اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی GLCD 64*128

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی GLCD 64*128

این ال سی دی TS12864A-2 راه نمیفته چرا ؟ :angry: :angry: :angry:

این برنامشه :
    $regfile = "m128def.dat"
    $crystal = 8000000
    '**************************

$lib "glcdKS108.lbx"
    '$include "font8x8.font"

Config Graphlcd = 128 * 64sed , Dataport = Porta , Controlport = Portc , Ce = 2 , Ce2 = 3 , Cd = 4 , Rd = 5 , Reset = 1 , Enable = 6

'************************
    '*******LED**************
    Config Portg = Output

'***************
    Dim X As Byte , Y As Byte

Cls

Wait 1
    Lcdat 1 , 1 , "123"

'lcdat accepts an additional param for inversing the text
    Lcdat 2 , 1 , "123" , 1 ' will inverse the text

'Now use a different font
    'Setfont Font8x8
    'since the 16*16 font uses 2 rows, show on row 3
    'Lcdat 1 , 1 , "2345"
    'Lcdat 2 , 56 , "2345656"
    Wait 1
    Do
    Line(0 , 0) -(127 , 64) , 1 'make line
    Set Portg.0 : Reset Portg.1 : Wait 1
    Reset Portg.0 : Set Portg.1 : Wait 1
    Line(0 , 0) -(127 , 64) , 0 'remove line

For Y = 1 To 20
    Circle(30 , 30) , Y , 1
    Waitms 100
    Next

Loop
    End 'end program

پاسخ : راه اندازی GLCD 64*128

سلام
    باید بگید مشکل دقیقا چیه تا دوستان راهنمایی کنن در غیر اینصورت باید بیستا سوال جواب ردو بدل بشه تازه معلوم شه مشکل شما چیه بعد راه حل!!! oo:
    هر احمقی میتواند چیزها را بزرگتر، پیچیده تر و خشن تر کند. برای حرکت در جهت عکس به کمی نبوغ و مقدار زیادی جرات نیاز است. (آلبرت انیشتن)

دیدگاه

یه سوال jetg و غیر فعال کردی؟؟؟
      جهان پیر است و بی بنیاد ازاین فرهاد کش فریاد
      که کرد افسون و نیرنگش ملول از جان شیرینم

دیدگاه

کلن کار نمیکنه برادر :cry2: :angry: ، پیکره بندیش توی برنامه بالا که نوشته شده درسته این نوع ال سی دی ؟ این TS12864A-2 از نوع سبزش هست .

JTAG رو غیر فعال کردم دوست عزیز.

دیدگاه

شماره پایه ها بطور فیزیکی از چپ به راست شروع میشه ، اما توی دیتا شیت از راست به چپ :cry2:
          http://en.lcdlcd.com/te_product_d/2011-07-27/832.chtml

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamadeng
            شماره پایه ها بطور فیزیکی از چپ به راست شروع میشه ، اما توی دیتا شیت از راست به چپ :cry2:
            http://en.lcdlcd.com/te_product_d/2011-07-27/832.chtml

سلام
            اینکه از راست به چپ یا برعکسه مهم نیست مهم شماره پینهاست چون سازنده های مختلفی اینارو میسازن چپ و راست چینش فرق میکنه
            شما اول چک کنید ترتیب اتصالات رو طبق دیتاشیت بعد پایه کنتراست که همیشه یه معضلیه خودم دیروز بعد چندین بار تست مدار با همین مشکل برخوردم
            lcd من پایه 19 VEE هستش باید یره به سر کناری پتانسیومتر و پایه 3 که vo به پایه وسط و پایه کناری دیگه پتانسیومتر به گراند -
            بعد هم تنظیم پتانسیومتر
            بقبه پایه ها هم که طبق ترتیبشون هست فیوز بیتها رو هم که حتما تنظیم کردین (غیر فعال کردن jtag و فیوز بیت کریستال و ....)
            راستی یه چی یادم رفت مخصوصا چون میکرو 128 داری کار میکنی حتما یه چشمک زن رو یه پورت تعریف کن و یه ال ای دی بذار
            کلک خوبیه واسه اینکه بفهمی مدارت اصلا درست کار میکنه یا نه خودم همیشه اینکارو انجام میدم خیلی حلال مشکلاته
            موفق باشید
            هر احمقی میتواند چیزها را بزرگتر، پیچیده تر و خشن تر کند. برای حرکت در جهت عکس به کمی نبوغ و مقدار زیادی جرات نیاز است. (آلبرت انیشتن)

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : راه اندازی GLCD 64*128

نوشته اصلی توسط dadash anish

سلام
              اینکه از راست به چپ یا برعکسه مهم نیست مهم شماره پینهاست چون سازنده های مختلفی اینارو میسازن چپ و راست چینش فرق میکنه
              شما اول چک کنید ترتیب اتصالات رو طبق دیتاشیت بعد پایه کنتراست که همیشه یه معضلیه خودم دیروز بعد چندین بار تست مدار با همین مشکل برخوردم
              lcd من پایه 19 VEE هستش باید یره به سر کناری پتانسیومتر و پایه 3 که vo به پایه وسط و پایه کناری دیگه پتانسیومتر به گراند -
              بعد هم تنظیم پتانسیومتر
              بقبه پایه ها هم که طبق ترتیبشون هست فیوز بیتها رو هم که حتما تنظیم کردین (غیر فعال کردن jtag و فیوز بیت کریستال و ....)
              راستی یه چی یادم رفت مخصوصا چون میکرو 128 داری کار میکنی حتما یه چشمک زن رو یه پورت تعریف کن و یه ال ای دی بذار
              کلک خوبیه واسه اینکه بفهمی مدارت اصلا درست کار میکنه یا نه خودم همیشه اینکارو انجام میدم خیلی حلال مشکلاته
              موفق باشید
              سلام
              برای پایه ی VEE لطفا دوست عزیز امکانش هست یک شماتیک بزارید ، سپاس .
              فیوز بیت کریستال هم CKSEL0-3 همشون یک هستن و بر روی کریستال خارجی تنظیم شده ، 8مگا هرتز .

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : راه اندازی GLCD 64*128

نوشته اصلی توسط mohamadeng
                سلام
                برای پایه ی VEE لطفا دوست عزیز امکانش هست یک شماتیک بزارید ، سپاس .
                فیوز بیت کریستال هم CKSEL0-3 همشون یک هستن و بر روی کریستال خارجی تنظیم شده ، 8مگا هرتز .

برای 8مگا خارجی CKSEL0-3رو به ترتیب 0011بزار

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X