اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
راه اندازی انواع خاصی از Lcd توسط کدویژن
Collapse
X
-
نوشته اصلی توسط intel_amd نمایش پست هاسلام به همگی
دوستان Lcd های زیر را آیا توسط کدویژن و توابع آن می توان راه اندازی و استفاده کرد؟
نمایشگر مونوکروم/ نمایشگر TN با 10 پایه با کیفیت مناسب در فروشگاه ECA. مرجع انواع نمایشگر LCD/GLCD و سایر نمایشگرهای جدید الکترونیکی
خرید نمایشگر مونوکروم 19 پایه سایز 46x22 با قیمت و کیفیت مناسب در فروشگاه ECA. مرجع انواع نمایشگر LCD/GLCD و سایر نمایشگرهای جدید الکترونیکی
همچنین اگر Lcd دیگری زیر ۵۰ هزار تومان می شناسید که توسط AVR و کدویژن و توابع آماده می توان به سادگی راه اندازی و استفاده کرد لطفا بفرمائید.
-
تشکر از پاسخ خوبتون، آهان، تصور میکردم پیکسل هاشون را میشه کنترل کرد، پس اینجوری چیز دلخواهی نمیشه تایپ و نمایش داد
ال سی دی یا هر چیز نمایش دهنده ای که بشه حروف کامل و اعداد را تایپ و نمایش داد و قیمتش زیر ۵۰ تومان باشه و ساده بشه با avr کنترلش کرد چی سراغ دارید؟
اگر در محدوده ۵۰-۱۰۰ هم هست بفرمائید چک کنم
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط intel_amd نمایش پست هاتشکر از پاسخ خوبتون، آهان، تصور میکردم پیکسل هاشون را میشه کنترل کرد، پس اینجوری چیز دلخواهی نمیشه تایپ و نمایش داد
ال سی دی یا هر چیز نمایش دهنده ای که بشه حروف کامل و اعداد را تایپ و نمایش داد و قیمتش زیر ۵۰ تومان باشه و ساده بشه با avr کنترلش کرد چی سراغ دارید؟
اگر در محدوده ۵۰-۱۰۰ هم هست بفرمائید چک کنم
این چیزی که شما میخواید ، شاید بهتر باشه بگم وجود خارجی نداره.
یا ارزان قیمت هستن ولی کتابخانه کدویژن ندارن،مثل این لینک:
یا اینکه قیمت بالاتری دارن ولی کتابخانه آماده هم دارن.
خودم به شخصه برای مواقع عادی ، صرفا از سون سگمنت برای نمایش اعداد و حروف محدود استفاده میکنم.
- تشکرها 1
دیدگاه
دیدگاه