اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد شارژ باتری لیتیومی با استفاده از ماژول شارژ TP4056

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد شارژ باتری لیتیومی با استفاده از ماژول شارژ TP4056

سلام. من یک دستگاه می خواهم بسازم که در آن از آردوینو و 2 عدد سروو موتور استفاده می شود و برای راه اندازی آن از 2 عدد باتری لیتیومی 18650 استفاده میکنم. می خواهم یک مدار بسازم که با استفاده از ماژول شارژ TP4056، باتری ها را شارژ کند. آیا باید برای هر باتری یک ماژول جدا بذارم و در مجموع از 2 ماژول شارژ استفاده کنم یا می شود 2 باتری را به صورت سری به ماژول شارژ متصل کرد؟ اگر بتوانید شماتیک کامل مدار را ارسال بفرمایید ممنون می شوم.

نوشته اصلی توسط aliblue نمایش پست ها
    سلام. من یک دستگاه می خواهم بسازم که در آن از آردوینو و 2 عدد سروو موتور استفاده می شود و برای راه اندازی آن از 2 عدد باتری لیتیومی 18650 استفاده میکنم. می خواهم یک مدار بسازم که با استفاده از ماژول شارژ TP4056، باتری ها را شارژ کند. آیا باید برای هر باتری یک ماژول جدا بذارم و در مجموع از 2 ماژول شارژ استفاده کنم یا می شود 2 باتری را به صورت سری به ماژول شارژ متصل کرد؟ اگر بتوانید شماتیک کامل مدار را ارسال بفرمایید ممنون می شوم.
    با سلام،
    برای شارژ ۲ سلول به شکل سری ، بهتره از ماژول هایی مثل TP5100 استفاده کنید.

دیدگاه

خب من میخواهم به سادگی و با یک شارژر موبایل type c بتوان این دستگاه را شارژ کرد. ماژول TP4056 5 ولته ولی TP5100 بالای 8 ولت

دیدگاه

درود
        مجموع ولتاژهای دو باتری لیتیمی اتصال سری در حالت شارژ کامل حدود 7.4 الی 8.4 ولت است لذا نمیتوان با یک شارژر موبایل 5 ولتی هر دو را با هم شارژ کرد ، باید تک تک باتری ها را با شارژر 5 ولتی شارژ کنید.

دیدگاه

آیا میتوان مثل تصویر زیر خروجی 2 ماژول شارژ را با هم سری کرد تا به ولتاژ حدود 8 ولت برسیم؟

دیدگاه

با درود فراوان خدمت اساتید محترم
            من با استفاده از 3 عئئ باطری 18650 میخوام یه باطری بساطم با خروجی 7.4 و ظزفیت 3400 سیم کسی و سری و موازی رو انجام دادم ماژول کنترل شارژ و دشارژ رو هم روش نصب کردم ولی نمیدونم چرا از قسمت خروجی ماژول که با P- و P+ نشان داده شده ولتاژ نداره؟؟در صورت امکان ممنون میشم اگر راهنماییم کنید که اشکال کار کجاست و نقشه ی سیم کشس رو هم در عکس مشخص کردم.
            نکته:هر مثبت و منفی را یک سلول یاطری در نظر بگیرید..
            با تشکر

https://s33.picofile.com/file/848426...6445530079.jpg

دیدگاه

درود.

TP5100
              این ماژول دو سل لیتیومی رو بصورت سری بدون تغییر شارژ میکنه.

بعضی از این ماژول های بالانسر یکبار باید به خروجیش برق بدی تا ماژول روشن بشود و برق باتری به خروجی وصل کند.
              جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۰۳:۱۱ ۱۴۰۴/۰۲/۱۶.
              ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
                درود.

TP5100
                این ماژول دو سل لیتیومی رو بصورت سری بدون تغییر شارژ میکنه.

بعضی از این ماژول های بالانسر یکبار باید به خروجیش برق بدی تا ماژول روشن بشود و برق باتری به خروجی وصل کند.
                دوست عزیز اول باید بگم که این تایپیک هیچ ربطی به مدل ماژول من مداره من فقط برای اینکه تایپیک جدید باز نکنم و از شلوغی تایپیک ها جلوگیری کرده باشم پیامم رو در این تایپیک مطرح کردم،،،
                حالا در مورد مشکل من منظور شما این هست که برای این باطری که من درست کزدن که به صورت سری و مواری هست باید از یه نمونه دیگه ماژویل استفاده کنم اما من گمون نمیکنم فرقی کنه،،،داخل دیتاشیت برد نوشته شارژ و دشارژ باطری از منفی و مثبت p ولی مولتی متر رو که به خروجی پین ها وصل میکنم هیچ ولتاژی نداره،،،امکان داره ماظویل خراب باشه،،،یا اینکه با روشن کردن دستگاه فعال میشه،،،اخه وقتی ولتاژی در خروجی نداره چون وستگاه رو میخواد روشن کنه،،من تو این موندم،،

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.multii نمایش پست ها

دوست عزیز اول باید بگم که این تایپیک هیچ ربطی به مدل ماژول من مداره من فقط برای اینکه تایپیک جدید باز نکنم و از شلوغی تایپیک ها جلوگیری کرده باشم پیامم رو در این تایپیک مطرح کردم،،،
                  حالا در مورد مشکل من منظور شما این هست که برای این باطری که من درست کزدن که به صورت سری و مواری هست باید از یه نمونه دیگه ماژویل استفاده کنم اما من گمون نمیکنم فرقی کنه،،،داخل دیتاشیت برد نوشته شارژ و دشارژ باطری از منفی و مثبت p ولی مولتی متر رو که به خروجی پین ها وصل میکنم هیچ ولتاژی نداره،،،امکان داره ماظویل خراب باشه،،،یا اینکه با روشن کردن دستگاه فعال میشه،،،اخه وقتی ولتاژی در خروجی نداره چون وستگاه رو میخواد روشن کنه،،من تو این موندم،،
                  درود.
                  جسارتا من متوجه منظور شما نمیشم.

این ماژولی که شما داری و باتری ها رو بهش زدی اسمش بالانسر باتری لیتیومی هست..(بالانسر شارژر نیست)

اگه میخواین این باتری های سری که دارین رو با یک عدد کلگی شارژر موبایل معمولی شارژ کنید راه حل شما tp5100

اگر میخواین سری شارژ کنید باید شارژر دوسل بخرین که ولتاژ شارژش ۸.۴ ولته.

اگر میخواین ماژول بالانسر خودتون فعال کنید باید به خروجی p منفی و مثبت ماژول برق ۸.۴ ولت بدین تا ماژول بالانسر فعال بشود و برق باتری به خروجی که p هست بده.
                  این p هم ورودیه و هم خروجی

این مدلی هم که شما باتری وصل کردی کاملا اشتباهه.
                  باید ۴ تا سل رو دو به دو موازی کنید.بعد این ۲ جفت با هم سری کنید
                  اینطوری که شما وصل کردی وقتی سل تکی ولتاژش بخوابه ماژول بالانسر خروجی رو قطع میکنه (حتی با اینکه اون دوسل دیگه مثلا ۵۰ درصد از ظرفیتشون هنوز موجوده اما خروجی قطع میشود)
                  جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۲۰:۵۷ ۱۴۰۴/۰۲/۱۶.
                  ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

دوست عزیز این باطری رو من برای فایندر تصویری درست کردم،،باطری فابریکش هم از سه تا سل درست شده بود با همین سیستم سیم کشی،،منم طبق خودش عمل کردم و اگر بخوام یه شل دسگه بهش اضافه کنم اون وقت قاب فایندر بشته نمیشه،،فقط مشکلم بالانسر یا همون برد کنترل شارژ و دشارژ هستش،،برد کنترل شارژ باطری فابریکش رو دارم فقط البته شکسته بود که ترمیمش کردم عکسش زو براتون میزارم لطفا راهنمایی کنید چطوری سیم کشی کنم،،،

دیدگاه

با درود
                      دوست عزیز این دوتا برد که عکسش رو گذاشتم روی باطری نصب شده بود،ولی خوب من نحوه ی سیم کشیش رو یادم نیست اگر بتونی یه کمک و راهنمایی به من کنید ممنون میشم..
                      https://s33.picofile.com/file/848433...6775107528.jpg

دیدگاه

درود.
                        این ماژول که بالا دربارش صحبت میکردی و خریدی و سیمکشی و نقشه کشیدی همش اشتباهه

ماژول فایندر شما ۳ سل ۱۲.۶ ولته

این نقشه اش هست
                        Click image for larger version

Name:	e82fd0631e-3cellbmsbatteryballance.jpg
Views:	3
Size:	26.8 کیلو بایت
ID:	1158805
                        جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۱۴:۰۹ ۱۴۰۴/۰۲/۱۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
                          درود.
                          این ماژول که بالا دربارش صحبت میکردی و خریدی و سیمکشی و نقشه کشیدی همش اشتباهه

ماژول فایندر شما ۳ سل ۱۲.۶ ولته

این نقشه اش هست
                          Click image for larger version

Name:	e82fd0631e-3cellbmsbatteryballance.jpg
Views:	3
Size:	26.8 کیلو بایت
ID:	1158805
                          داداش این بردی که گذاشتی به کار من نمیاد،البته من متوجه شدم که این برد کنترلی که خودم هم خریدم اون هم فکر نمیکنم به کارم بیاد..ببین داداشی این نقشه ی شما برای سیم کشی باطری ها فقط ولتاژ رو افزایش میده و جریان رو افزایش نمیده در صورتی که فایندر من باطری فابریکش از سه تا باطری درست شده بود دوتا موازی شده بودن جهت تامین جریان مصرفی فایندر که 3400 میلی امپر هست و سپس با یک عدد باطری دیگه سری شده بود جهت افزابش ولتاژ و تامین ولتاژ مصرفی که 7.4 ولت بود..ولتاژ هر باطری 3.8 با شدت جریان 1800 میلی امپر بود ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X