اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی ریموت مادون قرمز همه کاره

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی ریموت مادون قرمز همه کاره

نوشته اصلی توسط leader. نمایش پست ها
    آیا صرفا با ارسال این کدها به خروجی (یکی از پینهای میکرو) متصل به ir sender میتوان این کا رو کرد؟
    اگر بله؟ پس قضیه تایمینگ و تفاوتش در پروتکلهای مختلف چه میشود؟
    سلام به شما

باید بگم من قبلا این کارو انجام دادم و مدارش رو هم بستم و جواب گرفتم
    شما باید سطح های منطقی رو با توجه به مدت زمانشون ذخیره کنید
    مثلا سطح منطقی شماره 12 در سطح منطقی 1 قرار داره و مدت حضورش 100 میکرو ثانیه هست
    پس باید چند نکته رو لحاظ کرد :
    1_ترتیب سطح های منطقی
    2_شماره گذاری سطح های منطقی
    3_ثبت مدت زمان حضور هر سطح منطقی با هر شماره

موفق و موید باشید

یا حق
    آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

سپاس.
      اما من جواب سوالم رو نگرفتم.
      کد پست بالا دقیقا کد دکمه پاور دستگاهsvp6000 هست.حالا فرض کنیم من این کد را در میکرو ذخیره کرده ام
      آیا با ارسال این کد به خروجی میکرو متصل بهled ir sender میتوان دستگاه فوق را روشن کرد؟

دیدگاه

سلام به همگی
        کد های کنترل های مادکن قرمز 32 بیتی هست یعنی هرکدی 4 بایت حافظه اشغال میکنه.
        فرض ما بر اینه که حافظه eeprom ما 2 کیلو بایت هست(هنوز تا 128 خیلی فاصله داره)
        یعنی میتونه 512 کلید رو ذخیره کنه!!!! اون وقت شما میگید 128 کمه؟؟؟
        مثلا یه کد برای یه کلید به این صورته:03d2 ff41 که چهار تای سمت چپ دستگاه رو مشخص میکنه و چهارتای سمت راست کد کلید رو میفرسته!!!

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط leader. نمایش پست ها
        سپاس.
        اما من جواب سوالم رو نگرفتم.
        کد پست بالا دقیقا کد دکمه پاور دستگاهsvp6000 هست.حالا فرض کنیم من این کد را در میکرو ذخیره کرده ام
        آیا با ارسال این کد به خروجی میکرو متصل بهled ir sender میتوان دستگاه فوق را روشن کرد؟
        آره میشه
        اگه ما اون کد هشت رقمی هگز رو داشته باشیم میشه
        معمولا کدهای کنترل ها توی نت هست
        معیار واقعی بودن تصمیم، آن است که دست به عمل بزنیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alidehghan288 نمایش پست ها
          سلام به همگی
          کد های کنترل های مادکن قرمز 32 بیتی هست یعنی هرکدی 4 بایت حافظه اشغال میکنه.
          فرض ما بر اینه که حافظه eeprom ما 2 کیلو بایت هست(هنوز تا 128 خیلی فاصله داره)
          یعنی میتونه 512 کلید رو ذخیره کنه!!!! اون وقت شما میگید 128 کمه؟؟؟
          مثلا یه کد برای یه کلید به این صورته:03d2 ff41 که چهار تای سمت چپ دستگاه رو مشخص میکنه و چهارتای سمت راست کد کلید رو میفرسته!!!
          آره میشه
          اگه ما اون کد هشت رقمی هگز رو داشته باشیم میشه
          معمولا کدهای کنترل ها توی نت هست
          سلام به شما آقای دهقان
          میشه بفرمایید وقتی ما زمان بندی رو رعایت نمیکنیم چطور میشه جواب گرفت ؟؟
          اگه زمان هر سطح منطقی اون اندازه ای که باید رعایت نشه نمیتوان جواب گرفت
          زمان بندی باید رعایت شه
          تو ارسال کد هر سطح منطقی با هر شماره ای ممکنه یه مدت زمان مشخص حضور داشته باشه که باید این مدت زمان مشخص رو در نظر گرفت و اجرا کرد
          پس اگه زمان بندی رعایت نکنی نمیشه که نمیشه
          آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

بالاخره این ماجرای ریموت همه کاره مادون قرمز همچنان در حاله ای از ابهام مانده.!!
            نظر بنده اینه که میتوان بدون توجه به نوع پروتکل دقیقا مثل طوطی که بدون توجه به مفهوم کلمات اونارو یاد میگیره و تکرار میکنه میتوان سیگنالهای مادون قرمز را بدون توجه به نوع پروتکل دقیقا عین سیگنال را ذخیره کردو دوباره همان را تولید کرد.
            حالا اگر بتوان با میکرو این کارو کرد درحقیقت میشه ریموت لرنی ساخت که با هر مدل ریموتی سازگاری داشته و کاری به پروتکل بازی ندارد.
            هرچند حاجی چینیا قبلا این کارو کردن اما من دنبال اینم که با میکرو یه همچین ریموتی رو بسازم .
            اگر دوستان نظری دارن دریغ نکنند

دیدگاه

سلام وقتتون به خیر
              من هنرجوی هنرستان رشته مکاترونیک هستم
              انفاقی مطلب شما رو دیدم و من هم چند روزی هست که دقیقا می خواستم همین کار رو انجام بدم یعنی با میکروکنترل ( ترجیحا با کد ویژن) یه ریموت کنترل بسازم که حداکثر 20 تا دکمه ( و نه بیشتر ) رو بتونه داشته باشه ...شما الان این کاری رو که می خواستین انجام بدین شد یا نه؟
              ممنون میشم اگه پاسخ بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahabbidi نمایش پست ها
                سلام وقتتون به خیر
                من هنرجوی هنرستان رشته مکاترونیک هستم
                انفاقی مطلب شما رو دیدم و من هم چند روزی هست که دقیقا می خواستم همین کار رو انجام بدم یعنی با میکروکنترل ( ترجیحا با کد ویژن) یه ریموت کنترل بسازم که حداکثر 20 تا دکمه ( و نه بیشتر ) رو بتونه داشته باشه ...شما الان این کاری رو که می خواستین انجام بدین شد یا نه؟
                ممنون میشم اگه پاسخ بدین
                درود . هدف شما ساخت ریموت هست یا امکان کنترل ۲۰ کانال ؟ از ریموت آماده موجود در بازار ( ریموت های کوچک که برای ضبط خودرو هستند قیمت مناسبی دارند ) تهیه کنید بعد با میکرو کد هر دکمه رو استخراج کرده و بنا به دریافت کد ، کار مورد نظرتون رو انجام بدید

دیدگاه

سپاس
                  ممنون از توجه شما
                  من می خوام شماره سیگنال یک کلید کنترل یه وسیله ... مثلا کلید منو کنترل تلوزیون سامسونگ رو داشته باشم ( منظورم فاصله زمانی بر حسب میلی ثانیه است) ضمن اینکه دانش فنی من هم هنوز در حد متوسط هست و ممنون میشم واضح تر توضیح بدین

دیدگاه

شما میتونید یک گیرنده تلوزیونی به شماره TSOP1736 یا حالا گیرنده های دیگه خریداری کنید بعد ریموت تلوزیون برای هر شماره ای روی کنترل یه فرکانس خاص ارسال می کنه شما گیرنده رو وصل کنید به میکرو و با کانترها یا برنامه های دیگه فرکانس دریافتی رو اندازه گیری کنید
                    گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                    همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

128 کیلوبایت برای ذخیره ی 150 کد بدون پروتکل کافیه ,من با PIC برنامه اش رو نوشتم و کار میکنه ولی متاسفانه مال خودم نیست و اجازه ی انتشار اون رو ندارم ولی شدنیه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

طول کد های ریموت های کولرگازی اکثرا بلند است به همین دلیل با ریموت ایزی جاوا نمیشه ذخیرشون کرد چون بخاطر مدیریت حافظه برای طول کد ها محدودیت دارند,نکته ی دیگه ای هم که است ریموت های کنترل گازی برای هر دگمه ای یک کد ندارند بلکه برای هر عملی یک دارند,یعنی برای روشن کردن یک کد و برای خاموش کردن هم یک کد(با این که دوتاشون یک دکمه هستند)برای تغییر دما هم همینطور برای هر دمایی یک کد داره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...