اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برق گرفتگی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برق گرفتگی

---
    اگر روزی بفهمی همه چیزایی که از بچگی تا حالا بهت گفتن بی اساس یا دروغه چه حالی میشی؟
    کارمندان نابکار، از دزدان و آشوبگران بیشتر به کشور آسیب میآ‌رسانند

دیدگاه

سلام
      به نظر من برای برق گرفتگی هم ولتاز و هم جریان باید هردو بالا باشن (در یه حد قابل قبول) تا موجب برق گرفتگی بشه.
      فرض کنید یه منبع 1000 ولت داریم که قابلیت جریان دهیش در حد 1 میلی امپر باشه ایا موجب برق گرفتگی میشه؟یا بر عکس تصور کنید یه منبع یک دهم ولت داریم که جریان بالایی داره.موجب برق گرفتگی میشه؟
      این که بعضی میگن ولتاز دیسی باعث برق گرفتگی نمیشه گاهی از این جهت دچار اشتباه میشن که منبع مورد نظرشون نسبت به زمین پتانسیل نداره!
      عبور جریان از بدن موجب تبخیر اب بدن و مرگ میشه که عواملی مثل روحیه-زخیم بودن پوست-ناحیه عبور جریان و ... میتونه اثرات برق گرفتگی رو کم کنه.
      قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

برای درک بیشترپیشنهادمی کنم امتحان کنید! :twisted:نه باباامتحان نکنی ها!
        acازdcخطرناک ترچونacدرلحظه تعغیرسیکل میده.
        تاحالا به تلفن بههنگام زنگ زدن دست زدی !یه روزداشتم خط درست میکردم که یهوتلفن زنگ زد(به این میگن خروس بی محل)...
        برای ورود علم ، تکنولوژی ، پیشرفت به اجازه کسی احتیاج نیست !

دیدگاه

سلام
          در مورد برق acوdc تا انجایی که من اطلاع دارم اینه که برق مستقیم با اندازه برابر با برق متناوب صد در صد چند برابر توان ان بیشتر است البته با امپر وولتاژ برابر.
          این به خاطراین است که در برقac ما قرکانس داریم که بحث فرکانس موضوع پیک مثبت و منفی پیش میاد که درپیک منفی فرکانس متغییر است و کم وزیاد می شود.
          ولی در برق مستقیم هیچ فرکانسی وجود نداردواگر برق با ولتا ژ وامپری که در حال استفاده در برق شهر می باشد انسان با ان برخورد داشته باشد درجا وبدون درنگ باعث کشتن می شود .البته بستگی به این دارد که برق در حال امپر کشیدن مصرف کننده باشد

دیدگاه

سلام
            تجربه جدیدم اینه که فاز و نول اگه تماس داشته باشه زخم میکنه و سوزش داره، البته شانسی که اوردم پشت دستم خورد فرار کردم))

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X