اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به LCD های کاراکتری و گرافیکی

سلام ، نحوه اتصال دوربین به میکرو با ال سی دی رنگی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
      این فقط روش کار رو براتون مشخص میکنه، بقیه اش دیگه با خودتونه :

برای نوکیا N1100 :
      کد:
      	//------------------------
      	void N11_DrawBitmap(_const unsigned char *bitmap, unsigned char x, unsigned char y, N11_Pmode mode)
      	{
      		unsigned char 		header, width, height;
      		unsigned char			xx, yy, rr;
      		unsigned int			xy;
      		unsigned char			pd, pc, ps;
      		unsigned char 		Cdata;

header = _pgm_read_byte(bitmap[0]); 	//header size & width & height
      	 width = _pgm_read_byte(bitmap[1]);
      	 height = _pgm_read_byte(bitmap[2]);

ps = _ror(1 << (y%8));

for(xx=0; xx<width; xx++)
      		{
      			pd = ps;
      	 		Cdata = _pgm_read_byte(bitmap[xx+header]);

for(yy=0, pc=0; yy<height; yy++,pc++)
      			{
      				if(pc==8)
      				{
      					xy = (unsigned char)(yy/8)*width + xx+header;
      				 	Cdata = _pgm_read_byte(bitmap[xy]);

pc = 0;
      				}//if pc

rr = (unsigned char)((y+yy)/8);
      				pd = _rol(pd);

//Draw BMP!
      				if(mode == PIXEL_XOR)
      				{
      					if(bit_is_set(Cdata, pc))			N11_Cache[x+xx][rr] &= ~pd;
      					else													N11_Cache[x+xx][rr] |= pd;
      				}
      				else
      				{
      					if(bit_is_set(Cdata, pc))			N11_Cache[x+xx][rr] |= pd;
      					else													N11_Cache[x+xx][rr] &= ~pd;
      				}
      			}//for yy
      		}//for xx

N11_Update();
      	} //*N11_DrawBitmap

و برای KS0108 :

کد:
      //-------------------------------------------------
      //--- Loads a Bitmap to GLCD ---//
      void KS108_DrawBitmap(_const unsigned char *bitmap, unsigned char x, unsigned char y, Show_Mode mode)
      {
      	unsigned char 			width, height, header;
      	unsigned char 			displayData;

unsigned char 			xx, yy, yyy;
      	unsigned char				hh, ww;

unsigned char				endShift;
      	unsigned int				xy;

header = _pgm_read_byte(bitmap[0]); 
       width = _pgm_read_byte(bitmap[1]); 
       height = _pgm_read_byte(bitmap[2]);

// Drawing position calculation
      	ww = width;
      	hh = height;

if((x+ww) > DISPLAY_WIDTH)		ww = DISPLAY_WIDTH -x;
      	if((y+hh) > DISPLAY_HEIGHT) 	hh = DISPLAY_HEIGHT -y;

if(hh%8)			hh = hh/8+1;
      	else					hh = hh/8;

endShift = 0;

// Draw my BMP!
      	if(mode != TRANS)			KS108_FillRect(x, y, width-1, height-1, WHITE);		//no transparent

for(yy=0; yy<hh; yy++)
      	{
      		yyy = y + (yy * 8);

if(yyy > (DISPLAY_HEIGHT-8))
      		{
      		 	endShift = y % 8;
      			yyy = DISPLAY_HEIGHT -8;
      		}

KS108_GotoXY(x, yyy);
      		xy = (unsigned int)(yy)*width +header;

for(xx=0; xx<ww; xx++)
      		{
      			displayData = _pgm_read_byte(bitmap[xy++]);

if(endShift)			KS108_WriteData((displayData << endShift)|KS108_ReadData());
      			else							KS108_WriteData(displayData);
      	 	}
       }

if(mode == INVERS)			KS108_InvertRect(x, y, width-1, height-1);			//invers color
      } //KS108_DrawBitmap
      خیلی ممنونم
      لطف بزرگی کردین
      فقط این کدویژنه که
      من بسکام رو هم دست و پا شکسته بلدم
      چیکار کنم حالا؟
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط flight1
        سلام ، نحوه اتصال دوربین به میکرو با ال سی دی رنگی
        خب؟
        بلدی؟
        بلدم؟
        اتاق تمساحها؟ oo:

:icon_razz:
        آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
          ببخشید دقیقا چه امکاناتی میخواید؟
          الان که با پینت ویندوز ویستا یا 7 خیلی کارای خوبی میشه کرد

نه بابا چه امکاناتی!!!!!!!!!!!!

به عنوان مثال جای دقیق نوشته ها و شکل ها را نمی توان تعیین کرد و توی نوشته ها نمیشه چند حرف رو بزرگتر از حرف های دیگه تایپ کرد. اگه بخوام یک حرف رو دقیقا اینورس کنم ، دقیقا این کار انجام نمیشه و .........

به هر حال یک نرم افزار قوی و با امکانات بیشتر نیاز است. من حدود 70000 تومان پول ال سی دی را داده ام ، اون وقت ، وقت خودم رو با نرم افزار بی خاصیت و ضعیف PAINT ویندوز هدر بدم!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

اوه اوه ببخشید ، یکم عصبانی شدم. لطفا یه نرم افزار پیشرفته ، اما ساده رو معرفی کنید.

:read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HOSSEIN_VAKILZADEH

به عنوان مثال جای دقیق نوشته ها و شکل ها را نمی توان تعیین کرد و توی نوشته ها نمیشه چند حرف رو بزرگتر از حرف های دیگه تایپ کرد. اگه بخوام یک حرف رو دقیقا اینورس کنم ، دقیقا این کار انجام نمیشه و .........

به هر حال یک نرم افزار قوی و با امکانات بیشتر نیاز است. من حدود 70000 تومان پول ال سی دی را داده ام ، اون وقت ، وقت خودم رو با نرم افزار بی خاصیت و ضعیف PAINT ویندوز هدر بدم!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

اوه اوه ببخشید ، یکم عصبانی شدم. لطفا یه نرم افزار پیشرفته ، اما ساده رو معرفی کنید.

photoshop!!
            هم سادست هم پیشرفته!!
            نترسید،اول نصبش کنید بعد هم یک ساعتی با متوهاش کار کنید،بعد هم اگر فرصتتون کمه از روی یک آموزش مقدمانی این چندتا کاری رو که می خوایید کار کنید.
            2-3روزه راه می افتید
            اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

من میگم Corel Draw
              خیلی توپه
              اگه دوست دارین یه کار بگین من با کورل انجام بدم بفرستم واستون ببینید چطوره
              -------------------
              الان نگاه کردم همراه کورل یه سری نرم افزار های دیگه هم نصب میشه
              یکیش Corel PHOTO-PAINT هست
              من تا حالا باهاش کار نکردم
              ولی ببینید وقتی شکلی رسم میکنید اینجوری هست:

و وقتی زوم رو بیشتر میکنید اینجوری میشه

فکر کنم این به دردتون بخوره
              احتمالا بشه جدا دانلودش کرد چون حجم زیادی نداره

دیدگاه

به نظر من هم بهترین نرم افزار فتوشاپ هستش
                اول 1 فایل جدید با سایز ال سی دی (مثلا 128*240) و رزولیشین 96DPI باز کنید
                حالا باید نوعش رو به مونو کالر تبدیل کنی
                برای این کار میتونی از منوی Image به قسمت Mode بری و بعدش نوع رنگ رو روی IndexColer تنظیم کنی
                حالا باید تعداد رنگ هاررو انتخاب کنی که با توجه به ال سی دی باید 2 تا باشه. مشکی و سفید
                برای این کار کافیه از فایل منوی Image به قسمت Mode رفته و ColerTable رو انتخاب کنید. حالا 1 پنجره جدید باز می شه که توش باید تعداد رنگو انتخاب کنید
                از نوار کشویی اول گزینه Custom رو انتخاب کنید
                حالا روی مربع های کوچیک کلیک کرده و رنگ هارو انتخاب کنید
                تمام پنجره هارو OK کنید.
                حالا میتونید طراحی کنید. به همین سادگی.... :smile:
                هر سری یه فکری داره! :read:
                ///////////////////////////////////////////////////////////

دیدگاه

سلام همه دوستان عزیز :smile:
                  از اساتید محترم کی با کتابخانه استاندارد کد ویژن کار کرده ؟؟؟؟؟ :read:
                  میخام ببینم چطوری میشه از دستور Putimage استفاده کرد ؟؟؟؟؟
                  میخام یه عکس رو با این کتابخونه روی ال سی دی 240 در 128 نشون بدم
                  لطفاً راهنمایی کنید

دیدگاه

سلام دوستان، یه سوال دارم که قبلش بابت اینکه ممکنه به بحثتون ارتباطی نداشته باشه عذر میخوام و اون اینه که آیا ال سی دی مشابه همینی که تو فروشگاه هست و به ال سی دی n96 چینی معروفه با اندازه بزرگتر مثلا 3.2 اینچ وجود داره؟ یعنی همون مشخصات رو داشته باشه با همون درایور اما با سایز بزرگتر.ممنونم که توجه میکنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Majid-BN
                      سلام دوستان، یه سوال دارم که قبلش بابت اینکه ممکنه به بحثتون ارتباطی نداشته باشه عذر میخوام و اون اینه که آیا ال سی دی مشابه همینی که تو فروشگاه هست و به ال سی دی n96 چینی معروفه با اندازه بزرگتر مثلا 3.2 اینچ وجود داره؟ یعنی همون مشخصات رو داشته باشه با همون درایور اما با سایز بزرگتر.ممنونم که توجه میکنید

http://iran-micro.com/index.php/cPath/298_266

دیدگاه

سلام
                        دوستان من نیاز دارم که یه تابلو plc برای یه کارخانه رب گوجه ای رو مانیتورینگ کنم .یکی از دوستان این تابلو plc رو بسته ولی زمانیکه میخاسته این تابلو رو مانیتورینگش کنه با قیمت شدیدا بالای مانیتورینگ مواجه میشه .و رئیس کارخونه هم این هزینه رو قبول نمیکنه و کار مانیتورینگ کنسل میشه .اینطور که دوستم میگفت :مانیتورینگ با مارک زیمنس( 18*18) 1800 تا 2.5 میلیون :eek: :eek: :eek:

البته اینم اشاره کنم که پول مارکشم میگیرن .ضمن اینکه مانیتورینگ زیمنس فقط و فقط پول lcd و تاچش ،،2.5میلیون در میاد که با لوزام جانبی و مدار و برنامه نویسی و یه سری وسایل برای lcd حدودا 5میلیون در میاد.

حالا از طرف این دوستم به من پیشنهاد شد که اگر شما میتونید با هزینه کم برای ما ؛مانیتورینگ درست کن .اونم در 2 حالت تاچ و ساده .
                        .حالا سوال از دوستان این lcd های گرافیکی 128*240 در صنعت جواب میده .تاچ این نوع lcd ها چی ،پدر دار هست؟؟نویز نمیگره ؟؟

شنیدم که یه سری lcd ها هست مخصوص صنعت که دارای ابعاد بزرگتری هم هستند ،من ندیدم .چنین چیزی صحت داره ؟؟

اقای کی نژاد یه کوره درست کردنند که در اون از lcd استفاده شده ؟؟بنظرتون این lcd سایزش چقده؟؟
                        http://knowledgeplus.ir/industry/Oven.aspx?lang=Fa
                        یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
                          سلام
                          دوستان من نیاز دارم که یه تابلو plc برای یه کارخانه رب گوجه ای رو مانیتورینگ کنم .یکی از دوستان این تابلو plc رو بسته ولی زمانیکه میخاسته این تابلو رو مانیتورینگش کنه با قیمت شدیدا بالای مانیتورینگ مواجه میشه .و رئیس کارخونه هم این هزینه رو قبول نمیکنه و کار مانیتورینگ کنسل میشه .اینطور که دوستم میگفت :مانیتورینگ با مارک زیمنس( 18*18) 1800 تا 2.5 میلیون :eek: :eek: :eek:

البته اینم اشاره کنم که پول مارکشم میگیرن .ضمن اینکه مانیتورینگ زیمنس فقط و فقط پول lcd و تاچش ،،2.5میلیون در میاد که با لوزام جانبی و مدار و برنامه نویسی و یه سری وسایل برای lcd حدودا 5میلیون در میاد.

حالا از طرف این دوستم به من پیشنهاد شد که اگر شما میتونید با هزینه کم برای ما ؛مانیتورینگ درست کن .اونم در 2 حالت تاچ و ساده .
                          .حالا سوال از دوستان این lcd های گرافیکی 128*240 در صنعت جواب میده .تاچ این نوع lcd ها چی ،پدر دار هست؟؟نویز نمیگره ؟؟

شنیدم که یه سری lcd ها هست مخصوص صنعت که دارای ابعاد بزرگتری هم هستند ،من ندیدم .چنین چیزی صحت داره ؟؟

اقای کی نژاد یه کوره درست کردنند که در اون از lcd استفاده شده ؟؟بنظرتون این lcd سایزش چقده؟؟
                          http://knowledgeplus.ir/industry/Oven.aspx?lang=Fa
                          بستگی داره بخای با چه پردازنده ای درایوش کنی و البته محیطی که میخای نصبش کنی
                          بنظر من avr خیل برای محیطای صنعتی مناسب نیست
                          من خودم توی 1 پروژه از همین نمایشگر240در128 استفاده کردم. عضی وقتا نوشته ها جای پرت درج می شه. حالا نمیدونم اشکال از تابع بود یا نمایشگر
                          و مورد دیگه هم اینکه هرکاری کردم نتونستم عکس bitmap روش نمایش بدم
                          امیدوارم کمک خوبی کرده باشم

دیدگاه

دوستانی که برای کار با lcd گرافیگی چیپست ks0108 در پروتئوس مشکل دارند و glcd کاراکتر های نامفهومی رو نشون میده ...

راه حلش کلیک روی glcd و افزایش فرکانس در حد فرکانس میکرو هست. همین.!!!

دیدگاه

سلام
                              بزرگترین ال سی دیه رنگی ای که توی بازار ایران پیدا میشه در چه اندازه ای یه ؟
                              مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید مصطفی طبسی
                                سلام
                                بزرگترین ال سی دیه رنگی ای که توی بازار ایران پیدا میشه در چه اندازه ای یه ؟
                                با سلام،

640 در 480 ( تهران، جمهوری، پاساژ توکل )...........
                                مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X