اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کوچ کردن از کدویژن به AtmelStudio

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کوچ کردن از کدویژن به AtmelStudio

با سلام مجدد
    یه مشکلی دیگه هم برخوردم.همون برنامه قبلی را ایندفعه بدون مقسم فرکانسی راه اندازی کردم.ولی با هر Step مقدار تایمر کانتر به جای اینکه یکی یکی افزایش یابد مقدار 15 تا افزایش پیدا میکنه .ممنون میشم کمکم کنید
    http://s7.picofile.com/file/8243736050/2.jpg
    در شکل زیر هم مرحله بعد از شکل فوق میباشد(یه استپ بعداز شکل قبلی هستش که مقدار تایمر کانتر 15 تا افزایش پیدا نموده است)
    http://s6.picofile.com/file/8243736318/3.jpg

دیدگاه

تجربیات بنده نشون داده
      هر دستور از 2 تا حتی 60 سیکل کلاک cpu نیاز داره تا اجرا بشه (شایدم بیشتر)
      پی نوشت :
      بنده از کل پروژه خبر ندارم و فقط یک راهنمایی بود
      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369
        با سلام مجدد
        یه مشکلی دیگه هم برخوردم.همون برنامه قبلی را ایندفعه بدون مقسم فرکانسی راه اندازی کردم.ولی با هر Step مقدار تایمر کانتر به جای اینکه یکی یکی افزایش یابد مقدار 15 تا افزایش پیدا میکنه .ممنون میشم کمکم کنید
        http://s7.picofile.com/file/8243736050/2.jpg
        در شکل زیر هم مرحله بعد از شکل فوق میباشد(یه استپ بعداز شکل قبلی هستش که مقدار تایمر کانتر 15 تا افزایش پیدا نموده است)
        http://s6.picofile.com/file/8243736318/3.jpg
        این عکس هایی که گرفتین دقیقا کدام قسمت اتمل استدیو هست ؟
        اگر دیباگر ؟ پروگرمرتون چی هستش ؟
        [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

دوست عزیز من که گفتم.به جای کد سی کد اسمبلی رو بیار تا برات کنترل فرایند راحتتر باشه.اینجوری مشخصه نمیتونی کنترل کنی چی به چیه.
          Aristar Group - Always And Forever

دیدگاه

سلام
            یه سوال کوجیک!!
            معادل دستور mid در بیسکام تو زبون سی چیه؟؟
            دستور mid میاد یه قسمت از رشته رو جدا میکنه!
            مثلا میگیم که از کاراکتر دوم به طول 3 کاراکتر جدا کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goldenmasoud
              سلام
              یه سوال کوجیک!!
              معادل دستور mid در بیسکام تو زبون سی چیه؟؟
              دستور mid میاد یه قسمت از رشته رو جدا میکنه!
              مثلا میگیم که از کاراکتر دوم به طول 3 کاراکتر جدا کنه
              دستورات زبان سی محدود هستن.این چیزا توی سی با توابع و کتابخونه ها ایجاد میشه.اصولا باید باشه چنین چیزی!داخل اینترنت بگردین ببینین چیزی پیدا میشه.البته حدس میزنم داخل کتابخونه string.h وجود داشته باشه ولی نمیدونم اسم تابع چیه
              Aristar Group - Always And Forever

دیدگاه

سلام
                تابع روتین انواع وقفه ها رو تو اتمل استودیو چطوری میشه پیدا کرد مثلاً برای وقفه تایمر از دستور ()ISR استفاده میکنیم وقفه usart و همینطور سایر وقفه ها تابعشون به چه صورتیه؟
                ممنون
                [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
                [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
                [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
                [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
                صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

http://www.atmel.com/webdoc/AVRLibcReferenceManual/group__avr__interrupts.html
                  [img width=281 height=100]http://cdn.persiangig.com/preview/acPBCNLNNr/images.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RubeuS
                    جواب شما فقط تو این دیفاین های زیر است. فقط روشش رو بفهمید:
                    کد:
                    #define cbi(port, bit) (port) &= ~(1 << (bit))

#define sbi(port, bit) (port) |= (1 << (bit))
                    برای اولی یعنی 1 کردن بیت MPCM ، کاملا درست است . ( راستی مشکلتون با MPCM حل شد؟ )
                    برای دومی یعنی صفر کردن TXB8 ، نه اشتباه است. ( پست قبلم رو حتما کانل بخونید. یک اصل بزرگ: صفر را به هر تعداد که شیفت دهیم جواب همون صفر میشود)
                    برای اینکار مثل دیفاین cbi عمل کنید. یعنی :
                    کد:
                    UCSRB & = ~ (1 << TXB8);
                    برای پایین آوردن فلگ ، باید مقدار یک درونش بریزید . که همین کار را هم کردید.(ولی اگر | هم بزارید و مثل قبل عمل کنید بهتره ، برای اینکه توی بیت های دیگه خدای نکرده اختلال ایجاد نکنید.)
                    ضمن تشکر از اقای مرتضوی بابت اموزشتون
                    من خودم میخوام با اتمل استودیو کارک کنم.هرچی هم گشتم منبع درست و حسابی حداقال برای من که مبتدی هستم پیدا نشد
                    چند تا سوال دارم
                    1- تو کدویژن فرض کنید میخواستیم پین صفر را یک .پین یک را صفر کنیم و... که بصورت زیر عمل میکنیم
                    PORTA=0x01
                    حالا اگر بخواهیم بصورت اصولی بنویسیم همون جور که شما عرض کردین بصورت زیر مینویسیم
                    PORTA=(1<<PA0)|()<<PA1)
                    خوب برای txb8 که دوستمون فرمودن ما همین کار را میکنیم پس چرا شما میگین اشتباست اگر میشه یه توضیحی بدین ممنون میشم
                    2- تو اتمل برای استفاده از وقفه هایی تایمر چه جوری باید اونا را فعال و ازشون استفاده نمود

دیدگاه

یه کتاب اقای سلطانی تو پست زیر گذاشته که زبان اصلی هستش پیشنهاد میکنم دانلودش کنید.کتاب خیلی خوب و روانی هستش اگر دوستان موافق باشن کم کم به فارسی ترجمه کنیم و در اختیار دوستان بذاریم

دیدگاه

سلام

با نصب درایور MKII در اتمل استودیو (7) کسی مشکلی نداره؟
                        روی بعضی سیستم ها نصب نمیشه.
                        //-----------------------
                        Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                        // - - - - - - - - - -
                        برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                        // - - - - - - - - - -
                        اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                        // - - - - - - - - - -

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید خیری
                          سلام

با نصب درایور MKII در اتمل استودیو (7) کسی مشکلی نداره؟
                          روی بعضی سیستم ها نصب نمیشه.
                          //-----------------------
                          :cry:
                          گند تریین اشغالترین و سخت ترین پروگرمری هست که توی عمرم دیدم
                          3 ماه طول کشید تا بتونم نصبش کنم
                          و ازش کامل استفاده کنم
                          3 تا بحث میاد جلو
                          1- ایا واقعا اصل هست ؟
                          2 - ساین درایور ویندوزتون غیر فعال شده ؟ (ویندوز7 ب بعد )
                          3 ایا روی درایورتون فیلتر گذاشتین با یه نرم افزار خاص ؟
                          در باره شماره 3 توضیح نخواین نمیدونم چیه فقط اسم نرم افزارش

libusb-win32-devel-filter-1.2.6.0.exe
                          هست و صد در صد مشکلتون رو حل میکنه
                          جالبه من بدون این نرم افزار نتونستم پرو گرمر خودمو روی هیچ سیستمی استفاده کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                            :cry:
                            گند تریین اشغالترین و سخت ترین پروگرمری هست که توی عمرم دیدم
                            3 ماه طول کشید تا بتونم نصبش کنم
                            و ازش کامل استفاده کنم
                            3 تا بحث میاد جلو
                            1- ایا واقعا اصل هست ؟
                            2 - ساین درایور ویندوزتون غیر فعال شده ؟ (ویندوز7 ب بعد )
                            3 ایا روی درایورتون فیلتر گذاشتین با یه نرم افزار خاص ؟
                            در باره شماره 3 توضیح نخواین نمیدونم چیه فقط اسم نرم افزارش

libusb-win32-devel-filter-1.2.6.0.exe
                            هست و صد در صد مشکلتون رو حل میکنه
                            جالبه من بدون این نرم افزار نتونستم پرو گرمر خودمو روی هیچ سیستمی استفاده کنم
                            من حتی رفتم MKII اصلی بخرم ؛ اما ترسیدم که اون هم نصب نشه.

این نرم افزارو دارمش اما بازم روی همه سیستم ها کار نمیکنه. درایوری که برای MKII نصب میشه احتمالا با درایورهای دیگه قاطی میشه . چون توی Device زیرمجموعه یک درایور دیگه شده.
                            Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                            // - - - - - - - - - -
                            برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                            // - - - - - - - - - -
                            اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                            // - - - - - - - - - -

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RubeuS
                              نظر خوبیه که با خوندن فایل های هدر بدست میاد. ولی خوب چون کلش طولانیه ، یواش یواش به هرکدوم میپردازیم.(البته این هدرها یه جورایی برای سی استاندارد شدند و تقریبا برای همه کامپایلرها کارشون مشخصه)
                              با سلام
                              تو نرم افزار اتمل استودیو 6 چه جوری میتونیم محتوای فایل هدر را ببینیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369
                                با سلام
                                تو نرم افزار اتمل استودیو 6 چه جوری میتونیم محتوای فایل هدر را ببینیم
                                سلام
                                روی هدر مورد نظر کلیک راست کرده و گزینه Goto Implementation یا کلید ترکیبی Alt+G رو زده تا به هدر هدایت بشید.
                                [img width=281 height=100]http://cdn.persiangig.com/preview/acPBCNLNNr/images.jpg[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...