اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ال سی دی گرافیکی رنگی ELT240320ATP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ال سی دی گرافیکی رنگی ELT240320ATP

((با سلام میتونم از آی سی بافر استفاده کنم؟نمی خوام از گیت نات یا ترانزیستور استفاده کنم اگر آی سی بافری که به درد من بخوره سراغ دارید لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم)) نه این کاری بود که من میخواستم بکنم شما توی چند پست بالاتر این جمله مرا به عنوان نقل قول استفاده کردید و به سواله دیکه ای پاسخ دادید :eek:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
      علی جان برنامه mp3player رو دانلود کن توش یه فایل به نام sdbmp.c هست که توابع استفاده از فایل های BMP و نشون دادن اون رو LCD وجود داره
      تابع (uint8 bmpShow(unsigned int X, unsigned int Y برای نشون دادن عکسهای 24 بیتی با شروع از X,Y LCD میباشد
      تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
      به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
        ((با سلام میتونم از آی سی بافر استفاده کنم؟نمی خوام از گیت نات یا ترانزیستور استفاده کنم اگر آی سی بافری که به درد من بخوره سراغ دارید لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم)) نه این کاری بود که من میخواستم بکنم شما توی چند پست بالاتر این جمله مرا به عنوان نقل قول استفاده کردید و به سواله دیکه ای پاسخ دادید :eek:
        شرمنده زوار جان من برای سوال بالاترت جواب نوشتم
        شما با یه رگلاتور ولتاژ ولتاژ پرگرمرتو بیار پایین همین

دیدگاه

متوجه منظورتون نشدم پروگرامر من usb چطوری ولتاژشه کم کنم من الان رو بردم دوتا رگولاتور دارم یکی برای 5ولت ویکی برای 3.2 ولت هر وقت میخوام پروگرم کنم به 5ولت وهر وقت میخوام lcd را وصل کنم به 3.2ولت وصل میکنم اما این کار سختیه میخوام یه راه اصولی داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
            متوجه منظورتون نشدم پروگرامر من usb چطوری ولتاژشه کم کنم من الان رو بردم دوتا رگولاتور دارم یکی برای 5ولت ویکی برای 3.2 ولت هر وقت میخوام پروگرم کنم به 5ولت وهر وقت میخوام lcd را وصل کنم به 3.2ولت وصل میکنم اما این کار سختیه میخوام یه راه اصولی داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنید
            مشخصات پرگرمرتو بده (اسم - قیمت و ...)

دیدگاه

از این پروگرامرهای usb ماله شرکت hattel اسمشم pocket programmer

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسام الفتی
                سلام دوستان.
                یک سوال : من وقتی با این ال سی دی عکس های 16 بیتو از روی MMC نشون میدم زاویه ی دید خیلی توی کیفیت
                تاثیر داره و اگه از روبرو یا 70 درجه به بالا به ال سی نگاه کنی کیفیت خیلی پایین میاد.
                نمیشه کاری کرد؟
                البته وقتی عکس های 24 بیتی رو نمایش میدم این مشکل خیلی کمتر میشه ولی مشکل دیگه ای به وجود میاد اونم اینه که اگر مستقیما و با زاویه ی 70 به بالا به ال سی دی نگاه کنید صفحه تاریکه و عکس ها هم تاریکند.
                میشه بگید باید کدوم رجیستر ال سی دی رو دست کاری کنم؟
                ممنون.
                الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
                  از این پروگرامرهای usb ماله شرکت hattel اسمشم pocket programmer
                  اگر پروگرامر گرونی نیست میتونی تغییرش بدی من خودم یه AVRISPMKII دارم که روش یه رگلاتور با یه کلید وصل کردم که ولتاژ رو از پرت USB کامپیوتر گرفته و با کلیده 3.3 و 5 بودنشو تغییر میدم البته در حالت عادی MKII تو خروجیش ولتاژی نداره که من با تغییری که دادم از USB گرفتم :agree:
                  من پروگرامر هم تولید میکنم که اگر خواستی میتونم برات بفرستم مکانات خوبی داره و تا سرعت 1.8Mhz میتونه پروگرم کنه و AVR Studio کاملا سازگاره تازه با پدیت خود اتمل که تو ورژنهای جدید AVR Studio میاد میتونه اپدیت بشه و در سه مدل JTAG و AVRISP و STK500 هست و با USB تغزیه شده و امکان 5 و 3.3 ولت شدنش وجود داره :icon_razz:

دیدگاه

کسی در مورد سوال من نظری نداره؟
                    الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

من که تجربه زیادی ندارم ولی فکر کنم مشکل از عکس یا نهوه نمایشت باشه چون اگر LCD انقدر کیفیتش کم بود دیکه روی موبایلو اینا استفاده نمی کردن ازش. می تونید فیلم اقای اسدی رو ببینید اونجا کیفیت LCD در نمایش عکس معلومه.

دیدگاه

با سلام آقای polestar من از این نرم افزار استفاده کردم میشه یه نگاه بکنید من یه چند تا سوال دارم میدونم وقتتون کمه اما اگر کمک کنید ممنون میشم
                        TFT+LCD.zip

دیدگاه

سلام

دوستان خوشبختانه تعداد نسبتا محدودی LCD N96 دارای تاچ اسکرین همسایز و فیکس تهیه شده. مدل های قبلی که تهیه میکردیم بعضا تاچ جداگانه داشتند و برای اتصال نیاز به فیکس کردن بود ولی خوشبختانه سری جدید کامل و چسبیده هستند.
                          در ضمن به دلیل اینکه تونستیم با قیمت مناسبتری خرید کنیم قیمتش هم پایین آورده شد.
                          http://eshop.eca.ir/product_info.php?products_id=511

موفق باشید
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
                            با سلام آقای polestar من از این نرم افزار استفاده کردم میشه یه نگاه بکنید من یه چند تا سوال دارم میدونم وقتتون کمه اما اگر کمک کنید ممنون میشم
                            TFT+LCD.zip
                            سلام زوار جان اولا اسم من هادی هست نه polestar
                            در کل من در خدمتم سوالتو بفرما

دیدگاه

کسی جوابی برای ما نداره؟ :NO:
                              الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

اول از پاسختون ممنونم من میخوام به جای فونتهایی که در این نرم افزار هست از فونتهایی که شما تو نرم افزارتون استفاده کردید استفاده کنم چه تغییراتی باید در نرم افزار بدم؟شما فونت فارسی دارید که بشه تو نرم افزار استفاده کرد؟شما در پستهای قبل گفتید نرم افزاری برای تاچ با adc وکالیبره نوشتید که قرار بود در سایت قرار بدید اگر اون نرم افزار را دارید بذارید ممنون میشم از پاسختون هم ممنونم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...