اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتاب منبع برای درس الکترونیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کتاب منبع برای درس الکترونیک

سلام دوستان
    من تازه وارد این سایت هستم..و پاییز وارد ترم 7 کارشناسی برق الکترونیک میشم.خواستم بدونم از کی باید واسه ارشد بخونم؟البته تابستون امسال یکم زبان و اکترونیک میر عشقیو خوندم.ولی نمیدونم کتابش خوبه یا نه...خیلی سردرگمم :sad: ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ : کتاب منبع برای درس الکترونیک

سلام
    اگه می خوای واسه کنکور بخونی باید از همین حالا شروع کنی حتی اگه همین حالا هم شروع کنی یک ماهو از دست دادی بهت پیشنهاد میکنم که ترم هفت 14 واحد برداری یا اگر دانشگاه اجازه داد حتی کمتر واحد برداری وبیشتر درس بخونی واسه الکترونیک هم کتاب میر عشقی جلو اول و دوم کافی هستش به شرط این که مسائلشو کامل حل کنی بهت پیشنهاد میکنم که یه کتاب تست هم بگیری یا کنکور های سال های گذشته رو یه نگاه بندازی تا با نوع سوالا آشنا بشی
    آرمان هایی که در ذهن داریم وحقیقتی که جلوی چشمانمان است هرگز نمی شود هر دوی آنها را داشت

دیدگاه

سلام
      کنکور فقط مروره ب نظرم.چون خوندن رو ک همه میخونن ولی اونایی موفقن ک بیشتر مرور کردن و مطالب ملکه شده.
      من الله التوفیق :read:
      رو به خودت نسبت هستی مده!**دل به چنین مستی و پستی مده! //زانچه نداری ز چه افسردهآ‌ای*و زغم و اندوه دل آزردهآ‌ای؟!//گر ببرد ور بدهد دست دوست*ور بِبَرد ور بنهد مُلک اوست//ور بِکِشی یا بکُشی دیو غم **کج نشود دست قضا را قلم//آنچه خدا خواست همان میآ‌شود**وآنچه دلت خواست نه آن میآ‌شود.
      ....

دیدگاه

کتاب اشرفیان انتشارات خواجه نصیر
        ---------
        .
        .
        ...........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arashatashgahim
          سلام
          اگه می خوای واسه کنکور بخونی باید از همین حالا شروع کنی حتی اگه همین حالا هم شروع کنی یک ماهو از دست دادی بهت پیشنهاد میکنم که ترم هفت 14 واحد برداری یا اگر دانشگاه اجازه داد حتی کمتر واحد برداری وبیشتر درس بخونی واسه الکترونیک هم کتاب میر عشقی جلو اول و دوم کافی هستش به شرط این که مسائلشو کامل حل کنی بهت پیشنهاد میکنم که یه کتاب تست هم بگیری یا کنکور های سال های گذشته رو یه نگاه بندازی تا با نوع سوالا آشنا بشی
          چه خبره مگه؟
          کنکور اردیبهشته....از الان؟
          من خودم کنکوریم ولی الان خیلی زوده...آخراش انرژی کم میاریم...
          تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X