اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

lcd های با کنترلر s6b1713 رو کسی تابحال کار کرده و میدونه چجوری میشه باهاش کار کرد یا نه؟ آیا با دستورات کانفیگ ال سی دی در بسکام راه میفته ؟

دیدگاه

با سلام من برنامه که اقای ایمانی فر راجع به lcd n96 نوشتن را دقیقا روی میکرو ریختم اما lcd چیزی نشون نمیده چندین ماه پیش با همین lcd و arm x256 جواب گرفتم...!اما الان هیچ جوابی نمیگیرم برای اطمینان از اینکه برنامه وارد while میشه هم یک بازر گذاشتم و بازر بوق میزنه پس وارد حلقه میشه.....
      ایا lcd مشگل داره؟ممنون میشم راهنمایی کنید......

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان. من ال سی دی ریز قرمز را از فروشگاه ECA خریدم. جالبه. چندتا عکس از راه اندازیش قرار دادم. موفق باشید :nice: :nice: :nice: :nice:
        میکرو کنترلر مورد استفاده ATMEGA16 و زبان برنام نویسی BASCOM.

مجددا در این جا از آقای میلاد موسوی برای تدوین پی دی اف آموزشی راه اندازی ال سی دی گرافیکی تشکر کنم.

STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

این LCD ها رو نخرید که دهنتون ... میشه
          لامسب پایهاش استاندارد نیست.....
          داغونم کرد.....

ولی رنگش باحاله....^_^
          اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
          1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
          2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Atlantis Engineering
            با سلام خدمت دوستان. من ال سی دی ریز قرمز را از فروشگاه ECA خریدم. جالبه. چندتا عکس از راه اندازیش قرار دادم. موفق باشید :nice: :nice: :nice: :nice:
            میکرو کنترلر مورد استفاده ATMEGA16 و زبان برنام نویسی BASCOM.

مجددا در این جا از آقای میلاد موسوی برای تدوین پی دی اف آموزشی راه اندازی ال سی دی گرافیکی تشکر کنم.
            سلام کدوم پی دی اف؟کجاس؟ :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط md3848
              این LCD ها رو نخرید که دهنتون ... میشه
              لامسب پایهاش استاندارد نیست.....
              داغونم کرد.....

ولی رنگش باحاله....^_^
              آره.... دقیقا من هم به محض اینکه اومدم بهش پین هدر لحیم کنم متوجه شدم...ولی رنگش خوبه اما کانتراست دقیقی ایجاد نمی کنه و یه ته رنگ قرمز دیده مشه. ولی مجموعا جدید و خوبه.

اضافه شده در تاریخ :
              نوشته اصلی توسط chakavak_1989
              سلام کدوم پی دی اف؟کجاس؟ :biggrin:
              سلام به شما
              فایل پی دی اف رو مجددا برای شما بر روی سرور پرشین گیگ قرار دادم.
              رمز : eca.ir

دیدگاه

سلام به همه دوستان و اساتید
                من همین ال سی دی ریز قرمز که دوستمون نشون دادن رو با کتایخونه خوده code vision 2.05.3 راه انداختم و هیچ مشکلی نداشت ولی یه ال سی دی دیگه که اسمش WG12864A-TMIکه فکر کنم مارکش هم WINSTAR هست رو خواستم راه اندازی کنم به مشکل بر خوردم
                مشکل اینه که سمت چپ ال سی دی درست هست ولی تو سمت راست تکرار سمت چپ میوفته ولی تو نمایش عکس مشکلی نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط perkins
                  سلام به همه دوستان و اساتید
                  من همین ال سی دی ریز قرمز که دوستمون نشون دادن رو با کتایخونه خوده code vision 2.05.3 راه انداختم و هیچ مشکلی نداشت ولی یه ال سی دی دیگه که اسمش WG12864A-TMIکه فکر کنم مارکش هم WINSTAR هست رو خواستم راه اندازی کنم به مشکل بر خوردم
                  مشکل اینه که سمت چپ ال سی دی درست هست ولی تو سمت راست تکرار سمت چپ میوفته ولی تو نمایش عکس مشکلی نداره

حدس می زنم مشکل شما از اتصال پین های فعال کننده طرفین ال سی دی باشه. اگر اشتباه نکنم CS1 , CS2
                  بازم بهتره دیتاشیت ال سی دی رو مطالعه کنید. شاید یه تفاوت جزئی در راه اندازی داشته باشه!
                  ولی اینکه تصویر رو صحیح نشون میده محل تعجبه!!!

دیدگاه

منم از همین تو تعجبم
                    میگم این کتابخونه خوده کدویژن مثل کتابخونه اوساما نمی شه تنظیمات کنترلی و تاخیر هاش رو تغییر داد؟؟؟؟

دیدگاه

توسایتش زده کنترلرش NT7108 این هست
                      یعنی با KS108 تفاوت داره ؟؟؟؟

دیدگاه

سلام کسی از دوستان از کتابخانه GLCD آقای اسامه استفاده کرده ؟
                        کتابخونه ایشون قابلیت نمایش متون فارسی رو داره و من به همچین کتابخونه ای نیاز دارم ولی متاسفانه تو برنامشون نمیدونم ا¾بایه 4 ال سی دی یا D/I رو کجا تو برنامشون تعریف کردن؟
                        ممنون
                        [glow=red,2,300][glow=red,2,300]ویرایش : مثل اینکه ایشون این بایه رو معادل RS انتخاب کردن و بایه ریست رو به جایی متصل نکردن[/glow][/glow]
                        زندگی آن چه که زیسته ایم نیست ، بلکه آن چیزی است که از گذشته به خاطر داریم ...گابریل گارسیا مارکز

دیدگاه

سلام
                          دوستان من با فونت 16*16 تو ال سی دی گرافیکی مشکل دارم . هر وقت این فونت را قرار میدم نوشته ها یا اعداد از بالا نصفه ایجاد میشه .LCD گرافیکی 128*64 مدل KS108 هست کسی از دوستان برنامه و فایل تو پروتوس داره که انجام شده باشه تست بزنم
                          ممنون :nerd:

دیدگاه

سلام
                            به یک برنامه نویس حرفه ای بسکام جهت همکاری در یک پروژه جالب عمومی نیاز دارم

یا عــــــلـــــــی

دیدگاه

پاسخ : سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافی&#17

آقامشکل من از ال سی دی بود که کنترلش ks0108نبود
                              در ضمن به نظر من بهترین کتابخونه همین کتابخونه خوده کدویژن هست
                              با نرم افزار lcd vision هم که هر فونتی بخواهید میتونید درست کنید و به راحتی استفاده کنید
                              درضمن ال سی دی که استفاده کردم ts12864a-2 هست

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافی

نوشته اصلی توسط perkins
                                آقامشکل من از ال سی دی بود که کنترلش ks0108نبود
                                در ضمن به نظر من بهترین کتابخونه همین کتابخونه خوده کدویژن هست
                                با نرم افزار lcd vision هم که هر فونتی بخواهید میتونید درست کنید و به راحتی استفاده کنید
                                درضمن ال سی دی که استفاده کردم ts12864a-2 هست

دوست عزیز فک میکنم کنترلر این lcd ، ks0108 باشه ها ! oo:
                                زندگی آن چه که زیسته ایم نیست ، بلکه آن چیزی است که از گذشته به خاطر داریم ...گابریل گارسیا مارکز

دیدگاه

لطفا صبر کنید...