اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

این ال سی دی 128*240رو امروز خریدم ولی نمیدونم از کدوم تراشه استفاده میکنه ؟ t6963 or ks108 ???
    البته اون آی سی چهار طرفه روش نوشته RA6963L2NA حالا این از همون قوائد و قانون T6963 هست یا نه ؟

حالا این tc6963 هست یا ks108 ?
    یکی از دوستان همین سایت گفته بود که برای ال سی دی ها باید کتابخانه ای تعریف کنیم ولی من بلد نیستم . تو رو خدا کمکم کنین باید چکار کنم چند روزه که کلا وقتمو گرفته و به جایی نرسیدم .
    مثلا میخواهم یه حرف hello رو روی lcd نشون بدم رو نمیتونه نمیدونم مشکل از کجاست . ؟

$regfile = "m64def.dat"
    $crystal = 8000000
    $hwstack = 30
    $swstack = 60
    $framesize = 40

Config Graphlcd = 240 * 128 , Dataport = Portc , Controlport = Portb , Ce = 0 , Cd = 1 , Wr = 2 , Rd = 3 , Reset = 4 , Fs = 5 , Mode = 8
    Cls
    Locate 2 , 1
    Lcd " hello"
    Wait 2
    Locate 4 , 2
    Lcd "1390/7/20 "
    Do
    Loop
    End

اینم عکسی هست که با proteus بستم داخل این نرم افزار به درستی اون متن رو نشون میده ولی روی lcd نه . شاید دلیلش هم این باشه که ال سی دی رو برای پروتئوس به درستی انتخاب نکردم ولی lcd 240*128 دیگه ای داخل کتابخانه نداشت .

حالا نمیدونم کجای برنامه من مشکل داره که روی ال سی دی نمایش نمیده .
    از دوستان کسی نمونه برنامه با این ال سی دی نداره که ترجیحا داخل برنامه فونت فارسی استفاده شده باشه .

دیدگاه

با سلام
      من یه ال سی دی گرافیکی 240*128 دارم که کریستالش کنده شده و من مقدار اون کریستال رو نمیدونم
      اگه کسی از دوستان ار این نوع ال سی دی داره و لطف کنه مقدار کریستال اون رو اعلام کنه ممنون میشم
      مدلش که روی خود ال سی دی قید شده
      TS240128D-1
      v1.0
      اما چیپستش
      toshiba t6963cfg

ممنون بابت وقتی که میذارین

دیدگاه

منم دقیقا همین مدل ال سی دی رو گرفتم .
        کریستال اون 6.000 زده .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maryam-68

البته اون آی سی چهار طرفه روش نوشته RA6963L2NA حالا این از همون قوائد و قانون T6963 هست یا نه ؟

سلام
          یکی هستند وهیچ فرقی ندارند

دیدگاه

منم دقیقا همین مدل ال سی دی رو گرفتم .
            کریستال اون 6.000 زده .
            میشه لطف کنین و یه عکس از پشت ال سی دی تون بذارین

ممنون میشم

دیدگاه

اینم عکس
              http://www.pic.iran-forum.ir/viewer.php?file=b9w4x7dczw7dwyli1p9.jpg

دیدگاه

اینم عکس
                http://www.pic.iran-forum.ir/viewer.php?file=b9w4x7dczw7dwyli1p9.jpg
                ممنون و متشکرم
                اما ال سی دی من یه نموره متفاوته
                مثلا چیپستش توشیباست

دستتون درد نکنه
                حالا یه کریستال مشابه کریستال ال سی دی شما میخرم و فکر میکنم مشکل حل میشه

دیدگاه

یه سوال :

تو این ال سی دی های گرافیکی توشیبا چطوری میشه تصویر رو invert کرد ؟؟ البته تو بسکام
                  مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

سوال جالبی هست . مثلا یه قسمتی رو میخوایم اینورت کنیم با چه دستوری باید این کار رو انجام بدیم ؟
                    اگه به جواب سوالت رسیدی به منم بگو .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SeGMeX
                      یه سوال :

تو این ال سی دی های گرافیکی توشیبا چطوری میشه تصویر رو invert کرد ؟؟ البته تو بسکام
                      با سلام،

توی LCD های گرافیکی، بطور کل و با هر زبان برنامه نویسی که کار میکنید، برای Inverse یه قسمتی از LCD روش کار اینه که پیکسل به پیکسل دیتای اون منطقه مورد نظر رو بخونید و اگر یک بود صفرش کنید و بالعکس و این خیلی به ساختار و روش کار LCD مربوط نمیشه، حالا ممکنه یه LCD برای خودش RAM صفحه نمایش هم داشته باشه یا که نداشته باشه .....

البته در عمل، معمولا شما دیتای صفحه نمایش رو میتونید یک بایتی بخونید و یا بنویسید. که با توجه به نوع LCD ممکنه این یک بایت (8 بیت) افقی یا عمودی باشه. ( مثلا در KS0108 و PCF8814 عمودیه و در T6963 افقی ) که بهش میگن Byte Orientation ....
                      مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

اوه اوه دیگه خیلی سخت شد .
                        من که بیخیال این افکت میشم . :icon_razz:

دیدگاه

ممنون بابت جوابتون ولی من بیشتر دنبال دستور هستم تا ساختار اصلی
                          مثلا تو چیپ های ks0108 با دستور lcdat 1,1,a,1 میشد برعکس کرد

ولی تو چیپ های توشیبا نمیشه ؟؟
                          مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

توی محیط بسکام برای ال سی دیهای گرافیکی دستوری داریم که فقط یک پیکسل رو خاموش کنیم ؟

دیدگاه

سلام من تازه دارم روی ال سی دی گرافیکی کار میکنم
                              دوستان اگر برنامه دارند بزارند برای استفاده
                              سپاس

مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

توی محیط بسکام برای ال سی دیهای گرافیکی دستوری داریم که فقط یک پیکسل رو خاموش کنیم ؟
                                PSET X , Y, value

پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...