این سایت هیچ درآمدی برای اعضای فعالش نداره و اونها فقط دارن هزینه میکنن، هیچ منتی هم سر دیگران ندارن چون خودشون با آرمان ها و اهدافی که داشتن این مسیر رو انتخاب کردن امیدوارم این روحیه توی همه کاربران ایجاد بشه تا دست به دست هم کشور رو آباد کنیم.
                  نیروی انسانی فعال و با گذشت کلید پیشرفت هست.
                  موفق باشید.

دیدگاه

منظور من ستاره هایی هست که کاربران دیگه برای یک یوزر دیگه می فرستند.(امتیاز مثبت)این امتیاز مثبت رو چجوری میشه متوجه شد که کجا و چه کسی برای آدم فرستاده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ELECH_TECH
                      منظور من ستاره هایی هست که کاربران دیگه برای یک یوزر دیگه می فرستند.(امتیاز مثبت)این امتیاز مثبت رو چجوری میشه متوجه شد که کجا و چه کسی برای آدم فرستاده؟
                      این امتیازات برای هیچکس قابل رهگیری نیست!
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا در مورد نحوه امتیاز دهی و ستاره ها توضیح بدهید
                        با تشکر
                        آنچه به پروردگار مدیونیم دوست داشتن دیگران است.

دیدگاه

سلام. خوبی علیرضا جان؟
                          ستاره ها بستگی به تعداد پست های شما در قسمت های علمی انجمن داره و تعداد امتیاز های مثبت هم بستگی به محتوای پست های شما داره، امتیاز مثبت رو خواننده های پست های شما براتون لحاظ میکنن. یه مقدار پایین تر از اسم هر کاربری تعداد امتیاز مثبت و کلیدی هست که با زدن اون یک امتیاز مثبت به کاربر اضافه میکنه.
                          موفق باشید.

دیدگاه

چون در بخش PIC تعداد سوالات در مورد ccs زیاد شده من میگم یه بخش در ست کنید که هر چی پروژه PIC به زبان C هست در اون قسمت قرار گرفته بشه و هر چی سوال و مشکل در مورد CCS هست تو اون قسمت مطرح بشه و آقای عبدی (که نمی دونم چرا چند روزیه کانکت نمیشن) و بقیه دوستان به این سوالات پاسخ بدن.

با تشکر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط V_A_H_I_D
                              چون در بخش PIC تعداد سوالات در مورد ccs زیاد شده من میگم یه بخش در ست کنید که هر چی پروژه PIC به زبان C هست در اون قسمت قرار گرفته بشه و هر چی سوال و مشکل در مورد CCS هست تو اون قسمت مطرح بشه و آقای عبدی (که نمی دونم چرا چند روزیه کانکت نمیشن) و بقیه دوستان به این سوالات پاسخ بدن.

با تشکر.
                              با سلام
                              نمی دونم چند وقت هست عضو سایت ما هستین ولی روال کار بر این هست که هر چند ماه یک بار سیستم بخش بندی سایت متناسب با علم روز و درخواست کاربران عوض میشه چند مورد دیگه هم هست که مورد شما هم به اونها اضافه خواهد شد.
                              فکر کنم حداکثر تا یک ماه دیگه بعضی بخش بندی های جدید اضافه خواهند شد. جاداره تا شما و دوستان دیگه هرنظری در این مورد (بخش بندی) دارید در یک تاپیک جدا مطرح کنید تا بقیه دوستان هم نظر بدن....

موفق باشین.
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام دوستان
                                آقا بخش بندی جدید رو تبریک میگم. به نظر من که خیلی عالیه...

فقط یه چیزی.........! به نظرتون بهتر نیست توی قسمت "پروژه ها و موارد مربوط به الکترونیک" ، به جز زیر بخش هایی که خودش داره ، بشه تو خود قسمت اصلی بخش هم بحث کرد.
                                مثل قسمت "میکروکنترلر ها و پروسسور ها". اونجا میشه مواردی که هم به آنالوگ و هم به دیجیتال مربوطه مطرح کرد. خیلی خوب میشه ها........! نه.....؟!

بعدشم عنوان قسمت "مباحث پیشرفته" یه جورائیه!. "پردازش دیجیتال" باشه چطوره؟ .........اصلاً ولش کن. در این مورد نظر نمیدم :mrgreen:

ولی به آنالوگ دیجیتال فکر کنید.

فعلاً

دیدگاه

لطفا صبر کنید...