سلام دوستان عزیز
می بینم خیلی با این ماژول در گیر هستید می خوام یه بار واسه همیشه همه چیو راجبش بگم بهتون.
اولا دقتش سخت افزاری 24 بیت واقعیه چون مبتنی بر یک ad جدید تولید 2009 می باشد که انحصارا برای لودسل تولید شده.
طراح ماژول اومده این ad رو شخصا وارد کرده درایو کرده و همراه با مدار نویز گیر سخت افزاری تو یه پک می فروشه.
از نظر دقت بسیار بسیار بالا تر از 7730 هست میتونید امتحان کنید البته این ماژول تو جهان کیت پخش میشه که یکی از معتبر ترین هاست.و اینجور که شنیدم معمولا کم یابه تو بازار
از نظر سرعت 50 نمونه در ثانیه میده که اینطور که من با سازندش صحبت کردم سفارشی میشه سرعتشو بیشتر کرد.ضمنا پروتوکل خروجی هم سفارشی قابل تغییر حتی می تونه spi باشه!!!
خروجیش به صورت رشته ای هست یه رشته که با کاراکتر s شروع و به کاراکتر 3 ختم میشه
خوندنش بسیار سادست ولی باز هم سورس برنامه بسکام راه اندازیش همراهش ارایه میشه
مجموعا 8 پایه داره یکه nc یکی برای tx دوتا برای ولتاژ و 4 تا واسه لودسل یعنی هیچ قطعه اضافی نیاز نداره و فقط باید لودسلو وصل کنی و ولتاژبدی
ابعادش 6*4*2 سانتیمتره و تو پکبه شکل یه قطعه مجزا دیده میشه
با یه مدار 232 ساده میشه مستقیم به هایپر ترمینال وصلش کرد
اینم سورس برنامه بسکامش برای خوندن ماژول و نمایش روی لودسل
$
'%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%%
[/left]
دوستان شغل من تولید سیستم های توزین و می گم این ماژول ارزش هر ریالی که بابتش میدیو داره و دوستانی که گفتن 7730 به نظر من هیچی از لودسل و کار در محیط صنعتی نمی دونن.
این شماره سازندش البته اگه تخلف نباشه 09357963141 و فروشگاه جهان کیت
می بینم خیلی با این ماژول در گیر هستید می خوام یه بار واسه همیشه همه چیو راجبش بگم بهتون.
اولا دقتش سخت افزاری 24 بیت واقعیه چون مبتنی بر یک ad جدید تولید 2009 می باشد که انحصارا برای لودسل تولید شده.
طراح ماژول اومده این ad رو شخصا وارد کرده درایو کرده و همراه با مدار نویز گیر سخت افزاری تو یه پک می فروشه.
از نظر دقت بسیار بسیار بالا تر از 7730 هست میتونید امتحان کنید البته این ماژول تو جهان کیت پخش میشه که یکی از معتبر ترین هاست.و اینجور که شنیدم معمولا کم یابه تو بازار
از نظر سرعت 50 نمونه در ثانیه میده که اینطور که من با سازندش صحبت کردم سفارشی میشه سرعتشو بیشتر کرد.ضمنا پروتوکل خروجی هم سفارشی قابل تغییر حتی می تونه spi باشه!!!
خروجیش به صورت رشته ای هست یه رشته که با کاراکتر s شروع و به کاراکتر 3 ختم میشه
خوندنش بسیار سادست ولی باز هم سورس برنامه بسکام راه اندازیش همراهش ارایه میشه
مجموعا 8 پایه داره یکه nc یکی برای tx دوتا برای ولتاژ و 4 تا واسه لودسل یعنی هیچ قطعه اضافی نیاز نداره و فقط باید لودسلو وصل کنی و ولتاژبدی
ابعادش 6*4*2 سانتیمتره و تو پکبه شکل یه قطعه مجزا دیده میشه
با یه مدار 232 ساده میشه مستقیم به هایپر ترمینال وصلش کرد
اینم سورس برنامه بسکامش برای خوندن ماژول و نمایش روی لودسل
$
regfile = "m32def.dat"
$crystal = 8000000
Config Lcd = 16 * 2
Config Lcdpin = Pin , E = Portb.3 , Rs = Portb.2 , Db4 = Portb.4 , Db5 = Portb.5 , Db6 = Portb.6 , Db7 = Portb.7
$baud = 9600
Dim X As Byte
Dim Vazn As String * 10
Cursor Off
'############################################ ### MAIN
Cls
Main:
Do
X = Waitkey()
If X = 115 Then
Goto Ne
End If
Loop
Ne:
Vazn = ""
Do
X = Waitkey()
If X = 3 Then
Goto Sho
End If
Vazn = Vazn + Chr(x)
Loop
Sho:
Locate 2 , 1
Lcd Vazn
Locate 2 , 8
Lcd " "
Goto Main
[/pre][/right]$crystal = 8000000
Config Lcd = 16 * 2
Config Lcdpin = Pin , E = Portb.3 , Rs = Portb.2 , Db4 = Portb.4 , Db5 = Portb.5 , Db6 = Portb.6 , Db7 = Portb.7
$baud = 9600
Dim X As Byte
Dim Vazn As String * 10
Cursor Off
'############################################ ### MAIN
Cls
Main:
Do
X = Waitkey()
If X = 115 Then
Goto Ne
End If
Loop
Ne:
Vazn = ""
Do
X = Waitkey()
If X = 3 Then
Goto Sho
End If
Vazn = Vazn + Chr(x)
Loop
Sho:
Locate 2 , 1
Lcd Vazn
Locate 2 , 8
Lcd " "
Goto Main
'%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%%
[/left]
دوستان شغل من تولید سیستم های توزین و می گم این ماژول ارزش هر ریالی که بابتش میدیو داره و دوستانی که گفتن 7730 به نظر من هیچی از لودسل و کار در محیط صنعتی نمی دونن.
این شماره سازندش البته اگه تخلف نباشه 09357963141 و فروشگاه جهان کیت