اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

ممکنه برنامه ای خودتون ازش جواب گرفتین بزارین اینجا
    مرسی

دیدگاه

سلام
      برنامه زیر یک آهنگ به نام song.mp3 رو از MMC باید بخونه و پخش کنه. شما می تونی هر فایلی رو به این نام تغییر بدی و بریزی تویه MMC باید تویه ریشه هم باشه.

http://alirezaonpg.persiangig.com/document/mix_Main21.bas

موفق باشی

دیدگاه

دوستان

من این مدارو از توی نت پیدا کردم یه بابایی اینو ساخته بود و برنامه شو هم با C نوشته بود و گذاشته بود...
        اگه نقشه رو ببنید، می بینید که فقط ولتاژ 3.3 و 2.5 استفاده کرده. پس 2.8 لازم نیست. توی دستا شیت هم من نگاه کردم این 2 تا کفایت میکنه. البته شایدم نکنه؟!! مثل مدار من!!!
        :angry:

مدار مربوطه:

http://www.4shared.com/file/87693573/5ec78c5a/mp3.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط _e_
          سلام
          دوست عزیز Zahak حقیقت اینکه یه مقدار مشکله با LM317 کار کرد. بنده با همین جواب گرفتم. برای تنظیم حتما از مولتی ترن استفاده کن نه از پتانسیومتر (البته اگر این کار رو نکردی) قبل از اینکه ولتاژ رو بدی رو مدار VS1003 حتما با یه جامپر یا کلید اونو قطع و وصل کن تا اول از ولتاژ مطمئن باشی بعد بدیش به VS1003. هیچ وقت حین تنظیم ولتاژ VS1003 به تغذیه وصل نباشه. این هم بگم حتی بعضی وقتها که ولتاژها تنظیم هستند بعد از یه مدت مخصوصا اینکه بورد جابجایی داشته باشه یا تکون بخوره، پیش اومده که تنظیم بهم بریزه. اینجا نقش اون کلید یا جامپر قبل از دادن ولتاژ به VS1003 مهم تر هم میشه. بالاخره باید اینجور مراقبت بشه.

یه موضوع اینکه رگولاتورهای سری LF ولتاژهای مناسب این کار رو هم دارند. برای مثال برای ولتاژ 2.8 ولت Part NO رگولاتور LF28 می شه یا برای 3.3 ولت LF33 و به همین ترتیب. من این رگولاتورها رو پیدا نکردم. اگر پیدا بشه و استفاده کنی که معرکه است.

مدار LM317 مثل شکل زیر بسته شده؟

دیودها زیاد مهم نیست. ولی خازنها حتما باشه. به جای مقاومت 240 اهمی از 220 اهمی استفاده بشه. بعلاوه یک مولتی ترن 50 کیلو اهمی به خاطر انتخاب راحت تر ولتاژها.
          در ضمن CVdd رو یه 2.6 یا 2.5 ، AVdd رویه 2.7 و IOVdd رویه 3.3 تنظیم بشه.
          موفق باشید
          ممنون از توضیحتون دوست عزیز
          من چون PCB ساختم از همون اول واسه مدار، مقاومتهای مدارو محاسبه کردم و وقتی روشن کردم 3.34 ولت با 2.53 ولت رو گرفتم! ولی نمی دونم چرا آی سی خولو چل کار میکنه و صدایی ازش بیرون نمی آید!؟! بد یه مدت هم میسوزه و ولتاژ خروجی LM317 رو به 4.4 میرسونه! و دیگه DReq پایین نمیاد!!!
          جالبه وقتی آی سی هنوز نسوخته انگار DReq همش پایینه و وقتی فایل MP3 رو میفرستم توش صدای نویز خروجی از بین میره ولی هیچ صدایی بیرون نمیاد!!!

:cry2:

دیدگاه

Zahak جان فکر کنم اشکال از lm317 باشه منم وقتی این مشکل داشتم فهمیدم اشکال از بستن lm317 البته ماله من ولتاا¾ژ افت میکرد
            راستی به این توجه کردی که پین اول lm317 آدجسته پین دومش خروجی و پین سومش ورودی؟ مشکل من که ولتاژا به هم ریخت همین بود

حالا مشکل من
            من امروز با یه ای سی جدید امتحان کردم ولتاا¾ژا رم رو یه برد دیگه ساختم با m317 دقیقا ولتاژا درسته تو برنامه ام همه چی درسته هر وقت ام که میخوام برد بزنم اول 100 بار ولتاژا رو چک میکنم از لحاظ ولتاژا مشکلم حل شد dreq هم درست میده اما از خروجی صداش یه سری صدای نویز مانند خارج میشه البته من اون خازن و مقاومتی که با خروجی های gbuf و left و right موازی میشه رو نزاشتم ممکنه اشکال از اون باشه ؟(حداقل خوبه این بار ای سی نسوخت)
            من وی اس تو مد vs1001 را انداختم line in و میکروفن هم وصل نکردم کریستال هم 12.288 rx هم با یه مقاومت 100k به زمین وصل کردم rcap هم یه خازن 1 micro گازاشتم gpio0 و gpio1 هم با مقاومت 100k به زمین وصل کردم gpio2 و gpio3 هم چون تو مد vs1001 راه اندازیش کردم به sclk و si وصل کردم پین test هم به iovdd
            تو برنامه هم اول vs1003 میبرم تو مد 1001 یعنی رجیستر وضعیتشو 0 میکنم رجیستر کلاک و ولوم هم&H9B , &HE8 و &H00 , &H00 قبل از خوندن فایل هم vs1003 ریست نرم افزاری میکنم تو باز کردن فایل و خوندن باینری هم اصلا مشکلی نداره حتی زدم یه بار تو lcd محتوای فایلی که برا vs1003 میفرسته هم نشون بده اونم مشکلی نداشت
            راستی من mmc سخت افزار وصل کردم اما vs1003 به پینای دیگه ATM128 زدم و با دستور Shiftout اطلاعات فرستادم به VS1003 البته از VS1003 DREQ هم میگیرم برای هر دستور قبل از ارسال اطلاعات هم Bsync =1 میکنم بعدشم 0 همه چی درسته واقعا نمیفهمم دیگه چشه چرا صداش در نمیاد :angry: :angry:

دیدگاه

سلام
              مراقبتی که برای ولتاژها می کنی خیلی خوبه. این کار باعث میشه که مطمئن باشی ولتاژها هیچ وقت ایراد پیدا نمی کنند.
              چرا می خوای از حالت VS1001 استفاده کنی. حالت کاری خودش خیلی عالیه.
              مگه نگفتی از کریستال 12.288 استفاده می کنی؟ اونوقت ثبات CLOCKf رو رویه 8000 هگز تنظیم کن. ثبات ولوم رو رویه همون 0 تنظیم کنی عالیه چرا که سطح صدا تو حداکثر خودشه.
              مقاومت و خازنهای رویه گوشی، اگر باشه بهتره. (البته ارتباطی با نخوندن نداره)
              برای rx من کاری نکردم و اتفاقی هم نیافتاد.
              پیشنهاد میکنم حتما از حالت اصلی VS1003 استفاده کنی. چون که شما داری برگه اطلاعاتی اونو می خونی نه VS1001 رو. اگر این کار رو کردی GPIO ها رو همه رو با مقاومت به زمین وصل کن. امیدوارم درست بشه.
              موفق باشی.

دیدگاه

سلام
                من امروز این تو حالت vs1003 هم راه اندازی کردم و اون 2 تا پایه هم با مقاومت زدم به زمین اما کماکان صدا ندارم یعنی یه سری نویز همش دارم راستی من اون خازن های تغذیه رو وصل نکرم به اون ربطی نداره؟
                من با استفاده از برنامه شما امتحان کردم یه آهنگ به اسم song.mp3 ریختم تو mmc فایل مثل قبل تشخیص داد راستی این led موقع پخش خیلی سریع خاموش روشن میشه یعنی همش روشنه این نرماله؟
                مرسی

دیدگاه

علی جون، آی سی من سوخته ، سفارش دادم از تهران برام بفرستن، توی نت گشتم این Application Note رو واسه این آی سی پیدا کردم. شاید خودتم اینو گرفته باشی. توی قسمته 4 بنام Quick Startup یه سری تست هارو گفته که میشه فهمید مشکل از کجاست. لطفا" این تست هارو انجام بده شاید منو شما که یک نوع مشکل داریم به یه نتیجه ای رسیدیم. شماره تلفنمم واست میفرستم اگه شد یه صحبتی هم داشته باشیم شاید تونستیم راش بندازیم...

http://www.4shared.com/file/88034328/47996ec9/vs10XXan.html

ارادتمند
                  :redface:

دیدگاه

سلام
                    من بالاخره یه صدایی از این vs1003 گرفتم :nice: البته خیلی نویز داشت و البته بریده بریده فکر کنم اشکال از این خازناش باشه و البته اتصالاتشم انقدر درآوردم زدم همش گنده شده اما در همین حدم باز جای خوشحالی داره حالا میخوام یه pcb کلی برای این و atm128 و hard ide و mmc بزنم به نظر شما چطور یه atmega128 L بزارم بعد با 3.3 راش بندازم و پایه هاشو مستقیم بدم به mmc و vs1003 فقط نمیدونم hard ide با سطح ولتاژ 3.3 کار میکنه یا نه این یه مشکل
                    یه مشکل دیگه ام اینه که من تو این برد از lm317 استفاده کردم اما این lm317 نمیشه تو یه برد عملی استفاده کرد چون خیلی به حرکت حساسه اگه بتونم رگلاتور 2.5 پیدا کنم cvdd از 2.5 میگیرم iovdd هم از 3.3 اما فقط میمونه 2.8 به نظر شما از یه دیود بگیرمش خوبه؟
                    مرسی

دیدگاه

سلام
                      :job:
                      فرکانس VS1003 (ثبات SCI_CLOCKF) رو رویه 0x8000 تنظیم کردی؟ اگر از MHz 12.288 استفاده می کنی و این کار رو هم نکردی حتما امتحان کن. در رابطه با Hard اطلاعی ندارم.
                      راستش منم برای کار آخر دوست ندارم رویه LM317 فکر کنم. اگر شما رگولاتوری پیدا کردی خبر بده. ممنون می شم.
                      موفق باشی

دیدگاه

سلام
                        آقا دستت درد نکنه شما خیلی به من کمک کردین تو این مدار کاش میتونستم جبران کنم
                        رگلاتور 2.5 ام تو امجد یه جا دیدم داشت البته رگلاتورش smd بود اما فکر کنم بهترین راه باشه
                        اینم یه شماتیک از pcb که میخوام بزنم البته احتمالا atmega128 با همون 5 ولت راه بندازم چون میترسم هارد کارنکنه
                        http://ali3635.persiangig.com/Sheet1.SchDoc
                        البته برا المانای مدار مقدار وارد نکردم بیشتر هدف نشون دادن اتصالاته
                        بازم تشکر میکنم از کمکتون

دیدگاه

سلام

نوشته اصلی توسط ali3635

رگلاتور 2.5 ام تو امجد یه جا دیدم داشت البته رگلاتورش smd بود اما فکر کنم بهترین راه باشه
                          چی از این بهتر که SMD باشه. امکانش هست شماره قطعه اش رو دربیاری. در رابطه با ولتاژهای 2.6، 2.7 و 3.3 (SMD) چی؟
                          ممنونم.
                          موفق باشی

دیدگاه

3.3 smd همونجا داشت اتفاقا یکی هم گرفتم اما 2.7 و 2.6 ندیدم رفتم امجد حتما همه مشخصاتشونو در میارم البته برای 2.8 من زنر هم دیدم از اونم میشه استفاده کرد

دیدگاه

بالاخره pcb رو گرفتم جالب شده البته هنوز همه قطعاتو کامل وصل نکردم
                              اما یه سوال برام پیش اومده امروز داشتم برنامشو نگاه میکردم یه جا برام سوال پیش اومد مگه نباید ما قبل از SPI دستور SPIINIT رو استفاده کنیم اما این برنامه ها هیچکدوم این دستور نداشتن یعنی این دستور استفادش واجب نیست؟

دیدگاه

من برنامه شما رو ندیدم، به هر حال اگه از دستور Shiftout استفاده میکنی که دیگه به اون احتیاج نداری، اگه از دستورات SPI استفاده میکنی، SPIINIT رو توی "include "Config_MMC.BAS صدا کردی! البته اگه از SPI سخت افزاری استفاده کرده باشی!!! :smile:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...