اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونگی برطرف کردن خطا ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چگونگی برطرف کردن خطا ؟

سلام من چک کردم و این مشکل را یه بار داشتم حتی چراغ چشمک زن را هم نمیزاشت کامپایل کنم چه برسه به برنامه های دیگه ورژن اکمپایلر را عوض کن درست میشه

دیدگاه

• ۵۳٬۶۰۰٬۰۰۰ ریال ۵۰٬۹۲۰٬۰۰۰ ریال
      ۳۲۸٬۰۰۰ ریال ۱۶۴٬۰۰۰ ریال
      ۱٬۱۱۰٬۰۰۰ ریال ۸۳۲٬۵۰۰ ریال
      ۸۲٬۰۰۰ ریال ۶۸٬۰۶۰ ریال
      ۳٬۱۰۰٬۰۰۰ ریال ۱٬۵۵۰٬۰۰۰ ریال
      ۳۴٬۷۰۰ ریال ۲۶٬۰۲۵ ریال
      ۲۹۳٬۰۰۰ ریال ۲۰۵٬۱۰۰ ریال

نوشته اصلی توسط امین غفاری
      :redface: شرمنده حسابی شما و دوستان عزیز دیگه رو اذیت کردم .
      من ویندوزم رو عوض می کنم ولی قبل از اون پوست این سیستم نفتی رو می کنم تا علت این مشکل رو پیدا نکنم ول کن این سیستم نیستم :mrgreen: اگه زورم به این سیستم رسید حتما علت رو می نویسم تا دوستان هم استفاده کنن :smile:
      منظورم که من و بچه ها نیست !!! :biggrin:
      سری که درد نمیکنه چرا دسمال ببندی ؟؟ :redface:
      منظورم اینه که خودتون رو اذیت نکنید ...
      موفق باشید دوست خوبم :applause:
      [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
      معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
      معرفی نرم افزار Codewizard PWM
      با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

نه نرم افزار registry cleaner رو نصب کردم با اینکه سیستم من رو خیلی تر و تمیز کرد ولی بازم نشد که نشد :angry:این نسخه رو الان نزدیک 4 بار هستش که دانلود می کنم :mrgreen: تقریبا همشون عین هم هستند فقط اسمشون فرق داره ، داره دیونم می کنه دانلود نمیشه که :-?نرم افزاری که گفتین رو دانلود کردم خیلی خوب بود ولی هنوز با کدویژن مشکل دارم :cry:
        به نظر من دست به سیستمتون نزنید،همون نسخه بدون نیاز به کرک رو نصب کنید با دانلودمنجر دانلود میشه،با این ورژنی که دانلود کردید درست نمیشه،با 3.10 امتحان کنید.
        قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

راستی
          این دو لینک رو نگاه کن ببین دقیقا همین کار ها رو میکنی ؟؟؟
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=91849.msg573434#msg573434
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=91849.msg573438#msg573438
          با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

آقا یه نکته!!!
            خودتون که میدونید ایران تحریم است!
            پس برید تو کنترل پنل لوکیشنتون رو عوض کنید! یعنی یه چیز الکی غیر از ایران بزنید!!!
            من هم قبلا همین مشکلات رو داشتم!!!رفتم لوکیشن رو تغییر دادم (گذاشتم رو افغانستان) درست شد!!!
            الان کدویژنم داره مثله مرد کار میکنه!!!
            نسخه ی پیشرفه رو دارم :agree:
            پس شما اینترنت هم رو قطع کنید
            بعد همینی که الان رو سیستمت نصب است آنینستال کنید و بعد ریستارت کنید (بازم اینترنت قطع باشه!)
            بعد بایه ریجستری کلینر ، ریجستری رو تمیز کنید (البته من این کارو نکردم عوضش رفتم تو registry editor دونه دونه هرچی که درباره کدویژن بود پاک کردم)
            بعد لوکیشن رو در کنترل پنل تغییر دهید
            بعد دوباره کدویژن رو نصبش کنید و بعد سریع کرک کنید
            بعد ریستارت کنید!
            و اجراش کنید (البته اگه ویندوز 7 یا ویستا دارید بیاید با run as admin اجرا کنید )
            :nice:
            1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
            من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
            !Electronic On! Programming On
            هوشمندانه سوال بپرسیم!
            http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

آقا من این نسخه رو دانلود کردم بدون مشکل نصب شد ولی وقتی اجراش می کنم برای یک لحظه خیلی کوتاه (شاید یک ثانیه و کمتر ) بالا می آد و خیلی سریع می پره ، نمی دونید مشکلش چیه سیستم مورد نیاز برای این نسخه چیه ؟ رو winXP اجرا میشه دیگه ؟
              من روی win 7 64bit نصب کردم .حتی نسخه CodeVisionAVR Evaluation V2.05.0 رو هم که داشتم ومشکل شما رو داشت (از برنامه ها خطا میگرفت)هم پاک نکردم الانم هردوشون رو سیستم نصبن.
              قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahan.rafiee
                آقا یه نکته!!!
                خودتون که میدونید ایران تحریم است!
                پس برید تو کنترل پنل لوکیشنتون رو عوض کنید! یعنی یه چیز الکی غیر از ایران بزنید!!!
                من هم قبلا همین مشکلات رو داشتم!!!رفتم لوکیشن رو تغییر دادم (گذاشتم رو افغانستان) درست شد!!!
                شاید ...
                چون من زمانی که خواستم ویندوزم رو قانونی کرکش کنم :biggrin: احتیاج داشتم که محلم رو تغییر بدم ...
                و تا به حالا هم تغییرش ندادم ...
                با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

سلام احیانا فایل هدر را که دست کاری نکردید؟ چون به نظر میاد مشکل از فایل هدر mega32.h باشه. لطفا فایل هدرتون را چک کنید یا از یه فایل هدری که مطمئنید درسته استفاده کنید.

دیدگاه

اگه مشگلتون برای کرک کدویژن ورژن 2.5.3 هنوز حل نشده من هم همین مشگل رو قبلا داشتم

که این مشگل بر می گرده به آنتی ویروستون که شما برنامه رو نصب و کرک کنین و برای هر بار اجرا کردن این ورژن باید آنتی ویروستون رو غیر فعال کنین تا این ورژن اجرا بشه و بعد از اجرای برنامه آنتی ویروستون رو فعالش کنید .

خودمم این مشگل رو از وقتی برام پیش اومد که ورژن 2014 آنتی ویروس رو نصب کردم ولی اولاش گیر نمی داد ولی بعدش یهو دیدم کرک کدویژن کار نمیکنه و چند باز از توی سایت های مختلف دانلودش کردم ولی بازم مشگلش حل نشده بود و چون اینکه ورژن های پایین تر هم به درستی کرک میشدن اصلا به انتی ویروس فکر نمیکردم که مشگل رو اون برام درست کرده باشه . خلاصه یکی دو روزی روی کرک 2.5.3 مونده بودیم که حل شده ... .
                    که با این درد اگر دربند درمانند درمانند
                    فامیل دور : اشاره داره به درهایی که واقعا در نیستن ، مثل نقاشی در روی دیوار. یعنی این دردها مارو شبیه اون درها میکنه .

دیدگاه

با سپاس از همه دوستانی که اینجا به من کمک کردن ( همتون فدایی دارین )
                      آقا ویندوز رو عوض کردم ورژن جدید کدویژن بدون مشکل نصب شد و برنامه هم بدون خطا کامپایل شد :wow: البته من الان آنتی ویروس نصب نکردم نمی دونم اگه نصبش کنم بزنه همه چی رو خراب کنه یا نه ولی تا الان که همه چی اوکی هستش :smile:
                      ولی هنوز با IAR مشکل دارم و خطا داره :angry:
                      خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                      [hr]

دیدگاه

با سپاس از همه دوستانی که اینجا به من کمک کردن ( همتون فدایی دارین )
                        آقا ویندوز رو عوض کردم ورژن جدید کدویژن بدون مشکل نصب شد و برنامه هم بدون خطا کامپایل شد :wow: البته من الان آنتی ویروس نصب نکردم نمی دونم اگه نصبش کنم بزنه همه چی رو خراب کنه یا نه ولی تا الان که همه چی اوکی هستش :smile:
                        ولی هنوز با IAR مشکل دارم و خطا داره :angry:
                        خدا رو شکر ...
                        مهم همین کدویژن بود که مشکلتون رو حل کرد ...
                        ویندوز 8.1 نصب کن خیلی عالیه و خودش هم آنتی ویروس داره و نیازی به نصب آنتی ویروس نداره ... (Windows Defender)
                        پدیت هم میشه و خیلی کم پردازش هست و خیلی هم قوی ...
                        اگر خواستید یه تستی روی هر ویندوزی بزنید باید نرم افزار VMware نصب کنی و ویندوز مجازی نصب کنی ...
                        بعد اون ویندوز مجازی ها رو بازش کنی و هر بلایی که خواستی سرش در بیاری ...
                        من خودم چون درایور گرافیک برای 8.1 نداشتم با ویندوز 8 کار میکنم و آنتی ویروسش پدیت نمیشه (موتورش قدیمیه) و مجبور شدم Nod32 نصب کنم ...
                        نصب کردم مشکلی هم ندارم ...
                        موفق باشید ...
                        با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Saman.Asadi
                          خدا رو شکر ...
                          مهم همین کدویژن بود که مشکلتون رو حل کرد ...
                          ویندوز 8.1 نصب کن خیلی عالیه و خودش هم آنتی ویروس داره و نیازی به نصب آنتی ویروس نداره ... (Windows Defender)
                          پدیت هم میشه و خیلی کم پردازش هست و خیلی هم قوی ...
                          اگر خواستید یه تستی روی هر ویندوزی بزنید باید نرم افزار VMware نصب کنی و ویندوز مجازی نصب کنی ...
                          بعد اون ویندوز مجازی ها رو بازش کنی و هر بلایی که خواستی سرش در بیاری ...
                          من خودم چون درایور گرافیک برای 8.1 نداشتم با ویندوز 8 کار میکنم و آنتی ویروسش پدیت نمیشه (موتورش قدیمیه) و مجبور شدم Nod32 نصب کنم ...
                          نصب کردم مشکلی هم ندارم ...
                          موفق باشید ...
                          ممنون ، متاسفانه سیستم من زورش به ویندوز 8 نمی رسه :mrgreen:
                          اما من بیشتر سعی دارم با IAR کار کنم و الان هم که نمی دونم چرا خطا میده ، از دوستان کسی با این کامپایلر کار نکرده دستورات رو تو این کامپایلر درست نوشتم :question:
                          خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                          [hr]

دیدگاه

• ۱٬۵۱۰٬۰۰۰ ریال ۱٬۴۴۹٬۶۰۰ ریال
                            ۱٬۳۰۰٬۵۰۰ ریال ۱٬۲۴۸٬۴۸۰ ریال
                          لطفا صبر کنید...