سلام . ایزوله کردن محیط فرمان(میکرو)از قسمت قدرت همیشه مشکل خیلی از استارتر ها هست اینکه برای کنترل مدار dc یا acاز چه قطعاتی استفاده کنن(رله معمولی،اپتو،ترایاک،رله جامد،ماسفت یا ترکیبی از هرکدوم از اینا و بعد داستان ک استفاده کردن هرکدوم برای ایزوله کردن چه شرایط ویژه ای داره.
من میخوام با ی بورد آردوینو و با ی رله معمولی قسمتی از مدار یک دستگاه رو قطعو وصل کنم.مدار دستگاه هم dc-5v هست.
به نظرتون با توجه به این ک مدار کنترلیم dc هست برای جلوگیری از نویز روی میکرو از چه قطعاتی استفاده کنم
راه حل ها
1.اپتو کوپلر+ترایاک=>مدارم با این قطعات بعد وصل شدن خاموش نمیشه
2.استفاده از همون رله معمولی=>اگه همین نویزی نندازه خیلی عالی میشه
3.اپتو+ماسفت=>طبق تحقیقاتم برای کنترل مدار dc از اینا استفاده میشه با این شرط ک تغزیه مدار میکرو از محل تغزیه ماسفت جدا باشه
ممنون میشم راهنماییم کنید یا اگه راه حل بهتری دارید معرفی کنید و اینکه از چه قطعات با چه مدلو مداری استفاده کنم
من میخوام با ی بورد آردوینو و با ی رله معمولی قسمتی از مدار یک دستگاه رو قطعو وصل کنم.مدار دستگاه هم dc-5v هست.
به نظرتون با توجه به این ک مدار کنترلیم dc هست برای جلوگیری از نویز روی میکرو از چه قطعاتی استفاده کنم
راه حل ها
1.اپتو کوپلر+ترایاک=>مدارم با این قطعات بعد وصل شدن خاموش نمیشه
2.استفاده از همون رله معمولی=>اگه همین نویزی نندازه خیلی عالی میشه
3.اپتو+ماسفت=>طبق تحقیقاتم برای کنترل مدار dc از اینا استفاده میشه با این شرط ک تغزیه مدار میکرو از محل تغزیه ماسفت جدا باشه
ممنون میشم راهنماییم کنید یا اگه راه حل بهتری دارید معرفی کنید و اینکه از چه قطعات با چه مدلو مداری استفاده کنم
دیدگاه