اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نمونه کدهایی برای XMEGA

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نمونه کدهایی برای XMEGA

دوستان میخوام اینتراپت رو برای سریال و رسیو فعال کنم
    و همچنین تابع gets رو بنویسم نمونه کد کسی داره
    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

نحوه راه اندازی i2cدرکمپایلرiarچگونه است

دیدگاه

داخل پروژه های جناب طراح یک پروژه کار با i2c هست
        غیر از اون به سایت اتمل قسمت xmega برید
        نمونه کد هست
        هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
        بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر

دیدگاه

دوستان من یه مشکلی با اینتراپت سریال پیدا کردم
          داخل قسمت اینتراپت با شرط صبر می کنم تا کامل دریافت شه و همین باعث از بین رفتن زمان میشه
          نمونه کدی دارید که چطور من دیتا رو به سلامت از طریق اینتراپت دریافت کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
            دوستان من یه مشکلی با اینتراپت سریال پیدا کردم
            داخل قسمت اینتراپت با شرط صبر می کنم تا کامل دریافت شه و همین باعث از بین رفتن زمان میشه
            نمونه کدی دارید که چطور من دیتا رو به سلامت از طریق اینتراپت دریافت کنم
            خوب مگه وقفه سریال این نیست اگه دیتا رو کامل گرفت وقفه ایجاد کنه پس مشکل چیه؟
            راستی من با prescale تایمر مشکل دارم نمیدونم چرا کار نمیکنه
            prescale C رو میگم

دیدگاه

prescale C تو کتابخانه کلاک اتمل کامل می تونی پیکربندی کنی
              ولی خب من با فرکانس 2 مگ راحت تنظیم کردم
              تو نمونه کدم نگاه کن
              شرط while(!USART_IsRXComplete(&USART)); صبر میکنه تا کامل ارسال بشه بعد در انتظار بعدی می مونه
              اما وقتی بخوای از اینتراپت استفاده کنیم دیگه اگه داده ای بیاد میره تو بافر و از این تابع فکر کنم نیاز نباشه استفاده کنیم
              چون واقعا زمان از بین میره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
                prescale C تو کتابخانه کلاک اتمل کامل می تونی پیکربندی کنی
                ولی خب من با فرکانس 2 مگ راحت تنظیم کردم
                تو نمونه کدم نگاه کن
                شرط while(!USART_IsRXComplete(&USART)); صبر میکنه تا کامل ارسال بشه بعد در انتظار بعدی می مونه
                اما وقتی بخوای از اینتراپت استفاده کنیم دیگه اگه داده ای بیاد میره تو بافر و از این تابع فکر کنم نیاز نباشه استفاده کنیم
                چون واقعا زمان از بین میره
                ببینم تایمر ها ورودی کلاکشون از prescale C هست دیگه؟
                من برای کارم کتابخونه اتمل به درد نمیخوره
                این کدتون رو نفهمیدم چیه
                ولی میتونید مدام به پرچم وقفه مربوطه سر کشی کنید
                شاید هم الآن داردی این کار رو میکنید من متوجه نشدم؟؟؟

دیدگاه

چرا بدرد نخوره
                  طبق Figure 7-1 در مانول A1 صفحه 77
                  کلاک C به CPU میرسه و CPU رابطه مستقیم داره تا تایمر ها

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
                    چرا بدرد نخوره
                    طبق Figure 7-1 در مانول A1 صفحه 77
                    کلاک C به CPU میرسه و CPU رابطه مستقیم داره تا تایمر ها
                    والا برای من که آموزش مینویسم بدرد نمیخوره
                    کلاک C در واقع دو تاست
                    توی شکل تایمر هم نگاه کنید میبینید
                    صفحه 153 شکل 3-14 میبینید که کلاک ورودی PER هست
                    کلاک های خروجی C هم PER و CPU هست

دیدگاه

با سلام

دوستان،یه پروژه ای ،چیزی بگین بریم روش کار بکنیم یه مدته اینجا خلوت شده البته پروژه ای باشه که بشه روش کار کرد و در حد سواد ابتدائی ما باشه (چون اکثرا تازه داریم را میفتیم) و نسبتا جدید هم باشه.
                      مثلا می خواستم راه اندازی pwm رو با 7seg وlcd بزارم دیدم قبلا مهندس کی نژاد این کارو کردن (البته اکثرا هر چی بخوام بزارم می بینم قبلا مهندس انجام دادن)

خلاصه به نظرم این کار باعث میشه تا حد زیادی تو این میکرو پیشرفت کنیم چون واقعا عملی کار کردن یه دنیای دیگست
                      دکتر شریعتی:

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NAO_ROBOT
                        با سلام

دوستان،یه پروژه ای ،چیزی بگین بریم روش کار بکنیم یه مدته اینجا خلوت شده البته پروژه ای باشه که بشه روش کار کرد و در حد سواد ابتدائی ما باشه (چون اکثرا تازه داریم را میفتیم) و نسبتا جدید هم باشه.
                        مثلا می خواستم راه اندازی pwm رو با 7seg وlcd بزارم دیدم قبلا مهندس کی نژاد این کارو کردن (البته اکثرا هر چی بخوام بزارم می بینم قبلا مهندس انجام دادن)

خلاصه به نظرم این کار باعث میشه تا حد زیادی تو این میکرو پیشرفت کنیم چون واقعا عملی کار کردن یه دنیای دیگست
                        پروژه:برید VGA رو تک رنگ راه بندازید

دیدگاه

با سلام

میدونم که از هر چی هیدر lcd وغیره... هست دیگه اشباع شدید و بدتون میاد،ولی یه مدت پیش یه کتابخونه lcd گرافیکی رو تبدیل کرده بودم حیفم اومد بی استفاده بمونه.
                          این کتابخانه همون کتابخانه osama هستش که من تبدیلش کردم و قابلیت نشون دادن حروف فارسی به جز(گ،چ،پ،ژ) و امکانات دیگه رو داره.والبته برای winavr هستش و تو avrstudio 5 نوشته شده.
                          دوستان اگه مشتاق نشون دادن حروف فارسی هستن تو انجمن avr کارای خیلی خوبی در این ضمینه انجام شده یه با یه مقدار وقت میشه به راحتی تبدیلش کرد و البته ارزش هم داره.
                          البته نسخه تبدیل شده برای codevision هم تو وبلاگم هست.
                          دانلود:
                          http://s2.picofile.com/file/7122146234/GCC_KS108.rar.html

دکتر شریعتی:

دیدگاه

نمونه کد راه اندازی ds1307می خواستم برای xmega128a1 :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin-zareian
                              نمونه کد راه اندازی ds1307می خواستم برای xmega128a1 :nice:
                              فکر نکنم کسی داشته باشه ولی میتونید از یکی از کتابخونه های این IC که توی انجمن AVR هست استفاده کنید و رجیستر های مربوط به I2C اون رو برای این میکرو تغییر بدید

دیدگاه

با سلام

اینم کتابخانه I2CMASTER نرم افزاری،توسط این کتابخانه میتونید هر پورت و پایه ای از میکرو را که خواستید به عنوان خطوط SDA,SCL استفاده کنید.

این کتابخانه به زبان اسمبلی و برای کامپایلر AVRSTUDIO نوشته شده(البته اگه بتونم برای IAR هم تغییرش می دم)
                                برای استفاده باید خطوط زیر رو به این شکل تغییر بدید.
                                در فایل i2cmaster.asm در خطوط زیر پایه های مورد نظر خود را انتخاب کنید.
                                کد:
                                #define SDA   	1		// SDA , Pin 1  
                                #define SCL		0		// SCL , Pin 0
                                هم چنین در خطوط زیر یکی از پورت های مجازی را انتخاب و بصورت خروجی قرار دهید..
                                کد:
                                #define SDA_PORT    VPORT0_OUT      // SDA Port D
                                #define SCL_PORT    VPORT0_OUT      // SCL Port D
                                سپس پورت مورد نظر را توسط رجیستر زیر به پورت مجازی انتخاب شده MAP کنید.(این دستور در سورس اصلی و داخل تابع main نوشته می شود.)
                                کد:
                                PORTCFG.VPCTRLA=PORTCFG_VP0MAP_PORTC_gc;

بطور مثال در تنظیمات انجام شده در بالا PORTC ،به عنوان پورت مورد نظر انتخاب شده و پایه های 0و1 نیز به ترتیب به خطوط SDA,SCL متصل می شوند
                                این کتابخانه به صورت پیش فرض در فرکانس 2MHZ ودر مد نرمال(I2C) پیکر بندی شده است.برای تغییر تنظیمات BAUD می توانید از توظیهات و نرمافزار ارائه شده در سایت زیر استفاده کنید.
                                http://www.nickdademo.com/articles/avr/how-to-peter-fleurys-i2c-driver-and-the-avr-xmega

استفاده از این کتابخانه علاوه بر امکان انتخاب هر پایه یا پورت دلخواه،این امکان را فراهم می سازد تا از توابع اماده دیگر کامپایلر ها نیز به راحتی استفاده کنیم.

دانلود:
                                http://s2.picofile.com/file/7129003652/I2C_MASTER.rar.html
                                دکتر شریعتی:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...