خیلی دوست دارم که این تجربه نه چندان ارزون قیمت خودم را اینجا مطرح کنم. بعضی وقتا ما مثلا میاییم صرفه جویی کنیم ولی در کل وقتی حساب می کنیم میبینیم گرون تر در میاد. اصفهانی ها که به خصاصت معروفن یک ضرب المثل قدیمی دارن که میگه : نون و پیاز با دل دردش گرون تر از چلو کباب در میاد.
به نظر من برو دنبال سنسور رطوبت و این lm را به خاطر تمامی اون دلایلی که اوردم و نصف اون دلایلی که نیاوردم بیخیال شو. این نظر من بود. دنبال یک کار حرفه ای باش. البته اگه کار تحقیقاتی میکنی اون بحثش جداست.
در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!
خیلی دوست دارم که این تجربه نه چندان ارزون قیمت خودم را اینجا مطرح کنم. بعضی وقتا ما مثلا میاییم صرفه جویی کنیم ولی در کل وقتی حساب می کنیم میبینیم گرون تر در میاد. اصفهانی ها که به خصاصت معروفن یک ضرب المثل قدیمی دارن که میگه : نون و پیاز با دل دردش گرون تر از چلو کباب در میاد.
به نظر من برو دنبال سنسور رطوبت و این lm را به خاطر تمامی اون دلایلی که اوردم و نصف اون دلایلی که نیاوردم بیخیال شو. این نظر من بود. دنبال یک کار حرفه ای باش. البته اگه کار تحقیقاتی میکنی اون بحثش جداست.
بله صددرصد موافقتونم
به هیشکی قناعت نیومده
حتی 100 هزار تومن کنترلر می ارزه به اینکه 35 بذاری و یهو خراب شه و 200 هزار تخمات خراب بشه
البته این روش خوبی هست به شرط اینکه سنسور درست و حسابی مثل pt100 بذاری
اونوقت دقتی به مراتب بیشتر از سنسورهای نیمه هادی می گیری.
نه تو هر شرایطی. مثلا وقتی آب یخ بزنه چی کار باید کرد؟
در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
نه تو هر شرایطی. مثلا وقتی آب یخ بزنه چی کار باید کرد؟
اتفاقا در هر شرایطی
وقتی آب یخ می زنه، رطوبت تقریبا صفر می شه.
و فشار بخار آب هم نزدیک به صفر می رسه
بهش می گویند نقطه برفک. یعنی همه آب بخار تو هوا یخ می زنه و جامد می شه و دیگه خبری از رطوبت نیست.
فرقی هم نداره فشار چقدر باشه. تو هر شرایطی که آب یخ بزنه، تو همون شرایط رطوبت صفر هست.
اتفاقا در هر شرایطی
وقتی آب یخ می زنه، رطوبت تقریبا صفر می شه.
و فشار بخار آب هم نزدیک به صفر می رسه
بهش می گویند نقطه برفک. یعنی همه آب بخار تو هوا یخ می زنه و جامد می شه و دیگه خبری از رطوبت نیست.
فرقی هم نداره فشار چقدر باشه. تو هر شرایطی که آب یخ بزنه، تو همون شرایط رطوبت صفر هست.
خودتون میگین تقریبا. نه دقیقا.
من نمی دونم وقتی سنسور حاضر و آماده هست چرا لقمه را دور سرمون بچرخونیم.
اصلا بیخیال. با هر چی خواستین اندازه بگیرین. من آنچه شرط بلاغت بود گفتم.خواستی پند بگیر و خواه ملال.
خودتون میگین تقریبا. نه دقیقا.
من نمی دونم وقتی سنسور حاضر و آماده هست چرا لقمه را دور سرمون بچرخونیم.
اصلا بیخیال. با هر چی خواستین اندازه بگیرین. من آنچه شرط بلاغت بود گفتم.خواستی پند بگیر و خواه ملال.
چون استاندارد هواشناسی انگلستان و خیلی از استانداردهای دیگه روش دقیق رطوبت سنجی رو همین می دونند.
البته با سنسور مقاومتی، مثل pt100, pt1000, pt2000
و اونجا روابط پیچیده تری دارند
اما در حد معمول کار صنعتی همین سنسورهای آماده جواب گو هست
خصوصا HIH4000
چون استاندارد هواشناسی انگلستان و خیلی از استانداردهای دیگه روش دقیق رطوبت سنجی رو همین می دونند.
البته با سنسور مقاومتی، مثل pt100, pt1000, pt2000
و اونجا روابط پیچیده تری دارند
اما در حد معمول کار صنعتی همین سنسورهای آماده جواب گو هست
خصوصا HIH4000
دست بر قضا من خودم کارمند هواشناسی هستم. ما تابع سازمان هواشناسی جهانی wmo هستیم. الان از اون روش قدیمی دیگه استفاده نمیکنیم و یا حداقل در شرایط خاص استفاده میشه.
سلام دوستان
این روش به نظر روش خوبی هستش در صورتیکه همه چی مشخص باشه
مثلا دمای آبی که سنسور یا دما سنج در اون قرار میگیره باید چقدر باشه ؟؟؟
اگر دمای آب تغییر کرد چه باید کرد ؟؟
در ضمن روش خوندن این دوتا جدول مربوطه هم یه توضیح کوچک بدین ممنون میشم (چون اون جدول فارسی گنگ هستش و در مورد اون جدول دیگه شک دارم که اعداد وسط جدول اختلاف دما هستش یا میزان رطوبت )
نخیر. اینطور نیست. اولا این را باید اصلاح کنم که دماسنج داخل آب قرار نمیگیره بلکه باید توسط فیتیله ای از نخ که بهش میگن موسیلین مرطوب نگه داشته بشه. دوما دماسنجی که مرطوب هست به خاطر فرایند تبخیر دمای کمتری را نشان می دهد.
دیدگاه