اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نیازمند برنامه نویس AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نیازمند برنامه نویس AVR

سلام
    برای چنتا پروژه نیاز مند برنامه نویس مسلط به AVR هستم
    لطفا دوستانی ک توانایی و حاضر ب همکاری هستن شماره تماس برام بزارید

نوشته اصلی توسط amir 13 نمایش پست ها
    سلام
    برای چنتا پروژه نیاز مند برنامه نویس مسلط به AVR هستم
    لطفا دوستانی ک توانایی و حاضر ب همکاری هستن شماره تماس برام بزارید
    سلام یک شرح مختصری از این پروژه ها در این جا قرار بدین که دوستان بتونن بهتر کمک کنند از نوع زبان و مدت زمان تحویل و ....
    قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

پروژه با اتمگا328 هست
      زبان برنامه نویسی مهم نیست
      مدت زمان تحویل هرچی زود تر بهتر
      پروژه اول ی ارتباط 2 طرفه نیاز داریم با ماژول NRF24L01
      و ماژول نمایشگر OLED1.3 اینچی

دیدگاه

واقعا از کجا باید برنامه نویس پیدا کرد؟؟؟
        سایتی ؟؟
        گروهی؟؟؟
        ؟؟؟؟

دیدگاه

قاعدتا برنامه نویس موردی رو نمیشه از جای مشخصی پیدا کرد . همین انجمن میتونه خوب باشه.
          ولی اگر دنبال موقعیت شغلی برنامه نویسی هستید که استخدام کنین خیلی سایت ها مثل جاب اینجا و .... موقعیت های شغلی رو میتونید بررسی کنید.
          یکی از برنامه های ما ساخت یک بخش رزومه ساز و کاریابی برای ECA بودیم که این موارد رو بتونیم کامل و به صورت تصصیی پوشش بدیم ولی واقعیتش خودمم نمیدونم چقدر میتونه برای دوستان مفید باشه و چقدر تو اولویت های برنامه ریزیمون قرار بدیمش.
          I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
            قاعدتا برنامه نویس موردی رو نمیشه از جای مشخصی پیدا کرد . همین انجمن میتونه خوب باشه.
            ولی اگر دنبال موقعیت شغلی برنامه نویسی هستید که استخدام کنین خیلی سایت ها مثل جاب اینجا و .... موقعیت های شغلی رو میتونید بررسی کنید.
            یکی از برنامه های ما ساخت یک بخش رزومه ساز و کاریابی برای ECA بودیم که این موارد رو بتونیم کامل و به صورت تصصیی پوشش بدیم ولی واقعیتش خودمم نمیدونم چقدر میتونه برای دوستان مفید باشه و چقدر تو اولویت های برنامه ریزیمون قرار بدیمش.
            داخل این سایت ها رو همگشتم ولی نبود !!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir 13 نمایش پست ها

داخل این سایت ها رو همگشتم ولی نبود !!!
              با سلام و احترام
              پروژه مورد نظرتون پروژه دانشجویی است یا واقعا برای استفاده و کاربردی خاص میباشد؟ تجربه شخصی من اینه که ماژول NRF24L01 (حداقل اونهایی که من امتحان کردم) درفضای بسته بیشتر از 10 تا 20 متر جواب نمیده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام و احترام
                پروژه مورد نظرتون پروژه دانشجویی است یا واقعا برای استفاده و کاربردی خاص میباشد؟ تجربه شخصی من اینه که ماژول NRF24L01 (حداقل اونهایی که من امتحان کردم) درفضای بسته بیشتر از 10 تا 20 متر جواب نمیده.
                دانشجویی نیست
                و
                همین مقدار کافی هست
                دوست عزیز اگه مایل ب همکاری هستی شماره تماستو واسم ارسال کن داخل چیام خصوصی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X