اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

سلام مجدد
    تعدادی از دوستان تو این تاپیک ها قطعاتی رو پیشنها ددادند که هنوز نرسیده و مدام به من PM میدن و درخواست وضعیت میکنند.
    والا وضع گمرک ایران مشخص نیست یک روز جنسها زود میان یک روز دیر . یک روز TNT برگشت میخوره یکروز تو بسته باتری پیدا میشه گیر میدن و و و ......
    من که از قصد قطعاتی که میارم رو قایم نمیکنیم که ! هروقت دستم برسه میذارم فروشگاه که فروش بره. خواهش میکنم یکم بیشتر صبر داشته باشید تا انشالا به زودی همه قطعاتی که قولش داده شده بود دستم برسه.

موفق باشید
    I ❤️ ECA

دیدگاه

led های RGB یک واتی که توی سایت وجود داره آنود مشترک هستند و نمیشه اونا رو با هم سری کرد

اگه امکان داره LED های RGBپ6 پایه هم وارد کنید هیت سینک هم داشته باشه

دیدگاه

سلام
        آقای بلورچیان یکی از چیز هایی که من چند روزه توی بازار دارم دنبالش میگردم و پیدا نکردم دیود های ژرمانیوم هستن
        اگه بتونین بیارین ، مطمئنم که بدون مشتری نیست
        چون از طرفی برای کارای مخابراتی خیلی لازم هستن و از طرفی هم هیچکدوم از فروشگاههای همکارتون توی این زمینه کامل نیستند

ممنون

دیدگاه

لطفا چند تا cpld ارزون وارد کنید
          یه مدت cpld رو به خاطر پروگرامر نمیشد خرید حالا که پروگرامر هست به خاطر موجود نبودنش!
          همون آیسی max3000 44pin خیلی مناسب بود

دیدگاه

آقا این N96چی شد؟
            من تو اوایل فروردین پست دادم گفتم چرا N96تموم شده؟
            شما گفتید 1 هفته دیگه میارید ولی الان حدود سه /چهار هفته اس که نیاوردید!
            1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
            من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
            !Electronic On! Programming On
            هوشمندانه سوال بپرسیم!
            http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

یک پیشنهاد دارم که نمیدونم امکان عملی شدنش هست یا نه ؟
              همونطور که میدونید تعداد درخواست خرید یک قطعه تاثیر فوق العاده زیادی بر قیمت اون داره و تنها عاملی هست که در حال حاضر میتونه توسط ما برای کاهش قیمت استفاده بشه و اکثر مواقع قیمت قطعات رو از نصف هم کمتر و چه بسا نزدیک یک سوم قیمت تک فروشی میکنه
              از طرفی منطقی هم هست بدلیل اینکه توی تعداد زیادی از قطعات که نیاز فروشگاه در اون حد نیست در نتیجه نمیتونه یکباره تعداد خرید بالایی داشته باشه و از این عامل خوشگوار ما و خودش رو بهره مند کنه و البته این مورد نقدینگی زیادی رو هم میطلبه
              حالا اگه امکان نوعی همکاری بین فروشگاه سایت و سایتهای معتبر مشابه دیگه مثل ایران میکرو و ... باشه که تعداد قطعات در هر سفارش افزایش پیدا کنه فوق العاده مبشه

زندگی آن چه که زیسته ایم نیست ، بلکه آن چیزی است که از گذشته به خاطر داریم ...گابریل گارسیا مارکز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                سلام مجدد
                تعدادی از دوستان تو این تاپیک ها قطعاتی رو پیشنها ددادند که هنوز نرسیده و مدام به من PM میدن و درخواست وضعیت میکنند.
                والا وضع گمرک ایران مشخص نیست یک روز جنسها زود میان یک روز دیر . یک روز TNT برگشت میخوره یکروز تو بسته باتری پیدا میشه گیر میدن و و و ......
                من که از قصد قطعاتی که میارم رو قایم نمیکنیم که ! هروقت دستم برسه میذارم فروشگاه که فروش بره. خواهش میکنم یکم بیشتر صبر داشته باشید تا انشالا به زودی همه قطعاتی که قولش داده شده بود دستم برسه.

موفق باشید
                ای کاش صفحه ای درست می کردید و یا در همان لیست قطعات ، قطعاتی که در حال وارد شدن هستند را قرار می دادید و زیرش می نوشتید موجود نیست یا مثلا "وضعیت موجودی : به زودی"
                اینطوری افراد می فهمیدن که در حال آماده سازی هست و سرکار نیستن خدای نکرده.
                دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
                وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
                او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.

دیدگاه

بنده چند تا قطعه پیشنهاد میدم که جاش توی فروشگاه به شدت خالیه:

1- آی سی گیرنده دیجیتالی (تیونر) رادیو FM و AM . مثل : Si4734/35
                  2- انواع tft lcd ها در سایز های 4.3 اینچ به بالا به همراه آیسی ها و لوازم مربوط به راه اندازی آنها
                  3- coreboard های ARM با سرعت بالا (ARM های Cortex-A9 و ... با قابلیت نصب سیستم عامل)
                  4- باتری های لیتیومی سبک و باریک (مثل باتری های گوشی موبایل)

در انتظار تو چشمم سپید گشت و غمی نیست
                  اگر قبول تو افتد، فدای چشم سیاهت

http://upload7.ir/images/83524254953910725183.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                    تقریبا 3 سال است که من این پیشنهاد رو میدم . فکرشو بکن میکرو 32 بیتی 55 مگ فقط 60 سنت قیمت داره . اونوقت
                    چاره چیه!
                    من الان هر کی بهم میگه با چی کار کنم میگم ARM
                    میگن خب خیلی گرونن ولی من میگم اتفاقا از خیلی از 8بیتی ها ارزونتره و از همه لحاظ بهتره. میگه ما توی فروشگاه که کمتر 15-16 تومنی نمی بینیم میگم
                    کویر الکترونیک و جوان ارزونترهاشو هم داره. حتی خودم هم دیگه مجاب شدم که فعلا باید از اونا این جنسا رو بخرم. واقعا توی سری Cortex-M کویر گوی سبقت رو فعلا ربوده. آخه معلومه این سری خوب فروش داره. من خودم واقعا حاضر نیستم برگردم و کارهای کوچیکم رو با AVR انجام بدم.
                    شاید ما هنوز انتظار زیادی از ECA داریم. آخه هنوز توی قطعات پسیو هم کمبود داره(مقاومت و خازن و دیود).

نوشته اصلی توسط مسعود - الف
                    3- coreboard های ARM با سرعت بالا (ARM های Cortex-A9 و ... با قابلیت نصب سیستم عامل)
                    اگه توی فروشگاه نگاه کنید دو تا از بهترین بردهای سری Cortex-A رو می تونید ببینید.

دیدگاه

چرا قیمت پست پیشتاز گرون شد!!!!????

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امـیـد
                        چرا قیمت پست پیشتاز گرون شد!!!!????
                        از کجا فهمیدید که گرون شده؟
                        بعد آیا موضوع مورد بحث شما مربوط به این تاپیک میشه!؟ بدیهیه که نه! بعد هم که پستتون پاک میشه میگین چون اعتراض کردیم به فروشگاه پاک شد.
                        دوستان خواهشا توی ارسال پست ها دقت کنید تا کدورتی پیش نیاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
                          چاره چیه!
                          من الان هر کی بهم میگه با چی کار کنم میگم ARM
                          میگن خب خیلی گرونن ولی من میگم اتفاقا از خیلی از 8بیتی ها ارزونتره و از همه لحاظ بهتره. میگه ما توی فروشگاه که کمتر 15-16 تومنی نمی بینیم میگم
                          کویر الکترونیک و جوان ارزونترهاشو هم داره. حتی خودم هم دیگه مجاب شدم که فعلا باید از اونا این جنسا رو بخرم. واقعا توی سری Cortex-M کویر گوی سبقت رو فعلا ربوده. آخه معلومه این سری خوب فروش داره. من خودم واقعا حاضر نیستم برگردم و کارهای کوچیکم رو با AVR انجام بدم.
                          شاید ما هنوز انتظار زیادی از ECA داریم. آخه هنوز توی قطعات پسیو هم کمبود داره(مقاومت و خازن و دیود).
                          اگه توی فروشگاه نگاه کنید دو تا از بهترین بردهای سری Cortex-A رو می تونید ببینید.

من که میدونم مخصوصا اینارو میگی من غیرتی بشم و همشون رو وارد کنم

چشم
                          قول میدم سری جدید میکروهای STM تا آخر ماه به فروشگاه اضافه بشه
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

باتری های لیتیوم - پلیمری هم اگه وارد بشه خیلی خوبه و برای مدارات کوچیک به درد میخوره
                            اگه این فروشگاه اجناسش متنوع تر بشه خیلی برای امثال من که تو تهران نیستیم خوب میشه!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان

من که میدونم مخصوصا اینارو میگی من غیرتی بشم و همشون رو وارد کنم

چشم
                              قول میدم سری جدید میکروهای STM تا آخر ماه به فروشگاه اضافه بشه
                              :mrgreen:
                              نه اصلا فایده نداره، به جون خودم امکان نداره ( :mrgreen: شوخی)
                              ولی واقعا بقیه شرکت ها این رنج رو یا وارد کردن یا اصلا قبلا داشتن. ما ARMها الان مدتیه که مجبوریم بعضی پروژه هامون رو با 8بیتی هامون انجام بدیم تا بصرفه. فقط خواهشا یه 3-4 تا نوع از رنج قیمتی 1-2 هزار تومن تا زیر قیمت همین STM32F103RET خودمون باشه(تا محدوده قیمتی مناسبی رو پوشش بده).
                              تشکر ویژه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahan.rafiee
                                آقا این N96چی شد؟
                                من تو اوایل فروردین پست دادم گفتم چرا N96تموم شده؟
                                شما گفتید 1 هفته دیگه میارید ولی الان حدود سه /چهار هفته اس که نیاوردید!
                                داداش چرا اینقدر شاکی !
                                والا من بیشتر از شما دوست دارم اینارو بفروشم! وقتی گیر میکنه نمیشه کاریش کرد
                                این LCD الان موجود هست تو فروشگاه
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...