اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی چند پروگرامر کارامد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی چند پروگرامر کارامد

هنوز نگرفتم.گفتم حالا وقتی خواستم بگیرم چیا همراش بخرم که ابزارم جور باشه.تبدیل و ... نخواد که دوستمون میگن تو راهنماش نوشته باید چه کار کرد و چیزی لازم ندارم.آخه دیدم شکل بعضی میکرو ها فرق داره و روی زیف نصب نمیشن.

دیدگاه

آقا ispیه کابله که شما میتونید خارج از پروگرمر پروگرم کنید
      مثلا شما یه برد داری که میکرو روش نصبه
      شما با کابل ispمیتونی بردتو به پرو گرمر متصل کنی
      وپروگرم کنی
      فقط نباید به برد که میکرو روشه تغزیه بدی چون خود کابل تغذیه میده
      اینم عکس که بفهمی کدوم پایه کابل به کدوم پایه میکرو وصل شه:
      1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
      من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
      !Electronic On! Programming On
      هوشمندانه سوال بپرسیم!
      http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

ممنون الان دیگه می دونم چه خبره.
        فقط یه سوال اینکه مثلا میکرو های smd که پایه های ریز دارن رو اگر خارج از برد بخوام پروگرام کنم این کابل isp رشته سیم هاش چه جور به پایه های میکرو وصل میشه؟گیره سوکت چیزی داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gorgiro
          ممنون الان دیگه می دونم چه خبره.
          فقط یه سوال اینکه مثلا میکرو های smd که پایه های ریز دارن رو اگر خارج از برد بخوام پروگرام کنم این کابل isp رشته سیم هاش چه جور به پایه های میکرو وصل میشه؟گیره سوکت چیزی داره؟
          سلام

یه سری سوکت برای این کار هستش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
            سلام

یه سری سوکت برای این کار هستش
            منم این سوکت ها رو دیدن البته با اونا کار نکردم چون هرچی smdزدم روی برد پروگرم کردم ولی شنیدم این سوکتها برای پروگرم کردن زیاد مطمعن نیست البته نه از بابت برنامه بلکه میگن بعضی مواقع موقع انداختن و یا در اوردن میکرو از سوکت پایه های میکرو کج میشه که باعث دردسر در زمان لحیم کاری میشه
            روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

با10 تاپین هدر میتونی

مثلا اینطوری

هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

با پین هدر هم باز وقتی گذاشتی رو برد سوراخدار باید میکرو رو روی برد لحیم کرد دیگه؟این جور که فایده نداره.باید تو فکر یه سوکت ریز باشیم.که وصل کنیم به isp و پایه های میکرو رو بزنیم به سوکت ها.

میگم این isp چرا 4 تاش gnd هست.اینا که با هم فرق ندارن.چرا همرو تو همون برد پروگرامر نکرده 1 دونه؟علت خاصی داره؟

دیدگاه

ببخشید
                  فکر کردم برای وصل کابل به برد مشکل داری
                  این خوبه

این که گفتی چرا چهار تا gnd
                  خب تو هر پرو گرمری همین طوریه

شما میتونین ازیه دونهgndاستفاده کنید
                  هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
                    منم این سوکت ها رو دیدن البته با اونا کار نکردم چون هرچی smdزدم روی برد پروگرم کردم ولی شنیدم این سوکتها برای پروگرم کردن زیاد مطمعن نیست البته نه از بابت برنامه بلکه میگن بعضی مواقع موقع انداختن و یا در اوردن میکرو از سوکت پایه های میکرو کج میشه که باعث دردسر در زمان لحیم کاری میشه
                    سلام
                    من از این سوکت ها خیلی استفاده میکنم هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.............

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

این سوکت ها هم خوبن اما باز جوابگوی همیشگی نیستن.
                      به نظرم بهتر اینه که 6 تا ازین سوکت هایی که واسه پنل جلویی کیس هست و روی مادر برد جا میخوره با سیم بگیریم و وصل کنیم به کابل isp اینجوری هر میکرویی رو که خواستیم پروگرام کنیم این 6 تارو صاف وصل می کنیم به پایه مربوطه.نه بردی لازم هست نه سوکت این جوری

دیدگاه

نگفتی کدوم پرو گرمر رو می خری stk500یا multi avr programer ؟؟؟؟؟
                        هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

همون stk500 رو سفارش میدم.هم قیمتش خوبه هم کارم رو راه میندازه.فعلا کار سنگینی ندارم با پروگرامر.ایشالا آینده اگر avr رو ادامه دادم دیگه بهترین جنس و گرونترینش رو میگیرم.ارزش نداره یه چیز بین اینا بگیرم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gorgiro
                            این سوکت ها هم خوبن اما باز جوابگوی همیشگی نیستن.
                            به نظرم بهتر اینه که 6 تا ازین سوکت هایی که واسه پنل جلویی کیس هست و روی مادر برد جا میخوره با سیم بگیریم و وصل کنیم به کابل isp اینجوری هر میکرویی رو که خواستیم پروگرام کنیم این 6 تارو صاف وصل می کنیم به پایه مربوطه.نه بردی لازم هست نه سوکت این جوری
                            سلام دوست عزیز

منظورتون رو متوجه نمیشم

" سوکت هایی که واسه پنل جلویی کیس هست و روی مادر برد جا میخوره " یعنی چه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
                              سلام دوست عزیز

منظورتون رو متوجه نمیشم

" سوکت هایی که واسه پنل جلویی کیس هست و روی مادر برد جا میخوره " یعنی چه ؟
                              یه فیش مادگی هست که 4 گوشه و خیلی ریز.واسه کلید پاور و رسیت و پانل جلویی کیس هست.اینا میخورن به پین هدر هایی که روی مادربرد نصب هست.
                              اگر 6 تا دونه ازینا رو از یه چا گیر بیارید و وصل کنید به خروجی کابل isp این دیگه میتونه جوابگوی میکرو هایی باشه که روی zif نصب نمیشن.

دیدگاه

بهترین پرگرمرها , یونیورسال پروگرمرها هستند که در رنج ارزان میتونید همان TNM ایرانی که دوستان پیشنهاد دادند خریداری کنید
                                اما اگر فقط برای AVR میخواهید , بهترین و با سرعت ترین که به صورت فول اتوماتیک :mrgreen: کار کند و نرم افزار مخصوص خودش را داشته باشد (با پدیت آن لاین)
                                در حقیقت یک پروگرمر در حد یونیورسال پروگرمرهای حرفه ای , اما فقط برای AVR باشه , به نظر من هاتل بهترین هست
                                من پروگرمرهای زیادی کار کردم و سوزوندم :mrgreen: - اما این آخری برای AVR عالی بود
                                اما اگر با اپرام آی سی ها و یا خانواده میکروهای دیگر هم سرو کار داری حتما یونیورسال حرفه ای بخر که همانند هاتله و فرقش اینه که بقیه خانواده میکرو ها و... را هم پروگرم میکنه در حد تیم ملی ...
                                آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                                مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                                _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...