اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺
    درود!
    کافیه به جای ارسال کاراکتر، کد اون رو بفرستید.
    مثلا به جای چاپ کاراکتر A روی lcd معادل هگز اون یعنی &H41 رو بفرستید
    برای ارسال پشت سر هم میتونید از حلقه for استفاده کنید و کدهگزها رو از &H41 تا &H5A که معادل Z هست رو بفرستید.
    برای چاپ فارسی هم میشه ظاهرا، داخل همین انجمن هم هست مطالبش، یک سرچ با جناب گوگل بفرمایید: "چاپ کاراکتر فارسی روی LCD کاراکتری"
    خیلی گلین
    اینا رو میدونم
    منظورم این بود ک از چه دستوری استفاده کنم تا بتونم ب جای کاراکتر ی متغییر بذارم و اون رو زیاد کنم
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moh68
      سلام و خسته نباشید.
      من یک LCD کاراکتری مدل 1620A-17 دارم که 32 پایه برای اتصال دارد (از 1-16 بالا و از 1-16 پایین lcd) . این LCD چطور به میکرو وصل میشه و در ضمن برنامه نویسیش فرق میکنه.
      ممنون می شم راهنمایی کنید
      سلام
      من با این lcd کار کردم . شما می توانید از هر کدوم از 1 تا 16 ها استفاده کنید . برای راحتی کاربر پایه های 1تا16 را هم در بالای ال سی دی گذاشته اند و هم در پایین . شما دقیقا مانند ال سی دی های معمولی که دارای 16 پایه هستند با آنها برخورد کنید (از نظر برنامه نویسی هم دقیقا به همون صورت عمل میشه) .
      به زبان ساده تر همان ال سی دی معمولی 16 پایه است منتهی برای سهولت کار دو سری پایه (در بالا و پایین) قرار داده اند .
      فایل دیتاشیت رو هم براتون گذاشتم . آدرس زیر را کلیک کنید و دریافت کنید :
      https://www.zeta-uploader.com/fa/dl-h?hash=462833353&r=https%3a%2f%2fwww.zeta-uploader.com%2ffa%2f

امروز زندگی را آغاز کن !
      امروز مخاطره کن !
      امروز کاری کن !
      نگذار که به آرامی بمیری !
      پابلو نرودا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
        خیلی گلین
        اینا رو میدونم
        منظورم این بود ک از چه دستوری استفاده کنم تا بتونم ب جای کاراکتر ی متغییر بذارم و اون رو زیاد کنم
        گلی از خودتونه :biggrin:
        نمیدونم چرا من فکر کردم که شما کد بسکام می خوایید؟!!
        میتونید به عنوان مثال از این حلقه استفاده کنید(خودم تست نکردم اما به نظر ایرادی نداشته باشه):

unsigned char i;
        for(i=0x41; i<=0x5A; i++)
        {
        lcd_putchar(i);
        delay_ms(100);
        }

احتمالا گیر شما فقط تو خط چهارم بوده، که با اون دستور رفع میشه
        اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

میتونید به عنوان مثال از این حلقه استفاده کنید(خودم تست نکردم اما به نظر ایرادی نداشته باشه):

unsigned char i;
          {
          lcd_putchar(i);
          delay_ms(100);
          }

خیلی هم خوب
          ولی من با این دستورات خودم راش انداختم

for(i=0x41;i<=0x5A;i++){

sprintf(str2,"%c",i);
          for(j=0;j<=15;j++){
          lcd_gotoxy(j,0);
          lcd_puts(str2);
          lcd_gotoxy(j,1);
          lcd_puts(str2);
          };
          delay_ms(250);
          };

الان رو کل صفحه کاراکتر ها از Aتا Zنمایش داده میشن

بذار دستور شما رو هم امتحان کنم
          آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

unsigned char i;
            {
            lcd_putchar(i);
            delay_ms(100);
            }

آره جواب داد
            این راحتتره
            چرا به فکر خودم نرسید؟؟؟
            آخه من هنو تازه کارم :redface:
            3روزه که شروع کردم

دیدگاه

یه سوال دیگه
              تو کدویژن چطور میتونم پایه های LCD کاراکتری رو اونطوری که دلم میخواد تعریف کنم؟
              مثلا شاید مجبور باشم جای پایه های دیتا و پایه های کنترلی رو عوض کنم

دیدگاه

آره جواب داد
                این راحتتره
                چرا به فکر خودم نرسید؟؟؟
                آخه من هنو تازه کارم :redface:
                3روزه که شروع کردم
                آره این راحتتره و مهم تر از اون این که خیلی حافظه فلش کمتری رو اشغال می کنه، دستور sprintf خیلی کار رو راحت میکنه اما مشکلش اینه که حجم زیادی رو اشغال میکنه و این میتونه وقتی یه پروژه سنگین میشه، مشکل ساز باشه، اما برای شروع کدتون خوبه، به مرور کدهاتون بهینه میشن

یه سوال دیگه
                تو کدویژن چطور میتونم پایه های LCD کاراکتری رو اونطوری که دلم میخواد تعریف کنم؟
                مثلا شاید مجبور باشم جای پایه های دیتا و پایه های کنترلی رو عوض کنم
                داخل ورژن های قبلی به راحتی نمیتونستید این کار رو انجام بدید، اما اگه ورژن های جدید CV رو دانلود کنید، میتونید تک تک پایه های LCD رو براشون پین تعیین کنید(حتی در پورت های مختلف!)- من CV ورژن 2.05 دارم که این امکان رو داره

دیدگاه

آره این راحتتره و مهم تر از اون این که خیلی حافظه فلش کمتری رو اشغال می کنه، دستور sprintf خیلی کار رو راحت میکنه اما مشکلش اینه که حجم زیادی رو اشغال میکنه و این میتونه وقتی یه پروژه سنگین میشه، مشکل ساز باشه، اما برای شروع کدتون خوبه، به مرور کدهاتون بهینه میشن
                  داخل ورژن های قبلی به راحتی نمیتونستید این کار رو انجام بدید، اما اگه ورژن های جدید CV رو دانلود کنید، میتونید تک تک پایه های LCD رو براشون پین تعیین کنید(حتی در پورت های مختلف!)- من CV ورژن 2.05 دارم که این امکان رو داره
                  متشکر
                  ورژن CV من 2.05.3 هست
                  اما ب جز کدویزارد راه دیگه ای برای تغییر هست؟ با برنامه نویسی یا دستکاری کتابخانه؟

دیدگاه

راستی میخواستم برای LCD کاراکتری حروف فارسی رو طراحی کنم دیدم نمیشه
                    مثلا حرف "س" رو توی ماتریس 8*5 نتونستم جا بدم
                    الگویی هست ک بتونم از روش نمونه برداری کنم؟
                    تو سایت هرچی گشتم همه لینکهای کتابخانه ها از بین رفته بود

دیدگاه

متشکر
                      ورژن CV من 2.05.3 هست
                      اما ب جز کدویزارد راه دیگه ای برای تغییر هست؟ با برنامه نویسی یا دستکاری کتابخانه؟
                      به جز کدویزارد من بلد نیستم، کتابخونش هم alcd.h هستش که داخل پوشه نصب CV موجوده، اما کد شده!

راستی میخواستم برای LCD کاراکتری حروف فارسی رو طراحی کنم دیدم نمیشه
                      مثلا حرف "س" رو توی ماتریس 8*5 نتونستم جا بدم
                      الگویی هست ک بتونم از روش نمونه برداری کنم؟
                      تو سایت هرچی گشتم همه لینکهای کتابخانه ها از بین رفته بود
                      آره دیگه، اگه شما بتونی کاراکتر جدید برای LCD تعریف کنی(که میتونید!)، برای تعریف کاراکترهایی مثل "چ" و "ح" و... که حجیم ترند به مشکل می خورید و کلا فکر نکنم فونت فارسی جالبی از آب درآد!

دیدگاه

به جز کدویزارد من بلد نیستم، کتابخونش هم alcd.h هستش که داخل پوشه نصب CV موجوده، اما کد شده!
                        آره دیگه، اگه شما بتونی کاراکتر جدید برای LCD تعریف کنی(که میتونید!)، برای تعریف کاراکترهایی مثل "چ" و "ح" و... که حجیم ترند به مشکل می خورید و کلا فکر نکنم فونت فارسی جالبی از آب درآد!
                        خیلی خیلی ممنون
                        لطف کردین
                        فارسیش اصلا خونده نمیشه
                        پس بهتره بریم سراغ همون LCDگرافیکی :biggrin:

دیدگاه

خیلی خیلی ممنون
                          لطف کردین
                          فارسیش اصلا خونده نمیشه
                          پس بهتره بریم سراغ همون LCDگرافیکی :biggrin:
                          خواهش می کنم :smile:
                          اون که آره، برای نمایش فارسی نمیشه روی lcd کاراکتری حسابی باز کرد، جالب در نمیاد به نظر!
                          موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arnic
                            سلام
                            من با این lcd کار کردم . شما می توانید از هر کدوم از 1 تا 16 ها استفاده کنید . برای راحتی کاربر پایه های 1تا16 را هم در بالای ال سی دی گذاشته اند و هم در پایین . شما دقیقا مانند ال سی دی های معمولی که دارای 16 پایه هستند با آنها برخورد کنید (از نظر برنامه نویسی هم دقیقا به همون صورت عمل میشه) .
                            به زبان ساده تر همان ال سی دی معمولی 16 پایه است منتهی برای سهولت کار دو سری پایه (در بالا و پایین) قرار داده اند .
                            فایل دیتاشیت رو هم براتون گذاشتم . آدرس زیر را کلیک کنید و دریافت کنید :
                            https://www.zeta-uploader.com/fa/dl-h?hash=462833353&r=https%3a%2f%2fwww.zeta-uploader.com%2ffa%2f
                            خیلی ممنون درست شد :nice::wow:

دیدگاه

سلام...

دوستانی که با کدویژن ورژن جدید (( که در آن کتابخانه glcd هم تعبیه شده )) کار کردند لطفا بفرمایند که چجوری میشه با دستور glcd_putimagef یک عکس رو که توسط glcd tools به فرمت flash تبدیل شده رو روی Glcd نمایش داد...؟

من خودم رو هلاک کردم ولی نتونستم...!!

قالب دستورش هم اینه:

unsigned long glcd_putimagef(GLCDX_t left, GLCDY_t top, flash unsigned char *pimg, GLCDBLOCKMODE_t mode)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                                با سلام
                                لطفا از این پس تمام سوالات خود در باره انواع LCD های کاراکتری و گرافیکی را در این تاپیک بپرسید .

مقالات نوشته شده در رابطه با LCD ها :
                                مقاله جامع LCD کاراکتری(CodeVision)
                                مقاله جامع LCD کاراکتری و گرافیکی با BASCOM AVR

پروژه ها و موارد پایه مربوط به LCD ها :
                                کتابخانه LCDآ‌ گرافیکی AVR
                                نوشتن حروف فارسی بر روی LCD گرافیکی با بسکام AVR

قوانین این تاپیک :
                                *لطفا توجه کنید که تمام تاپیک های مشابه ایجاد شده حذف و یا قفل خواهند شد .
                                *قبل از پرسیدن سوال حتما از گزینه جستجو استفاده کنید.
                                *پست های بی مورد بلافاصله حذف خواهند شد.
                                سلام
                                این برنامه منه
                                http://uploadkon.ir/uploads/27678403407086ef1a6157f27f56b663.zip
                                وقتی به ال سی دی میزنم یه چیزای در هم نشون میده ولی اصلا معلوم نیست چیه
                                یه چیزی من این برنامه رو از یکی از دوستان گرفتم .فایل فونت رو نداده بود خودم یه 8*8 از جایه دیگه گذاشتم تو فولدر ,این کار میتونه باعث مشکل شه؟
                                میخواستم ازتون خواهش کنم یه نگاهی به برنامه بندازید
                                برنامه gps هستش
                                خیلی خیلی ممنون
                                **** k i n j ****

دیدگاه

لطفا صبر کنید...