اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک درمورد مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک درمورد مدار

با سلام
    مداری که در زیر گذاشتم اول یه مختصر توضیحی میدم.بعد مشکلمو مطرح میکنم .اگر کسی از دوستان تونست کمکم کنه
    مدار زیر که خیلی ساده است و از یه مدار RCساده تشکیل شده.و دوسر اون خازن یه ترموسوئیچ قرار گرفته و در حالت معمولی باز میباشد.سیگنال ورودی این مدار هم یه موج مربعی هستش (بامقدار 22 ولت برای حالت Hi و مقدار صفر ولت برای حالت Lowداره.البته دیوتی سایکل موج مربعی هم خیلی کمه مثلا در حد یک هستش).حالا سیستم کنترل که داره سیگنال مربعی را تولید میکنه تشخیص میده که ترموسوئیچ عمل نکرده .درضمن اون خازن انتهای خط هم برای این گذاشته که به سیستم کنترل بفهمونه مسیر ما از سیستم کنترل تا انتهای مسیر ، قطعی وجود نداره.به محض قطع شدن خازن یا قطعی مسیر .سیستم کنترل تشخیص میده که مسیر مدار ما باز شده و الارمی را ظاهر میکنه.وزمانیکه ترموسوئیچ ما عمل کنه و اتصال کوتاه کنه.عملا خازنه نیز اتصال کوتاه شده و سیستم کنترل ما نیز این اتصال کوتاه را تشخیص داده و الارم دومی را نیز فعال میکنه
    حالا سوال من این هستش که میشه مداری طراحی کرد که بتونه کار سیستم کنترل ما را انجام بده .یعنی با قطع شدن مسیر الارم را بیاره و با اتصال کوتاه شدن مسیر نیز الارم دیگری را ظاهر کنه
    البته نمیتونم خود سیستم کنترل اصلی را تغییر بدم یا کسی بیاد بگه انتهای خط را بجای خازن از یه مقاومت استفاده کنیم.چون به موازات سیستم کنترل اصلی میخوام کار کنم
    اگر مداری داشتین یا نحوه تشخیص این دو فالت توسط سیستم کنترل اصلی را
    میتونه توضیح بده ممنون میشم
    http://s3.picofile.com/file/8192946750/1.jpg
لطفا صبر کنید...
X