اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوختن مرتب attiny13 زیر پروگرامر !

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوختن مرتب attiny13 زیر پروگرامر !

نوشته اصلی توسط .Alone.
    oo:
    جاااااااان؟!!!!!!!
    الان با بنده بودید؟! oo:
    من در جایی از حرفهام TNM رو تایید کردم که معایبش رو گوشزد شدید؟ oo:
    [-(
    من در مورد پروگرامرهایی که شما اشاره کردید نظر خودم را گفتم؛ که ابراز نظر در رابطه با یک پروگرامر فکر نکنم چیز بد و یا ناراحت کننده ای باشد! و صرفا نظر شخصی بنده است و حتما هم برای شخص شما نبوده(اگر دقیقا شخص شما مورد نظر من بود پیغام خصوصی داده میشد) بلکه یک اعلام نظر بصورت عمومی در تاپیک عمومی در رابطه با پروگرامرهای هاتل، نوآوران، STK200/300 ، USBASP و TNM بود.

نکات بسیار مهم در تهیه پروگرامر که متاسفانه فراموش میشود!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lachini
      من در مورد پروگرامرهایی که شما اشاره کردید نظر خودم را گفتم؛ که ابراز نظر در رابطه با یک پروگرامر فکر نکنم چیز بد و یا ناراحت کننده ای باشد! و صرفا نظر شخصی بنده است و حتما هم برای شخص شما نبوده(اگر دقیقا شخص شما مورد نظر من بود پیغام خصوصی داده میشد) بلکه یک اعلام نظر بصورت عمومی در تاپیک عمومی در رابطه با پروگرامرهای هاتل، نوآوران، STK200/300 ، USBASP و TNM بود.
      من هم الان منظورم شخص شما نیست وگرنه تو پیغام خصوصی جوابتون داده میشد و تنها دارم اینجا نظرم رو میدم:
      من باز هم سر حرف خودم هستم و میگم پروگرمرهای نوآوران و هاتل ارزش کار تجاری رو نداره!
      حالا هر کس هر جور دوست داره تفسیر کنه و نظر بده و ...

در کل من ترجیح میدم به توصیه اتمل توجه کنم و از پروگرمر استاندارد استفاده کنم تا اینکه وقتم رو با پروگرمرهای من درآوردی و کلون شده تلف کنم و بیخودی بخوام با گفتن موارد بی ربط خودم رو در نظر سایرین عالم تر جلوه بدم!!!
      این یه اعلام نظر در یک تاپیک عمومی و در نقض استفاده از پروگرمرهای من درآوردی و توصیه ای هستش و چون نظرم رو دارم اعلام میکنم فکر نکنم چیز بد یا ناراحت کننده ای باشه.

دیدگاه

البته ممکنه در سری جدید این ایراد رو رفع کرده باشن که باید دیتاشیتش(به روز) رو مطالعه کنید
        من دیتاشیت تاینی 13 رو جدیدا" گرفتم . این مشکل رو نتونستم پیدا کنم . صفحه 166 مطلب دیگه ای داشت. احتمالا" مشکل رو برطرف کردن.

تا اینکه وقتم رو با پروگرمرهای من درآوردی و کلون شده تلف کنم و بیخودی بخوام با گفتن موارد بی ربط خودم رو در نظر سایرین عالم تر جلوه بدم!!!
        البته مهدس لاچینی کاملا" شناخته شده هستن دوست من . فکر نکنم منظور بدی داشته باشن . نباید اینقدر زود رنج بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سایمون
          من دیتاشیت تاینی 13 رو جدیدا" گرفتم . این مشکل رو نتونستم پیدا کنم . صفحه 166 مطلب دیگه ای داشت. احتمالا" مشکل رو برطرف کردن.
          احتمال داره
          بهتره خود عبارت OTP رو سرچ کنید

نوشته اصلی توسط سایمون
          البته مهدس لاچینی کاملا" شناخته شده هستن دوست من . فکر نکنم منظور بدی داشته باشن . نباید اینقدر زود رنج بود
          من هم نرنجیدم :biggrin:
          فقط نظرم رو گفتم که ابراز نظر در رابطه با یک پروگرامر فکر نکنم چیز بد و یا ناراحت کننده ای باشد!

دیدگاه

سلام آقایه لاچینی
            ممنون از جوابهاتون
            :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
            عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!

دیدگاه

سلام
              اگه برات مقدوره از attiny15 یا 12استفاده کن :nice: :nerd: :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...