اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین آی سی

سلام
    میخواستم بدونم vs1003 تو کدو م کتابخونه ی altium هست؟؟؟؟؟؟
    پیشاپیش از کمکتون ممنون

دیدگاه

سلام
      خواهش می کنم اگه کسی می تونه کمک کنید
      من پروژه کارشناسیم رو همین mp3 با vs1003 برداشتم با زبان بسکام
      من تونستم با زحمات دوستان در این انجمن این آیسی را راه اندازی کنم البته با ماژول vs1003 :applause:
      مشکل من این هست که من mp3 رو می تونم پخش کنم ولی برا wma چیکار کنم هر کاری می کنم پخش نمیشه که نمیشه
      در ضمن فلسفه این کدهای باس و تریبل چیه چه طوری باید به آیسی بفهمونیم که بره به رجیستر باس و تریبل
      منتظر یاریتان هستم :smile:
      با تشکر ازشما
      برد جوجه کشی:
      مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
      این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
      برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

جالب بود مرسی
        www.eplan-training.ir
        www.projectmatlab.ir

دیدگاه

یعنی کسی نیست کمک کنه :cry:
          نا امید نمی شوم شاید چشتون به این تاپیک هم بیفته
          برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

چرا کسی نیست کمک کنه :angry:
            هم اکنون منتظر یاری سبزتان هستیم :rolleyes:
            برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

خواهشا دوستانی که با vs1003 کار کردند در حد یه جواب مارو تحویل بگیرند کارم گیره :cry:
              من با ماژول vs1003 که از فروشگاه تهیه کردم فایل mp3 رو پخش کردم ولی فرمت wav و wma رو پخش نمیکنه حتی کوچکترین صدا هم نمیاد ولی آیسی کد ها رو ارسال میکنه تو دیتاشیت هم نگفته چطوری باید پخش بشه خواهشا اگه تونستن نتیجه بگیرن به من کمک کنین به خدا ثواب داره :cry2: :cry2: :cry2:
              برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
                :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
                :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
                :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

خیلی نامردین میرم از ایران میکرو بپرسم من نمی دونم این انجمنا که برا پیشرفته علمه چراهرکسی به یه نتیجه ای میرسه مواظب هست که اطلاعاتشو لو نده :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO:
                برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

پاسخ : پخش فایل MP3 با VS1003 و ضبط صدا با فرمت WAV با همین &#1

سلام به همه
                  دوستان به چه شکل می شه رجیستر های vs1003 رو تغییر داد؟ :eek:
                  در مثال زیر مقدار رجیستر مربوط یه ولوم مقدار دهی می شود اما چند سوال برای من پیش آمده:
                  کد:
                  Set Xcs
                  Waitus 500
                  Bitwait Dreq , Set
                  Reset Xcs
                  Vs_w = 2
                  Spiout Vs_w , 1
                  Sc_vol_ad = 11
                  Spiout Sc_vol_ad , 1                    'Tanzime Volume Rooyeh Haddeaksar
                  A1 = 0
                  A2 = 0
                  Spiout A1 , 1
                  Spiout A2 , 1
                  1- چرا بعد از آماده سازی VS1003 مقدار 2 را ارسال کردیم؟
                  2- به چه طریق می شه این کد ها رو بدست آورد؟
                  داخل دیتاشیت دیدم که آدرس رجیستر ولوم 11 است به همین دلیل بعد از 2 مقدار 11 رو ارسال کردیم اما بقیه آدرس ها رو متوجه نشدم.
                  این بخش از دستورات رو از پست آقای ali3635 در صفحه 11 گرفتم با تشکر از آقای ali3635.

در مورد شما آقای mohammad... اگر این تایپیک رو از اول مطالعه کنید متوجه می شین که دوستان برنامه ای که جواب گرفتن رو در اختیار همه گذاشتن پس اگر کسی به سوال شما جواب نداده دلیله دیگه ای داشته.
                  خیلی نامردین میرم از ایران میکرو بپرسم من نمی دونم این انجمنا که برا پیشرفته علمه چراهرکسی به یه نتیجه ای میرسه مواظب هست که اطلاعاتشو لو نده
                  ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
                  شهید دکتر مصطفی چمران
                  اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
                  ; C is not for children

دیدگاه

oo: oo: سلام دوست عزیز خواهشن درست حرف بزنید خیلی نامردین یعنی چی شاید به دلایلی نشد پاسخ بدن دوستان ولی شما هم باید ادب را رعایت کنید :eek: :eek:
                    نوشته اصلی توسط mohammad...

خیلی نامردین میرم از ایران میکرو بپرسم من نمی دونم این انجمنا که برا پیشرفته علمه چراهرکسی به یه نتیجه ای میرسه مواظب هست که اطلاعاتشو لو نده :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO: :NO:
                    اینحا کسی اینجور فکر نمیکنه که اطلاعاشون لو بره شما مختار هستید هر جا که دوست دارید سوال بپرسید ولی اگه جواب نگرفتین حق توهین کردن را ندارید
                    !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
                    نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

با سلام
                      یک خبر :
                      برای VS1003 دیتاشیت جدید از طرف شرکت نوشته شده که می تونید بگیرید و 61 صفحه داره البته مواردی به همان دیتاشیت قبلی اضافه کرده و بخش شماتیک رو هم تغییر داده.
                      http://www.vlsi.fi/fileadmin/datasheets/vlsi/vs1003.pdf
                      من تونستم با زحمات دوستان در این انجمن این آیسی را راه اندازی کنم البته با ماژول vs1003 :applause:
                      مشکل من این هست که من mp3 رو می تونم پخش کنم ولی برا wma چیکار کنم هر کاری می کنم پخش نمیشه که نمیشه
                      اگر به دیتاشیت صفحه 24 مراجعه کنید اون دسته از فرمت WMA که توسط VS1003 پشتیبانی می شه رو نمایش داده شاید فرمتی که شما به کار برده اید در این دسته نبوده.
                      ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
                      شهید دکتر مصطفی چمران
                      ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad-admin

oo: oo: سلام دوست عزیز خواهشن درست حرف بزنید خیلی نامردین یعنی چی شاید به دلایلی نشد پاسخ بدن دوستان ولی شما هم باید ادب را رعایت کنید :eek: :eek: اینحا کسی اینجور فکر نمیکنه که اطلاعاشون لو بره شما مختار هستید هر جا که دوست دارید سوال بپرسید ولی اگه جواب نگرفتین حق توهین کردن را ندارید
                        سلام
                        دوستان من به شوخی اونو نوشتم :angry: از ایران میکرو هم پرسیدم کسی جوابم نداد
                        من قصد خدایی ناکرده توهین نداشتم شما هم ناراحت نشین
                        eca , ایران میکرو و ... هم مال این سرزمین هست مسلما سوالم رو هر جایی خواهم پرسید اگر که لازم باشد و تو هر انجمنی تو بحث شرکت خواهم کرد تا شاید به نتیجه ای برسیم
                        من نه یکیش همه ی این انجمن ها رو که برای پیشرفت ایران زمین می کوشند دوست دارم همشون رو هم به یک اندازه دوست دارم
                        از بچه های eca هم معذرت می خوام
                        برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi89
                          با سلام
                          http://www.vlsi.fi/fileadmin/datasheets/vlsi/vs1003.pdfاگر به دیتاشیت صفحه 24 مراجعه کنید اون دسته از فرمت WMA که توسط VS1003 پشتیبانی می شه رو نمایش داده شاید فرمتی که شما به کار برده اید در این دسته نبوده.
                          سلام
                          خیلی ممنون مشکل حل شد انشالله اگه آماده شد و پروژه رو تحویل استادم دادم کل مدار و برنامه رو با توضیحاتش اینجا قرار میدم
                          برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

با سلام
                            یکی از دوستان datasheet vs1003 رو ترجمه کرده (البته قسمت های مهمش).
                            فراموش کردم که از کجا دانلود کردم فقط میدونم از همین سایت بوده
                            با خواندن این دیتاشیت فارسی و نسخه اصلی متوجه می شین که چجوری باید رجیسترهای vs1003 رو تنظیم کرد.
                            http://uplod.ir/r5ftazjnqnhg/VS1003_Help_fa.pdf.htm
                            شهید دکتر مصطفی چمران
                            ; C is not for children

دیدگاه

با سلام
                              من با استفاده از برنامه دوستان تونستم این ایسی رو راه بندازم ولی برام چند تا سوال(مشکل)وجود داره. ممنون میشن دوستان کمک کنند
                              1:اگه حین پخش یک اهنگ بخایم اهنگ بعدی رو پخش کنیم (عمل کرد دکمه next و prev دقیقا باید چیکار کنیم (البته منظورم اینه که با ای سی vs چیکار کنیم )؟
                              2:برای ایجاد حالت play/pause باید چیکار کنیم؟
                              3:بعد از اینکه یک اهنگ به پایان رسید باید به صورت نرمافزاری ریست کنیم یا نیازی نیست ؟
                              4:اگه بخایم اهنگ رو کمی جلو یا عقب کنیم باید چیکار کنیم ؟
                              روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
                                با سلام
                                من با استفاده از برنامه دوستان تونستم این ایسی رو راه بندازم ولی برام چند تا سوال(مشکل)وجود داره. ممنون میشن دوستان کمک کنند
                                1:اگه حین پخش یک اهنگ بخایم اهنگ بعدی رو پخش کنیم (عمل کرد دکمه next و prev دقیقا باید چیکار کنیم (البته منظورم اینه که با ای سی vs چیکار کنیم )؟
                                2:برای ایجاد حالت play/pause باید چیکار کنیم؟
                                3:بعد از اینکه یک اهنگ به پایان رسید باید به صورت نرمافزاری ریست کنیم یا نیازی نیست ؟
                                4:اگه بخایم اهنگ رو کمی جلو یا عقب کنیم باید چیکار کنیم ؟
                                سلام شما صبر کن پروژه ام داره تموم میشه همه اونایی که گفتی هستش وقت ندارم اینجا توضیح بدم
                                برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...