اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا برای atmega8 از کریستال استفاده کنم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آیا برای atmega8 از کریستال استفاده کنم؟

با سلام و احترام
    یک مدار دارم که میکرو atmega8a دیتای خود را توسط usart از ماژول متصل شده دریافت میکنه و از اسیلاتور 8mhz داخلی استفاده میکنه. سوالی که خدمت دوستان داشتم این هست که آیا این مدار در دماهای بالا یا پایین استیبل هست؟ آیا از کرستال استفاده کنم؟ اگه استفاده نکنم در دریافت دیتا دچار مشکل میشه؟
    با تشکر فراوان

نوشته اصلی توسط Hamed2025 نمایش پست ها
    با سلام و احترام
    یک مدار دارم که میکرو atmega8a دیتای خود را توسط usart از ماژول متصل شده دریافت میکنه و از اسیلاتور 8mhz داخلی استفاده میکنه. سوالی که خدمت دوستان داشتم این هست که آیا این مدار در دماهای بالا یا پایین استیبل هست؟ آیا از کرستال استفاده کنم؟ اگه استفاده نکنم در دریافت دیتا دچار مشکل میشه؟
    با تشکر فراوان
    سلام گاهی اوقات امکان داره به چنین مداراتی برخورد بشه من خودم حتما به صورت عملی با کمترین امکانات تست میکنم مثلاً برای دمای بالا مدار رو البته با احتیاط نزدیک گرمای اجاق خوراک پزی طوری که مدار در معرض گرما قرار بگیره و البته آسیب نبینه قرار میدهم و تست می کنم با میشه از سرمای یخچال استفاده کرد
    قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hamed2025 نمایش پست ها
      با سلام و احترام
      با تشکر فراوان
      ،،،،با سلام به شما دوست عزیز..
      ،،،، موارد استفاده از کریستال خارجی:
      1. **دقت بالا**: اگر برنامه شما نیاز به دقت بالایی در زمان‌بندی دارد (مثلاً در ارتباطات سریال مانند USART، SPI یا I2C)، استفاده از کریستال خارجی توصیه می‌شود.
      2. **فرکانس‌های خاص**: اگر نیاز به فرکانس‌های خاصی دارید که توسط اسیلاتور داخلی تأمین نمی‌شود، کریستال خارجی گزینه بهتری است.
      3. **پایداری**: کریستال‌های خارجی معمولاً پایدارتر و دقیق‌تر از اسیلاتور داخلی هستند.

،،،# تنظیمات،، فیوز بیت،، (Fuse Bits):
      برای استفاده از کریستال خارجی، باید فیوز بیت‌های مربوط به منبع کلاک را به درستی تنظیم کنید. برای ATmega8، معمولاً باید فوز بیت‌های `CKSEL3..0` را برای انتخاب کریستال خارجی تنظیم کنید....)))

،،،(((## انتخاب کریستال:
      - **فرکانس معمول**: کریستال‌های 4,و MHz، 8 MHz، 16 MHz و 20 MHz رایج هستند.
      - **کریستال پایین‌سرعت**: اگر نیاز به مصرف انرژی کمتری دارید، می‌توانید از کریستال‌های با فرکانس پایین‌تر (مثلاً 32.768 kHz) استفاده کنید.​....
      موفق باشید ..
      جدیدترین ویرایش توسط DAVID347; ۰۹:۵۲ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X