اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ذخیره عدد در بسکام؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ذخیره عدد در بسکام؟

نوشته اصلی توسط mosi_reali نمایش پست ها
    من یه مدار برد فریزر دیدم از آی سی Atmega تووش استفاده شده بود .
    میخواستم بدونم اینا از چه دستوراتی استفاده میکنن که آی سی آسیب نمیبینه .
    آسیب واژه درستی نیست ، عمر خواندن و نوشتن ایپرام به اتمام میرسه ، شما مگه در طول مثلاً ده سال عمر یک یخچال چند بار دمای اون رو تغییر میدید ؟ چرا به راهکارهایی که ارائه میکنم توجه نمیکنید ؟ مشکل کجاست که دستورات ذخیره رو در یک تابع دیگه خارج از لوپ و در هنگام نیاز فراخوانی نمیکنید ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Masood Ashoori نمایش پست ها
      آسیب واژه درستی نیست ، عمر خواندن و نوشتن ایپرام به اتمام میرسه ، شما مگه در طول مثلاً ده سال عمر یک یخچال چند بار دمای اون رو تغییر میدید ؟ چرا به راهکارهایی که ارائه میکنم توجه نمیکنید ؟ مشکل کجاست که دستورات ذخیره رو در یک تابع دیگه خارج از لوپ و در هنگام نیاز فراخوانی نمیکنید ؟
      مشکل اینه که نمیخوام به طرف بگم بعد از تنظیم دما این دکمه رو بزن تا دما ذخیره بشه . خیلی آماتوری میشه . تازه شاید اصلا یادش رفت بزنه !!
      راستی کاربر من هم دقیقا مثل همون داستان یخچال میمونه سالی دو یا سه بار شاید دما رو تغییر بده . این مقدار در طول یک سال مقدار زیادیه ؟؟؟
      بازم خدا رو شکر ...

دیدگاه

درود . جسارت من رو ببخشید . شما یک دکمه ی clear گذاشتید که وظیفه ش حذف کاراکتر باقی مانده روی صفحه ناشی از یک رقمی و دو رقمی شدن دما هست . وجود یک دکمه ذخیره میشه آماتور !!! مشکل بعدی مدار این هست که برای تنظیم هر عدد از دو کلید مجزا استفاده کردید و در مجموع میشه ۵ دکمه ، برای دستگاهی به این سادگی زیاد هست .

مدار مشابهی ساختم برای تنظیم ۱۶ آیتم با سه کلید ( بالا . ست . پایین ) . پیشنهاد من استفاده از این متد هست .
        با شروع کار میکرو ، در حالت عادی دمای سنسور . دمای حداقل و حداکثر رو نمایش بدید.
        با زدن دکمه ست وارد تنظیمات می*شید .
        در مرحله اول با کلید بالا و پایین ، دمای حداقل رو تنظیم میکنید .
        با زدن ست وارد مرحله بعد می*شید .
        در این مرحله با کلید بالا و پایین ، دمای حداکثر رو تنظیم میکنید .
        با زدن ست اعداد رو ذخیره میکنید و وارد حالت نمایش می*شید .
        در حر مرحله یک تایمر زمان رو اندازه میگیره . من سی ثانیه تنظیم کردم که در صورت عدم فشردن دکمه ست ، مقادیر ذخیره شده و از منو خارج میشه .

روش دوم به فکرم رسید این هست که به خواسته شما نزدیکتر است . شما هر مثلا ۳۰ ثانیه ، عدد تنظیم شده رو با عدد قبلی که از حافظه خواندید مقایسه میکنید . اگر عدد متفاوت بود یعنی تغییر کرده بود تابع ذخیره رو فراخوانی میکنید . اگر عدد برابر بود یعنی تغییر نکرده بود که هیچ .

من با آردوینو کار میکنم و با بسکام کد نمی*زنم . اگر خواستید کد آردو براتون می*نویسم .

در مورد یک رقمی و دو رقمی شدن دما هم یک متد وجود دارد . کد نویسی کردنش با شما .
        بجای دستور lcd خود بسکام ، یک تابع برای چاپ lcd می*نویسید با یک آرگومان عددی .
        اگر عدد کوچکتر از ۱۰ بود ، ابتدا یک صفر و بعد عدد رو چاپ کن .
        اگر عدد بزرگتر از ۱۰ بود ، خود عدد رو چاپ کن .

و این تابع رو در زمانی که میخواید اعداد رو نمایش بدید فراخوانی کنید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Masood Ashoori نمایش پست ها
          درود . جسارت من رو ببخشید . شما یک دکمه ی clear گذاشتید که وظیفه ش حذف کاراکتر باقی مانده روی صفحه ناشی از یک رقمی و دو رقمی شدن دما هست . وجود یک دکمه ذخیره میشه آماتور !!! مشکل بعدی مدار این هست که برای تنظیم هر عدد از دو کلید مجزا استفاده کردید و در مجموع میشه ۵ دکمه ، برای دستگاهی به این سادگی زیاد هست .

مدار مشابهی ساختم برای تنظیم ۱۶ آیتم با سه کلید ( بالا . ست . پایین ) . پیشنهاد من استفاده از این متد هست .
          با شروع کار میکرو ، در حالت عادی دمای سنسور . دمای حداقل و حداکثر رو نمایش بدید.
          با زدن دکمه ست وارد تنظیمات می*شید .
          در مرحله اول با کلید بالا و پایین ، دمای حداقل رو تنظیم میکنید .
          با زدن ست وارد مرحله بعد می*شید .
          در این مرحله با کلید بالا و پایین ، دمای حداکثر رو تنظیم میکنید .
          با زدن ست اعداد رو ذخیره میکنید و وارد حالت نمایش می*شید .
          در حر مرحله یک تایمر زمان رو اندازه میگیره . من سی ثانیه تنظیم کردم که در صورت عدم فشردن دکمه ست ، مقادیر ذخیره شده و از منو خارج میشه .

روش دوم به فکرم رسید این هست که به خواسته شما نزدیکتر است . شما هر مثلا ۳۰ ثانیه ، عدد تنظیم شده رو با عدد قبلی که از حافظه خواندید مقایسه میکنید . اگر عدد متفاوت بود یعنی تغییر کرده بود تابع ذخیره رو فراخوانی میکنید . اگر عدد برابر بود یعنی تغییر نکرده بود که هیچ .

من با آردوینو کار میکنم و با بسکام کد نمی*زنم . اگر خواستید کد آردو براتون می*نویسم .

در مورد یک رقمی و دو رقمی شدن دما هم یک متد وجود دارد . کد نویسی کردنش با شما .
          بجای دستور lcd خود بسکام ، یک تابع برای چاپ lcd می*نویسید با یک آرگومان عددی .
          اگر عدد کوچکتر از ۱۰ بود ، ابتدا یک صفر و بعد عدد رو چاپ کن .
          اگر عدد بزرگتر از ۱۰ بود ، خود عدد رو چاپ کن .

و این تابع رو در زمانی که میخواید اعداد رو نمایش بدید فراخوانی کنید .
          عالی بود.
          این قشنگ میشه .
          در مورد این قسمت کمی راهنمای میکنید ؟
          بازم خدا رو شکر ...

دیدگاه

سلام
            متغییر های از نوع eram مستقیما کم و زیاد نمیشن ؟
            یعنی مثل این حالت :

Dim D As Eram Byte
            incr D​

این عمل مجاز هست ؟
            بازم خدا رو شکر ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X