اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک ساخت اسیلسکوپ!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک ساخت اسیلسکوپ!!

من کارت اوسکوپ tnm دارم که تا 50 ولت ورودیش تحمل داره ولی وقتی پروپ اونو بهش میزنم و روی x10
    میزارم 200 ولتم باهاش اندازه گرفتم
    فیلم ازش ندارم ولی قابل اطمینانه
    pcb اونو خودم تبدیل به پروتل کردم سورس c اونم دارم
    اگه دست کاریش کنی میشه با هر نوع lcd گرافیکی تبدیلش کرد فقط باید وقت بزاری ببینی یارو چیکار کرده

دیدگاه

• ۱۲٬۳۰۰٬۰۰۰ ریال ۷٬۹۹۵٬۰۰۰ ریال
      ۵٬۶۰۰٬۰۰۰ ریال ۵٬۰۴۰٬۰۰۰ ریال
      ۲٬۱۶۳٬۰۰۰ ریال ۱٬۷۳۰٬۴۰۰ ریال
      ۱٬۹۵۰٬۰۰۰ ریال ۱٬۴۶۲٬۵۰۰ ریال
      ۱٬۱۳۰٬۰۰۰ ریال ۲۸۲٬۵۰۰ ریال
      ۱٬۲۳۰٬۰۰۰ ریال ۹۲۲٬۵۰۰ ریال
      ۵۳٬۶۰۰٬۰۰۰ ریال ۵۰٬۹۲۰٬۰۰۰ ریال

نوشته اصلی توسط S S
      من کارت اوسکوپ tnm دارم که تا 50 ولت ورودیش تحمل داره ولی وقتی پروپ اونو بهش میزنم و روی x10
      میزارم 200 ولتم باهاش اندازه گرفتم
      فیلم ازش ندارم ولی قابل اطمینانه
      pcb اونو خودم تبدیل به پروتل کردم سورس c اونم دارم
      اگه دست کاریش کنی میشه با هر نوع lcd گرافیکی تبدیلش کرد فقط باید وقت بزاری ببینی یارو چیکار کرده
      چقدر خوب! کمک بزرگی کردی! اگه فایلارو بدی ممنون میشم منم بسازم اینو :nerd:
      اتفاقا به این داشتم فک میکردم که اگه خوب باشه lcd رنگی بزارم براش
      والا چون من سروکارم بیشتر با سویچینگه باید بتونم تا 250 ولتو اندازه بگیرم اگه تا 400 ولت که برق شهره رو بتونه اندازه بگیره دیگه نور علی نوره!!
      میتونم یه تقسیم مقاومتی بزارم که 1 به 20 یا 1 به 50 باشه بشه باهاش 400 ولتم گرفت
      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
      مخترع برتر شمال غرب سال 96
      مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

بفرما این همه فایل هاش
        http://jonbakhsh.persiangig.com/eca/...vr%20oscop.rar

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
          جدی به نظرت خوبه؟ ولتاژای بالا رو هم میسنجه؟ مهدی تو تاییدش کنی دیگه حله
          چرا 100 تومن میشه؟! به خاطر lcd؟!
          والاه 100 تومنه تیکه تیکه دادن به نظر من راحت تره ولی خوب با 120 تومن میشه یه کارت اسکوپ که تو فروشگاه هست خرید!
          مهدی اون بردا 250 تومنه فک کنم و به قول خودت با 250 میشه یه اسکوپ دست 2 تمیز گرفت !
          اینقدر دلم میسوزه!! تو امر یکا بچه دبیرستانی با جمع کردن پول تو جیبیش میره اسکوپ دیجیتال میگیره اونقت اینجا یه اسکپ انالوک برابری میکنه با نصف حقوق یه کارمند!!!

یه چیزیم نوشه Sensitivity: 40mV/div این یعنی سرفا حساسیتشه یا اینکه برا ولتاژ همیشه 40 میلی ولت به ازای هر خونه داریم؟ نمیشه تغییرش داد مثلا تو اسکوپای دیگه با سکلتور میشه تقسمات ولتاژو کم و زیاد کرد!
          اینجور که معلومه برو رو 150 و اینا! LCD که انگار حدود 100 تومنه فقط! حداقل حدود 150 بگیر با هزینه قطعات و... تازه ممکنه بعضی قطعاتش به راحتی گیر نیاد مثل اپ امپش
          یه چیز دیگه این که برای پروگرام cpld اون باید بلد باشی و پروگرامر خودشو میخواد. و این پروژه نیاز به به ادم وارد توی میکرو داره بنظرم که نه من هستم نه فکر کنم تو ارمین :sad: الان اگه کسی مثل جناب نوربخش راد بودن فوق العاده عالی بود. متاسفانه چند ماهه دیگه انجمن نیومدن...
          اما خدایش بهترین اسکوپه diy هست که دیدم. برای ولتاژ بالا هم باید خودت تضعیف کنی ولتاژ رو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S S
            بفرما این همه فایل هاش
            http://jonbakhsh.persiangig.com/eca/...vr%20oscop.rar
            اقا عالی بود دمت گرم

اضافه شده در تاریخ :
            نوشته اصلی توسط mahdi.7
            اینجور که معلومه برو رو 150 و اینا! LCD که انگار حدود 100 تومنه فقط! حداقل حدود 150 بگیر با هزینه قطعات و... تازه ممکنه بعضی قطعاتش به راحتی گیر نیاد مثل اپ امپش
            یه چیز دیگه این که برای پروگرام cpld اون باید بلد باشی و پروگرامر خودشو میخواد. و این پروژه نیاز به به ادم وارد توی میکرو داره بنظرم که نه من هستم نه فکر کنم تو ارمین :sad: الان اگه کسی مثل جناب نوربخش راد بودن فوق العاده عالی بود. متاسفانه چند ماهه دیگه انجمن نیومدن...
            اما خدایش بهترین اسکوپه diy هست که دیدم. برای ولتاژ بالا هم باید خودت تضعیف کنی ولتاژ رو
            جدی lcd 100 تومنه؟! :eek: :surprised: جدی؟! از کجا لیست قیمت lcd رو میشه دراورد؟
            والا یکی از دوستام کارش میکرو هست و پروگرامر tnm داره پروگرامشو میدم اون بزنه
            اگه تا 70 جمع بشه میسازمش
            راستی پروگرام کردنش چطوریه که باید بلد باشیم؟

اضافه شده در تاریخ :
            اووووووووووووووووووهههههههههههههههههههههه!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! :surprised: :surprised: :surprised: :surprised:

lcd ابعاد 128*240 زیر 95 تومن پیدا نمیشه! :surprised: :surprised: :surprised: :angry: :angry:

خوب بیاین صورت مساله رو عوض کنیم :mrgreen: سورس برنامه رو SS جان داره, چه تغییراتی باید توش بدیم تا بشه وصلش کرد به lcd n96 ؟
            عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

بله این LCD ها گرونن! بابا LCD n96 که بدرد این کار نمیخوره اصلا! سایز بزرگ نیازه مثل همین LCD
              ارمین جان بنظر من بگرد دنبال یه اسکوپ 2 کانال تر تمیز دسته 2
              یکم اگه از نظر بودجه محدودیت داری پس انداز کن. اینا اخرش چیزی نمیشه که بهش بشه تکیه کرد. اسکوپ رو باید خرید بنظر من مثل LC متر و ولت متر نیست ساختنش!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7

بله این LCD ها گرونن! بابا LCD n96 که بدرد این کار نمیخوره اصلا! سایز بزرگ نیازه مثل همین LCD
                ارمین جان بنظر من بگرد دنبال یه اسکوپ 2 کانال تر تمیز دسته 2
                یکم اگه از نظر بودجه محدودیت داری پس انداز کن. اینا اخرش چیزی نمیشه که بهش بشه تکیه کرد. اسکوپ رو باید خرید بنظر من مثل LC متر و ولت متر نیست ساختنش!
                خیلی نامردیه اصلا فک نمیکردم این حد گرون باشه! اخه چرا؟! :biggrin:
                اقا من با lcd n96 کنار میام :-)) :-))
                بابا مهدی من همین الانش کلی خرج دارم کلی هم بدهی تازگیا یه پخش برا ماشین خریدم850 تومن آه در بساط نمونده! :mrgreen:
                جدی چه تغییری باید توش بدیم تا بشه با lcd n96 راش انداخت؟

دیدگاه

pcb پروگرامر cpld من قبلا کشیدم از اونایی که به lpt متصل میشه روی برد برد میشه بست زیر 3 هزار تومن هزینه داره
                  اوسکوپ دست دوم هم یکی از بچه ها خریده 270000 تومان اصلا دقت نداره یکم مشکل داره.
                  opamp اگه گیر نمیاد میشه با یه چیز دیگه جایگزین کرد این که غصه نداره :mrgreen:
                  ولی این اگه این ساخته بشه قابل حمله جواب خیلی از کارهاتونو میده من لیست قیمت هاشو گرفتم حدود 170 میشه
                  یه کار دیگه هم میشه کرد adc این دستگاه با arm درایو کنید بعد دیتا بریزید توی یک بافر بعد روی هر lcd که خواستید نمایش بدید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S S
                    فکر کنم این خوب باشه با یک cpld و یک avr اومده اوسکوپ درست کرده

http://www.embedds.com/diy-40msps-av...graphical-lcd/

رو این میشه حساب باز کرد . 40 مگا سمپل چیز کمی نیست. راحت تا 5 مگ رو ساپرت میکنه . میشه ldc رو حذف کرد و مستقیم به مونیتور یا تلوزیون وصل کرد یا عین کارت ها با usb روش کار کرد . یک لقمه آماده برای تولید است . قیمتش حول حوش 50 هزار تومن درمیاد . راحت میشه تا 120 - 150 هزار تومن فروخت.

تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

ارمین LCD همیـــــــــشه گرون بوده! یادمه قبل از این قیمتا 60 تومن بود این LCD و تصمیم داشتم برای یه کاری بگیرمش! کاش گرفته بودم :sad:
                      ولی واقعا پروژه خوبیه چون از cpld استفاده کرده اینقدر سمپل ریت بالایی داره. ارزش داره اما با این LCD قیمتش بالا میشه.
                      الان شدیدا به جناب نوربخش احتیاجه خیلی میتونن کمک کنن و تغیرات بدن توش , همین که LCD رو حذف کرد و با کابل av به تلوزیون وصل بشه 100 هزینه ها پایین میاد. من شمارشونو دارم باشون تماس میگیرم ببینم میتونن بیان کمکمون کنن...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                        ارمین LCD همیـــــــــشه گرون بوده! یادمه قبل از این قیمتا 60 تومن بود این LCD و تصمیم داشتم برای یه کاری بگیرمش! کاش گرفته بودم :sad:
                        ولی واقعا پروژه خوبیه چون از cpld استفاده کرده اینقدر سمپل ریت بالایی داره. ارزش داره اما با این LCD قیمتش بالا میشه.
                        الان شدیدا به جناب نوربخش احتیاجه خیلی میتونن کمک کنن و تغیرات بدن توش , همین که LCD رو حذف کرد و با کابل av به تلوزیون وصل بشه 100 هزینه ها پایین میاد. من شمارشونو دارم باشون تماس میگیرم ببینم میتونن بیان کمکمون کنن...
                        اره والا مهدی پروژه خیلی خوبیه! حذف lcd میتونه تا 100 تومن هزینه رو بیاره پایین!
                        اقا زنگ بزن بیاد اگه پایه باشین میتونیم روش کار کنیم و تبدیلش کنیم به یه چیز ارزون و خوب!!

اضافه شده در تاریخ :
                        نوشته اصلی توسط S S
                        pcb پروگرامر cpld من قبلا کشیدم از اونایی که به lpt متصل میشه روی برد برد میشه بست زیر 3 هزار تومن هزینه داره
                        اوسکوپ دست دوم هم یکی از بچه ها خریده 270000 تومان اصلا دقت نداره یکم مشکل داره.
                        opamp اگه گیر نمیاد میشه با یه چیز دیگه جایگزین کرد این که غصه نداره :mrgreen:
                        ولی این اگه این ساخته بشه قابل حمله جواب خیلی از کارهاتونو میده من لیست قیمت هاشو گرفتم حدود 170 میشه
                        یه کار دیگه هم میشه کرد adc این دستگاه با arm درایو کنید بعد دیتا بریزید توی یک بافر بعد روی هر lcd که خواستید نمایش بدید
                        ss جان اصلا سعادتی شد با شما آشنا بشیم کمک بزرگی جدی کردید :nerd:
                        والا من تو نظرم هست که lcd n96 رو بزاریم برا این حالا یا n96 یا هر lcd که تغریبا بزرگ و ارزون باشه

متوجه این سطر نشدم چون سر رشتهم از میکرو و... کمه یه کم توضیح بدی ممنون میشم
                        "یه کار دیگه هم میشه کرد adc این دستگاه با arm درایو کنید بعد دیتا بریزید توی یک بافر بعد روی هر lcd که خواستید نمایش بدید"

اضافه شده در تاریخ :
                        نوشته اصلی توسط aliila
                        رو این میشه حساب باز کرد . 40 مگا سمپل چیز کمی نیست. راحت تا 5 مگ رو ساپرت میکنه . میشه ldc رو حذف کرد و مستقیم به مونیتور یا تلوزیون وصل کرد یا عین کارت ها با usb روش کار کرد . یک لقمه آماده برای تولید است . قیمتش حول حوش 50 هزار تومن درمیاد . راحت میشه تا 120 - 150 هزار تومن فروخت.

والا علی من زیاد تو میکرو تجربه ندارم اگه بلد بودم صد در صد میوفتادم روش و حسابی روش کار میکردم
                        برای اینکه بشه با usb به کامپیوتر وصلش کرد چه چیزایی لازمه؟

دیدگاه

خواهش میکنم
                          ببین ما اگه بتونیم ADS830 با یک آرم درایو کنیم و بخونیم مستقیم میتونیم روی یک lcd نمایش بدیم و یا توسط همون آرم دیتا به usb بفرستیم
                          و یه برنامه ساده با labviow بنویسیم یه کارت اوسکوپ درست کنیم :mrgreen:
                          اگه وقت کردم هدر lcd عوض میکنم خبرشو بهتون میدم یکم کار میبره.

دیدگاه

سلام

لینک دیگه ای از همین اسیلوسکوپ با عکس های بیشتر

http://www.eosystems.ro/index.php/projects/eoscope

دیدگاه

یافتم یافـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــتم :mrgreen:

توی این مدار هم یک adc به شماره ad9283 استفاده شده که این دیتاشیتش و یک cpld و یک pic

https://www.google.com/url?sa=t&rct=...GQ&cad=rja

http://www.mediafire.com/?377w6yyh7mppcrx

فقط بگم جوان این adc نداره باید ببینیم کی داره

دیدگاه

این یکی هم هست 2 کانال

http://www.osciprime.com/index.php?p=project

این یکی هم با مبایله
                                http://projectproto.blogspot.com/201...illoscope.html
                                جالبه کار راه بندازه و با بلوتوث کار میکنه
                                در کل کار راه بندازه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...