اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه سلف سنج دقیق و ارزان با STM8

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط epsi1on نمایش پست ها
    اگر زمانی خواستید LCR رومیزی درست کنید، توی اون پروژه من هم دوست دارم مشارکت کنم.
    به نظرم برای کاهش هزینه ساخت اگه از اتصال وایفای استفاده بشه (مثلا esp32 بعنوان هات اسپات) میشه بجای lcd یا ... از گوشی موبایل اندروید (browser) استفاده کرد که در دست همه هست، یعنی شرکت‌های تولیدی گوشی لطف کردن اون قسمت رو جلو جلو به همه فروختن!
    به هر حال اگر خواستید من میتونم توی کد جاوا اسکریپت (در مرورگر) و رابط کاربر کمک کنم، هم گرافیک بسیار خوبی خواهد داشت و هم کاربر پسند خواهند بود بعلاوه اینکه هزینه نداره.
    برای اتصال هم میشه یک qr روی دستگاه گذاشت که هر بار اسکن میکنن وصل میشه به وایفای.
    مزایا:
    - گرافیک خوب و کاربر پسند
    - امکان پیکر بندی بعنوان HotSpot یا client در شبکه‌ی WiFi محلی
    - کاهش هزینه
    معایب:
    - افزایش پیچیدگی استفاده محصول (استفاده کمی سخت هست)
    - عدم امکان استفاده بدون گوشی یا کامپیوتر (مرورگر) یا حداکثر یک ال‌سی‌دی اضافه‌ی کوچک در دستگاه جایگذاری میشه ولی رابط کاربر اصلی همون وب UI باشه
    با سلام مجدد،
    دقیقا همونطور که جناب nimdar هم گفتن ، در حال کار روی نسخه ارتقا یافته این پروژه هستم که میتونه فرکانس ، سلف ، خازن و ESR رو اندازه بگیره ، یعنی دقیقا تمام چیز هایی که ضروری و لازم هستن.
    ولی چون وقت کمی برای توسعه پروژه مد نظر میذارم ( در حد ۲ ساعت در هفته ) روند توسعه کندی داره.
    فعلا در مرحله طراحی سخت افزار هست که حدود ۶۰ ، ۷۰ درصد کار انجام شده .
    البته خیلی سخت افزار عجیب و غریبی هم نداره و از قطعات دم دستی تشکیل شده ، و سعی میکنم از نظر سخت افزار ، ایراد جدی نداشته باشه.

نمایشگرش هم فعلا یه LCD کاراکتری 2x16 معمولی هست ، اینکه Wi-Fi و نرم افزار اختصاصی داشته باشه ایده خوبی هست ، ولی نه فعلا که پروژه حتی به مرحله آزمایش هم نرسیده.
    اگر پروژه به مرحله نهایی و پایدار رسید ، قطعا ارزش داره که چنین امکاناتی رو براش پیاده سازی کرد.

اینکه گفتید «انگار با نگاه تولید انبوه درست شده» بخاطر همینه که بنده در طراحی هام همیشه سعی میکنم بیشترین بازدهی و کارایی رو با قطعات معمول ، ارزان و دم دست داشته باشم.
    اگر هم بخوایید ، میتونید این طرح تاپیک فعلی رو تولید انبوه کنید و بفروشید ، بهرحال وقتی پروژه رو اوپن سورس کردم پیش بینی چنین چیزی رو داشتم.
    اما به شرطی که مواردی که در لایسنس هست و مواردی که خودتون در پست 14 گفتید به درستی رعایت بشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
      اما به شرطی که مواردی که در لایسنس هست و مواردی که خودتون در پست 14 گفتید به درستی رعایت بشه.
      ممنون.
      من هم هنوز تصمیم قطعی به تولید نگرفتم، بیشتر محض اطلاع اولیه بود.
      من شدیدا پیشنهاد می‌کنم با دوستان داخل همین تاپیک جمع بشیم، این طرح رو بعد از اتمام تولید کنیم و به بازار عرضه کنیم. طرحش رو هم بصورت "منبع باز" ولی با وقفه‌ی ۱ یا چند ماهه از زمان عرضه بزاریم.
      لطفا این حرفهای من رو از دید حرفهای یک تاجر نگاه نکنید. چون من تاجر نیستم. از دید حرف‌های کسی نگاه کنید که حدود ۱۰ سال روی یک پروژه‌ی منبع‌باز تخصصی روی گیت‌هاب کار کرده.
      به نظرتون این طرح بعد از اتمام، قابلیت رقابت با LCRمترهای دستی رو داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط epsi1on نمایش پست ها
        ممنون.
        من هم هنوز تصمیم قطعی به تولید نگرفتم، بیشتر محض اطلاع اولیه بود.
        من شدیدا پیشنهاد می‌کنم با دوستان داخل همین تاپیک جمع بشیم، این طرح رو بعد از اتمام تولید کنیم و به بازار عرضه کنیم. طرحش رو هم بصورت "منبع باز" ولی با وقفه‌ی ۱ یا چند ماهه از زمان عرضه بزاریم.
        لطفا این حرفهای من رو از دید حرفهای یک تاجر نگاه نکنید. چون من تاجر نیستم. از دید حرف‌های کسی نگاه کنید که حدود ۱۰ سال روی یک پروژه‌ی منبع‌باز تخصصی روی گیت‌هاب کار کرده.
        به نظرتون این طرح بعد از اتمام، قابلیت رقابت با LCRمترهای دستی رو داره؟
        اینی که داخل این تاپیک هست LCR متر نیست ، سلف سنجه ، ولی همینطور که میبینید دقت بالایی داره و در سنجش سلف میتونه با LCR متر های بازاری رقابت کنه.
        این LC+F متری هم که دارم توسعه میدم هم سعی میکنم چنین دقت بالایی داشته باشه و بتونه با LCR متر های بازاری رقابت کنه.

دیدگاه

ضمن خسته نباشید، پیشنهاد می‌کنم جای چهارتا پیچ در اطراف بورد تعبیه بشه برای اتصال یورد به بدنه. بعد از مشخص شدن ابعاد بورد میشه بدنه یا باکس مختصری هم براش طراحی کرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X