اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

سلام به همه دوستان
    من تونستم مموری رو راه بندازم و همینطور با vs کار کنم
    یعنی انیت کردن ولی صدا ندارم یه خش خش خیلی ضعیف vs1011e
    هست .
    :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

با ATmega32 میشه این ای سی VS1003 یا مدل های دیگش رو راهاندازی کرد؟

کیفیت این ای سی چه طوریه؟ یه MP3 48K رو میتونه پخش کنه؟

دیدگاه

سلام
        وقتتون خوش
        من تونستم vs1011 e vرو راه بندازم
        بالخره شاخ اونو شکوندم
        حیونی اینقدر که من فکر میکردم سخت نبود
        معما چو حل شود اسان شود :nice: :nice:
        خیلی دوست دارم بشینم از سیر تا پیازشو بگم هرچند که تسلط کامل ندارم .اما همینجا از اقایان _ علی تروشه .امیر حسام الفتی و _e_ ودیگر دوستان که منو راهنمایی کردن تشکر و قدردانی میکنم هنوز کارم باهاتون تموم نشده ها
        میخوام اگه بتونم با atmega16 راه بندازم
        البته فکر میکنم من اخرین نفری هستم که تونستم vs رو راه بندازم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
          با ATmega32 میشه این ای سی VS1003 یا مدل های دیگش رو راهاندازی کرد؟

کیفیت این ای سی چه طوریه؟ یه MP3 48K رو میتونه پخش کنه؟
          با مگا 32 فکر نکنم چون fat رم زیادی مصرف میکنه و فکر کنم رم مگا 32 کم بیاد
          هر MP3 با هر بیت ریت استانداردی رو میتونه پخش کنه(البته اگه میکرو تو سرعت کم نیاره)
          کیفیت صداش که محشره . به نظر من که از کیفیت صدای کامپیوتر هم بیشتره
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

ممنون
            میشه خیلی کوتاه در مورد نحوه راه اندازی توضیح بدی؟ ما از میکرو چه اطلاعاتی رو بهش میفرستیم؟ مگا 32 که 2 کیلو رم دارم MMC هم هر سکتورش 512 بایته مشکل چیه؟

دیدگاه

ببین دوست عزیز برای استفاده از MMC و FAT شما دو کتابخانه رو باید فراخوانی کنی که همین دو کتابخوانه رم میکرو رو میخورند
              حالا خواندن سکتور هم هست کد های برنامه های شما هم هست
              برای راه اندازی این آی سی هم کار خاصی نباید بکنی تنها کار اینه که تراک های MP3 رو بیت به بیت با SPI به این آی سی منتقل کنی
              که باز خودش به دو MODE جدید و قدیم تقسیم میشه و روش ارسال در هر کدوم فرق میکنه
              VS1011 و VS1003 هر دو مد رو ساپورت میکنند
              راه اندازی این آی سی خیلی راحته فقط چند مشکل کوچیک هست که مهمترینش ظرافت این آی سی هست و بعدیش که در مورد VS1003 فقط صدق میکنه نیاز به سه ولتاژ در این آی سی هست (و به این ولتاژها بینهایت حساس هست و اگر چند دهم ولت بیشتر بشه = خداحافظ) که پیشنهاد میکنم از VS1011 استفاده کنی چون فقط از یک ولتاژ استفاده میکنه
              پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

سلام
                من امروز کارو شروع کردم
                ممنون از راهنمایی و همکاری همه بچه ها
                خداوند میآ‌فرمایند:
                هرگز نیکی و بدی در جهان یکسان نیست، همیشه بدی خلق را به بهترین عمل (که نیکی است) پاداش ده تا همان کس که گویی با تو بر سر دشمنی است دوست تو گردد. «سوره فصلت آیه 34»

دیدگاه

پاسخ : پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین &#1

سلام
                  بچه ها یه سر به تاپیک زیر بزنید
                  امیدوارم به دردتون بخوره
                  من دارم سعی میکنم مطالب رو دسته بندی شده و جمع و جور گرد آوری کنم
                  سعی میکنم روز به روز روند کارم رو واسه همه توضیح بدم
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=37965.0
                  :job:
                  خداوند میآ‌فرمایند:
                  هرگز نیکی و بدی در جهان یکسان نیست، همیشه بدی خلق را به بهترین عمل (که نیکی است) پاداش ده تا همان کس که گویی با تو بر سر دشمنی است دوست تو گردد. «سوره فصلت آیه 34»

دیدگاه

سلام biyabala
                    من با mmc کار کردم و تونستم اطلاعات روی ان بریزم و بخونم ولی در کار کردن با vs1003b مشکل دارم لطفاً سورس و شماتیک برنامه رو به من بدید منم اطلاعات و سورس کامل برنامه رو به شما میدم :agree: :nice:

دیدگاه

این فایل vs1011 مد قدیم راه اندازی شده و کاملا تست شده امیدوارم بدردتون بخوره
                      http://www.4shared.com/file/S1AEe6_D/mp3.html

دیدگاه

جا داره از همتون تشکر کنم
                        دمتون گرم

دیدگاه

با سلام:
                          آقای ali3635
                          من بردی رو که شما پ کرده بودی رو دادم برای چاپ چند تا سوال داشتم اگه لطف کنین و جواب بدین ممنون میشم
                          1- چرا پایه xcs مستقیم به میکرو وصل شده (با توجه به اینکه میکرو 5 ولت کار میکنه و وی اس 3.3 ولت)
                          2- چرا بعضی از پایه وی اس که توی دیتا سیت به زمین وصل کرده توی برد شما به جایی وصل نشده؟ اشکالی بوجود نمیاره؟
                          3-من ولتاژ ها رو با رگولاتور 3.3 و 2.5 درست کردم و برنامه که شما پ کرده بودی رو ریختم ولی جواب نمیده (با تعریف چند متغییر که توی بزنامه شما تعریف نشده بودن)

دیدگاه

یه سوال دیگه اینکه آیا برای DREQ گرفتن باید همه ولتاژ هارو وصل کرد؟ کریستال vs چطور اونم باید وصل باشه؟

دیدگاه

کریستال که حنما باید باشه
                              ولی ولتاژ avcc اگر هو وصل نکنی فکر میکنم جواب بده چون این ولتاژ مربوط به قسمت آنالوگه و احتمالا فقط صدا نداشته باشی (البته مطمعن نیست)

دیدگاه

یه موضوع دیگه اینکه من دارم با spi سخت افزاری کار می کنم یعنی هم vs1003 وهم mmc رو به یک باس مشترک وصل کردم ولی زمانی که می خوام یه فایل صوتی رو به صورت pwm از میکرو پخش کنم (جهت تست mmc ) میکرو اونو پخش نمیکنه ولی به محض اینکه فقط پایه sck میکرو رو از vs جدا میکنم mmc کانفیگ میشه و آهنگ پخش میشه
                                احتمالات:
                                1- آیا vs سوخته؟
                                2- آیا از پایه sck میکرو جریان کشیده میشه؟
                                3- نحوه انتخاب چیپ سلکت درست نیست؟
                                4- یکی از سه ولتاژ vs درست نیست؟
                                از طرفی من xcs و xdcs رو تو برنامه قبل از کانفیگ avr-dos یک میکنم ولی بازم مشکل وجود داره.
                                من از این برنامه جهت گرفتن dreq استفاده می کنم و جواب میده و led روشن میشه
                                Reset Xrst
                                Waitms 1
                                Set Xrst
                                Waitus 500
                                Bitwait Dreq , Set
                                Set Sled
                                ولتاژ هارو هم با رگولاتور و دیود درست کردم و اینکه من از دیود 4007 استفاده میکنم و روی هر دیود 0.3 ولت افت میکنه.
                                از شما که وقت میذارید و جواب میدید ممنون.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...