سلام به شما که الآن دارید این تایپیک را می خوانید و تسلیت به مناسبت شهادت سردار سرافراز سپاه اسلام، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی.
یک مثال در اینترنت پیدا کردم که با استفاده از یک عدد روتاری و آردیونو میکرو ، فرمان کلید جهت نمای چپ و راست روی کیبرد را می دهد.
حالا اگر بخواهم از 2 یا چند عدد بیشتر روتاری استفاده کنم طریقه اتصال پایه ها به برد (شماتیک) و نحوه کد دهی برای آنها چگونه است.
*جهت اطلاع دوستان بنده هچی در مورد کد نویسی بلد نیستم و فقط می توانم کپی - پیست کنم. اینم گفتم که اگر خواستید کمک کنید یا خیلی ساده بیان کنید یا به صورت جهادی یک کد برای 3 عدد روتاری نوشته شود. (مثل کدی که در بالا قرار دادم) برای کیبرد باشد. (البته می توانم دستور کلید های کیبرد را عوض کنم، اونم با کپی و پیست از اینترنت).
پیشایش از راهنماییتان ممنونم.
یک مثال در اینترنت پیدا کردم که با استفاده از یک عدد روتاری و آردیونو میکرو ، فرمان کلید جهت نمای چپ و راست روی کیبرد را می دهد.
کد:
[FONT=Yekan]#include <Keyboard.h>[/FONT] //Rotary encoder #define outputA 15 #define outputB 14 int counter = 0; int aState; int aLastState; void setup() { // put your setup code here, to run once: //Rotary pinMode (outputA,INPUT); pinMode (outputB,INPUT); // Reads the initial state of the outputA aLastState = digitalRead(outputA); } void rotaryAction(int dir) { if (dir>0) { Keyboard.press(KEY_LEFT_ARROW); } else { Keyboard.press(KEY_RIGHT_ARROW); } Keyboard.releaseAll(); } //------------------MAIN LOOP------------------------- void loop() { // put your main code here, to run repeatedly: //Size aState = digitalRead(outputA); if (aState != aLastState){ if (digitalRead(outputB) != aState) { //counter ++; rotaryAction(1); } else { //counter --; rotaryAction(-1); } //Serial.print("Position: "); //Serial.println(counter); } aLastState = aState; [LEFT][FONT=Yekan]}[/FONT][/LEFT]
*جهت اطلاع دوستان بنده هچی در مورد کد نویسی بلد نیستم و فقط می توانم کپی - پیست کنم. اینم گفتم که اگر خواستید کمک کنید یا خیلی ساده بیان کنید یا به صورت جهادی یک کد برای 3 عدد روتاری نوشته شود. (مثل کدی که در بالا قرار دادم) برای کیبرد باشد. (البته می توانم دستور کلید های کیبرد را عوض کنم، اونم با کپی و پیست از اینترنت).
پیشایش از راهنماییتان ممنونم.