اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ال سی دی گرافیکی رنگی ELT240320ATP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ال سی دی گرافیکی رنگی ELT240320ATP

میشه کسی عکس و یا شماره یه نوع از این ال سی دو رو بگه که من فردا برم ببینم میشه پیدا کرد یا نه! تا حالا 6 تا ال سی دی به درد نخور خریدم :cry2: شماره روی فلت یا همپین پیزی رو می خوام . هرپی سرپ می کنم متاسفانه سایتایی که عکسی هم روش پ کردن فیلتر شده
    Gracias A La Vida
    [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
    http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
    زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

تو صفحه اول دیتاشتش هست
      پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

با سلام دوست عزیز برو علاالدین طبقه سوم فروشگاه سهیل یک عکس واضح از lcd هم که تو همین تاپیک هست ببر یه پسر جوون 24 -25 ساله هست بهش بگو واسه کار الکترونیک میخوای خودش میدونه من از اون گرفتم جواب میده گرفتی خبرشا بده که کار کرد یا نه ممنون

دیدگاه

چندتا از دوستای منم از سهیل گرفتن وقتی گرفتی قبل از لحیم چک کن که باید دقیقا شبیه به عکس اول صفحه ی دیتاشیت باشه.
          الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

دوستان سلام
            همونطوری که قبلا هم توضیح دادم (لطفا تایپیک رو خوب ببینید 20 صفحه هست)شما باید LCD N96 چینی رو بگیرید
            چون این LCDها چینی هستن هر بار یه سری از این LCD ها وارد ایران میشن و هیچ کدومشون شبیه قبلی نیست
            (فلت و سیمکشی با هم فرق داره)ولی همشون درسته و کار میکنه فقط ترتیب پایه ها یکی هست و 37 پایه داره
            بعد از خرید اگر خواستین 8 بیت استفاده کنین باید جای دو مقاومت R1,R2 رو جابجا کنید قبلا توضیحشو دادم و براتون
            عکس هم کزاشتم .
            خوب دیدن مهمترین راه موفقییت است .
            تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
            به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
              با سلام من تاچ این lcd را با adc میکرو راه انداختم اما در حالت عادی باز هممقدار نشون میده لطفا کمک کنید
              دوست خوبم شما باید این مقدار رو بعد از کالیبره با فرمولهای ریاضی 0 کنی ایمکه میگی مقدار نشون میده باید هم بده
              شما دوتا ADC رو اندازه میگیری که دوتا مقاومت بهش وصل شده که این مقدار هرگز صفر نیست (توی تاچها فرق میکنه
              حتی اگر مارکشون یکی باشه) :icon_razz:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ma-bah
                ممنون آقا هادی . فقط بدونید که من می خوام با mega32 این کار رو انجام بدم آیا امکانش هست ؟ می خوام از روی sd کارت ، mp3 رو بخونم و اسم فایل mp3 رو روی ال سی دی کارکتری نمایش بدم
                سلام دوست من
                بله حتما میشه کار نشد نداره
                فقط باید شما قسمت جستجوی فایل من رو کمی تغییر بدین فایل های انکلود شده ال سی دی وتاچ و.. که شما نیاز نداری رو حذف کنی و
                پینهای میکرو تو به نسبت طراحی خودت با طراحی من تغییر بدی همین :rolleyes: :agree:

دیدگاه

ممنون از راهنماییتون اما میشه بگید چه جوری باید کالیبره اش کنم ؟اگر نمونه برنامه ایم دارید بذارید ممنون میشم در ضمن فونت lcd خیلی ریزه نرم افزاری هست که فونت ها را داشته باشه فقط سایزشا بدی کد هگزشا بده؟

دیدگاه

دوست عزیز آقای پژوهان شما یه سر به اون فروشگاه که گفتم بزن وlcd را بخر حتما جواب میگیری درضمن lcd تاچ داره

دیدگاه

سلام
                      من این ال یس دی رو ندارم و راه ننداختم بنابراین نمیتونم راهنمایی کنم
                      فقط چند نکته به ذهنم میرسه
                      من چون زیاد میکرو پروگرم میکنم برام چند بار اتفاق افتاده و دیدم که یک پورت میکرو از همون اول کار نمیکنه شاید برای شما هم همین اتفاق افتاده با یک برنامه ساده از سلامت همه پورت های میکرو مطمعن شو
                      توی همین تاپیک جایی خوندم که اون مقاومتی که جاش رو عوض میکنین ممکنه مدارش به جایی وصل نباشه (در مسیرش قطعاتی باید باشه که مونتاژ نشده ) اگر امکانش وجود داره مسیرش رو چک کنید
                      پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
                        ممنون از راهنماییتون اما میشه بگید چه جوری باید کالیبره اش کنم ؟اگر نمونه برنامه ایم دارید بذارید ممنون میشم در ضمن فونت lcd خیلی ریزه نرم افزاری هست که فونت ها را داشته باشه فقط سایزشا بدی کد هگزشا بده؟
                        سلام زوار جان
                        شما اگر همین سورسی که من پلود کردم رو خوب ببینی توش هم کالیبره تاچ هست و هم دونوع فونت با امکانات عالی
                        در مورد کالیبره باید بگم من از ای سی مخصوص تاچ استفاده کردم ولی شما میتونی همین روتین رو استفاده کنی (فایل TOOLS/TSCRIN/ts_tools.c )
                        تابع (void AppCalibrateScreen(unsigned char wait_time همین کار رو میکنه فقط باید به جای تابع ()scan_pen روتین من که مقدار تاچ رو برمیگردونه
                        مقدار خودتو قرار بدی همین :nice:
                        اما در مورد فونت من تو روتین LCD دوتا فونت ناز قرار دادم که امکات بولد هم داره
                        شما با تابع (LCDCfgFont(font_vrinda11x16,11,2,2 فونت رو انتخاب میکنی و تابع (LCDSetVaryWidth(1 فاصله های بین کاراکترهارو حذف میکنه که باعث میشه جمله و کلمات فشرده باشن و تابع (LCDSetBold(0 مقدار بولد بودن فونت رو انتخاب میکنید اگر این مقدار رو 2 در نظر بگیرید دو پیکسل به کلفتی فونت اضافه میشه همین (مثل کار ویندوز). :agree: :bye

دیدگاه

ممنون ازط پاسختون نرم افزاری که گفتم برای فونت دارید؟

دیدگاه

من روتین کالیبرتونا دیدم اما چیزی نفهمیدم میشه توضیح بدید چه جوری کار میکنه ممنون میشم

دیدگاه

آقای POLESTAR لطفا کمک کنید من میخوام این روتین کالیبره را خودم بنویسم اما نمیدونم باید چی کار کنم از برنامه شما هم چیزی نفهمیدم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

دیدگاه

کسی نیست به من کمک کنه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...