سلام دوستان دو تا سوال داشتم من یه باتری 9 ولت کتابی دارم میخوام ازش هم به عنوان منبع تغذیه و هم به عنوان باتری بک اپ برای میکرو استفاده کنم یعنی وقتی کلید منبع تغذیه قطع شد میکرو وارد مد sleep بشه و فقط میکرو از منبع تغذیه با حداقل جریان استفاده کنه و برای این کار ارایش مداری زیر طراحی کردم میخواستم بدونم ارایش مداری زیر جواب میده ممنون میشم جواب بدین:

وبرای تغذیه هم از مدار زیر استفاده کردم و سوالم اینه که اون خازن 50 میکرو خروجی رگلاتور مقدارش برای تغذیه میکرو در لحظه تغییر کلید کافیه یا مقدارش بیشتر کنم یا اصلا قابلیت تامین تغذیه میکرو رو داره یا نه و سوال بعدیم هم اینه که چطور میتونم تلفات رو رگلاتور کم کنم ایا راهی هست؟ تو پروتیوس تست کردم تو حالت بی باری 4ma جریان میکشه

خیلی ممنونم از پاسختون

وبرای تغذیه هم از مدار زیر استفاده کردم و سوالم اینه که اون خازن 50 میکرو خروجی رگلاتور مقدارش برای تغذیه میکرو در لحظه تغییر کلید کافیه یا مقدارش بیشتر کنم یا اصلا قابلیت تامین تغذیه میکرو رو داره یا نه و سوال بعدیم هم اینه که چطور میتونم تلفات رو رگلاتور کم کنم ایا راهی هست؟ تو پروتیوس تست کردم تو حالت بی باری 4ma جریان میکشه

خیلی ممنونم از پاسختون