اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال درباره تسلا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند سوال درباره تسلا

من هرچی فیلم در یوتیوب بود دیدم و هیچ کس بدون حفاظ زیر دستگاه تسلا نمی رفت حتی نزدیک هم نمی شدن پس نمی دونم این عکس های که گزاشتید رو چه منطقی هستن
    مثل متن زیر که اخطار داده و گفته که سوختگی مرگ و برق گرفتگی شدید به وجود میاره و.............

ولی مثل این که می شه به Van de Graaff generator دست زد و در یک سری موارد ازش اسپارک ایمن گرفت چون با همین وسیله هم میشه اسپارک خیلی بزرگ درست کرد ساختش هم خیلی سادس

در چند تا ازفیلم ها یک اسپارک به فاصله 20CM ایجاد کرده و به کف دست شخص میزنه و مثل این که اتفاق بدی نمیوفته

دیدگاه

بله درسته،ولی من هم 10-11 تا سایت در مورد تسلا کویل دیدم که در مورد خطرات مدار اولیه که 30 میلی آمپر جریان داشت نوشته بودند و تاکید کرده بودند که مدار اولیه و اسپارک گپ و خازن HV بسیار خطرناک هستند و در صورت دست زدن به این قسمت ها مرگ شما حتمی خواهد بود. :evil:ولی خب منطقی به نظر میاد که با 250 برابر کردن ولتاژ 10 کیلو ولت 30 میلی آمپر اولیه پس باید توی خروجی 2500000 ولت داشته باشیم که با این ضریب تقویت ولتاژ،نباید جریانی باقی بمونه. :nice:ولی جلوی جرقش کاغذ میگیرم تا گرمای تولیدی حاصل از جرقرو اندازه گیری کنم :agree:،اگه بتونم یه اسیلوسکوپ پیدا کنم که بشه فرکانس خروجی کویل اندازه بگیرم اینجوری میتونم بفهمم که شوک ایجاد میکنه یا نه :wow:.شاید هم روی جوجه یا همستر امتحان کنم!!! :twisted:
      I Found Myself In Wonderland

دیدگاه

دیگه کسی نمیاد کمک؟؟؟ :angry:
        عجب پروژه نحسیه
        :cry2:

دیدگاه

[/size]اینم عکس کویل من،البته باید ذخیرش کنید و روش زوم کنید تا درست قطعات و نوشته هاش معلوم بشه.size=14pt]]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط x.vu
            [/size]اینم عکس کویل من،البته باید ذخیرش کنید و روش زوم کنید تا درست قطعات و نوشته هاش معلوم بشه.size=14pt]]

کسی میدونه چرا کار نمیکنه؟؟؟

دیدگاه

ترانسمو عوض کردم سیم پیچی گذاشتم.ولی کار نمیکنههههه.من عکس گذاشتم موضوع پیش بره بدتر متوقف شد!!! :angry: :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mojtaba Aria
                1.با توجه به رابطه نسبت ها در محاسبه و پیچیدن ترانس،اگر در یک کویل تسلا مقدار اولیه 10 دور باشد و ثانویه 4000 دور و ولتاژ ورودی به اولیه 15000 ولت باشد،ولتاژ اولیه باید مثل تعداد دور اولیه به ثانویه 400 برابر شود،بنابر این ما در ثانویه کویل 6000000 ولت :eek: خواهیم داشت؟

2.با وجود اینکه هر 10000 ولت یک سانتی متر جرقه تولید میکند،پس 6000000 ولت باید 600 سانتی متر اسپارک و جرقه ایجاد کند؟ :rolleyes:

3.جرقه های تولید شده با یک تسلا کویل برای بدن انسان خطرناک هستند یه خیر؟ آیا سوزش و یا گرما یا سوختگی و شوک ایجاد نمیکند؟ :question:(به صورت کلی میتوان دست را نزدیک آن برد و گذاشت که جرقه به دست برسد و از طریق بدن به زمین برسد و تخلیه الکتریکی شود؟) :read:

4.به بیان ساده،فرکانس تولید شده در ثانویه یک تسلا کویل به چه عواملی بستگی دارد؟ :nerd:آیا میتوان فرکانس را از حالت عادی یک تسلا کویل که چند صد کیلو هرتز است تا رنج چند گیگاهرتز افزایش داد؟
                1-بزرگترین اشتباه رو اینجا مرتکب شدی. کویل تسلا بازدهیش خیلی پایینه مگر اینکه مگنیفایر(magnifier)باشه که اونموقع تازه به 50 60 درصد میرسه. با این اوصاف به سوال 2 هم تقریبن پاسخ دادم

3-تسلا از این طراحی برای ایجاد ولتاژ و فرکانس بالا استفاده کرد ولی همینطور که میدونید جریان بسیار کم میشه و اصلن به 0 میل میکنه. من خودم به کویلم دست زدم و تنها حسم(علاوه بر ترساندن بقیه) این بود که دارن با چکش به دستم میزنن تقریبن. ولی من کاملن از فرکانس و ولتاژ و جریان کویلم اطمینان داشتم و ...

4- تعداد دور...میشه ولی کلی باید ازمایش عملی انجام داده باشی تا لمش بیاد دستت.

به این سایت هم برید یه ایده کلی میده بهتون : http://www.classictesla.com/java/javatc.html

Tesla we owe you

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rescue
                  شرمنده این یک مورد اینجا عملی نیست ا

فقط یک مشکل بعد از تست اتصال کوتاه مدار خاموش شد فکرکنم ترانزیستورهاش مرخص شدن پس مجبورم توضیح بدم

عکس در حدود ولتاژ 1KV و ورودی مدار 5VDC و 1.23A

مقاومت نمیشه چون از کربن و در ولتاژ بالا کربن عمل نمی کنه اگر در همین عکس من دو مقاومت 100M هم میزاشتم باز همین نور و فاصله ایجاد میشد

با همین مدار لامپ مهتابی 40W خیلی خوب روشن میشه البته با تغذیه 12V چون مدار 12V
                  حداکسر فاصله دو تیغه در 12V در حدود 6 سانتی متر
                  برایه کاهش جریان باید در اولیه ترانس دست کاری کرد و مدار اولیه ترانس

شرمنده دیر شد
                  دوست عزیز میشه یه بار دیگه نقشه مدار رو بذاری؟
                  من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

سلام دوستان من رشتم برق نیست اما علاقه خیلی زیادی به تسلا کویل پیدا کردم و خیلی دوست دارم درست کنم
                    تا حالا 150 هزار تومان هم خرج کردم تا فقط مدل کوچیکشو درست کنم اما نتونستم
                    فقط میخوام باهاش یه لامپ کوچیک چند ولتب رو روشن کنم خواهش میکنم کمکم کنید خیلی ممنون میشم

این شمارمه اگر میشه تو تلگرام کمکم کنید چون هیچی بلد نیستم اینجا سختمه

لطفا کمک کنید متشکرم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام دوستان من رشتم برق نیست اما علاقه خیلی زیادی به تسلا کویل پیدا کردم و خیلی دوست دارم درست کنم
                    تا حالا 150 هزار تومان هم خرج کردم تا فقط مدل کوچیکشو درست کنم اما نتونستم
                    فقط میخوام باهاش یه لامپ کوچیک چند ولتب رو روشن کنم خواهش میکنم کمکم کنید خیلی ممنون میشم

این شمارمه اگر میشه تو تلگرام کمکم کنید چون هیچی بلد نیستم اینجا سختمه

لطفا کمک کنید متشکرم
                    جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۲۲:۱۳ ۱۳۹۵/۰۴/۲۸.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...