اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خروجی موازی دیتا از sram با نرخ انتقال 16 مگابایت بر ثانیه برای تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خروجی موازی دیتا از sram با نرخ انتقال 16 مگابایت بر ثانیه برای تابلو روان

ممنون از پاسخ شما
    اگر از xram استفاده شود واطلاعات موجود از sd کپی شده و داخل رم خارجی میکرو لود شود باچه سرعتی میتوان خروجی داد چون در این حالت پایه های رم خارجی در دسترس میباشند و کافی است که کلاک وآدرس مورد نظر را به آن داد ودیتا در دسترس قرار میگیرد -

در ضمن در پاسخ آقای علوی دیتا باید با نرم افزاری در محیط ویندوز کاملا آماده تحویل به شیفت رجیستر ها چیده شود و میکرو کنترولر نیازی به پردازش نداشته باشد-

آقای مهندس کی نژاد در محیط بسکام میتوان به زبان اسمبلی نوشت آیا میتوانید کد اسمبلی راکه از رم داخلی میکرو با بالاترین سرعت اطلاعات را به پورت میکرو تحویل دهد را در این انجمن قرار دهید -( 1 بایت دیتا + 1 کلاک)

ممنون

دیدگاه

پاسخ : خروجی موازی دیتا از sram با نرخ انتقال 16 مگابایت بر ثانیه برای تابلو روان

farhadmz جان یعنی شما هم دنبال نهایت هشت پله تن رنگ به ازای یک بایت هستید؟

دیدگاه

با سلام
        استاد کی نژاد برای حل این مشکل برای تابلو با ابعاد بزرگ راه حلی به ذهنم رسیده که احتیاج هست از مالتی تسک استفاده کنم و دوتا رم اس دی بزارم و همزمان باهاشون کار کنم.میشه راهنماییم کنید از کجا شروع کنم.اگه سورسی باشه که با کدویژن باشه خیلی بهتره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farhadmz
          در محیط بسکام میتوان به زبان اسمبلی نوشت آیا میتوانید کد اسمبلی راکه از رم داخلی میکرو با بالاترین سرعت اطلاعات را به پورت میکرو تحویل دهد را در این انجمن قرار دهید -( 1 بایت دیتا + 1 کلاک)
          امکان نوشتن اسمبلی در بسکام وجود دارد:

http://mcselec.com/avrhelp/mixing_asm_and_basic.htm

در نمونه کد اسمبلی زیر، ابتدا PORTA به پورت مجازی 0 و PORTB به پورت مجازی 1 نسبت داده می شوند و اطلاعات موجود از آدرس 0X2000 به بعد روی PORTA قرار می گیرد و کلاک هم به PB2 اعمال می شود:

کد:
          LDI		R16,PORTCFG_VP1MAP_PORTB_gc|PORTCFG_VP0MAP_PORTA_gc
          STS		PORTCFG_VPCTRLA,R16
          LDI		YL,LOW(0X2000)
          LDI		YH,HIGH(0X2000)
          SER		R16
          OUT		VPORT0_DIR,R16
          LDI		R17,1<<2
          STS		VPORT1_DIR,R17

LD		R16,Y+
          OUT		VPORT0_OUT,R16				
          SBI		VPORT1_OUT,2
          CBI		VPORT1_OUT,2

LD		R16,Y+
          OUT		VPORT0_OUT,R16				
          SBI		VPORT1_OUT,2
          CBI		VPORT1_OUT,2

...

نوشته اصلی توسط امیر علوی
          استاد کی نژاد برای حل این مشکل برای تابلو با ابعاد بزرگ راه حلی به ذهنم رسیده که احتیاج هست از مالتی تسک استفاده کنم و دوتا رم اس دی بزارم و همزمان باهاشون کار کنم.میشه راهنماییم کنید از کجا شروع کنم.
          cpu فقط یک دستورالعمل را می تواند در یک سیکل (یا بیشتر بسته به نوع دستورالعمل) اجرا کند و به غیر از سخت افزارهای جانبی که بصورت مستقل عمل می کنند، دو عملیات در یک زمان نمی تواند توسط cpu انجام شود. با توجه به کلی بودن صورت مسئله شما، یک پیشنهاد اجرایی این است که یک سخت افزار ساده با شماتیک مشخص را در نظر بگیرید و در ابتدا سعی کنید بایت هایی را با حداکثر سرعت از sram بخوانید و سطح های مختلف نور را از این طریق ایجاد کنید. در ادامه هم همین روش را برای خواندن از حافظه جانبی انجام دهید که در صورت به نتیجه رسیدن برای یک سخت افزار محدود، می توانید نتیجه کار را برای مقیاس بزرگتر توسعه دهید.
          اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
          دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
          برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
          وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
          قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
          اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
          ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

با سلام.
            آقایون بالاخره نتیجه ی این تاپیک چی شد؟ من برای یک کار مشابه همچین مشکلی دارم.درواقع دارم یک LCD 1024*768 پیکسل را با xmega راه اندازی می کنم.
            برای کم نیاوردن سرعت (یا بهتره بگم افزایش سرعت تاجایی که بلدم) اومدم حدود 4000 بایت را از mmc می خونم و در sram میکرو قرار می دم. سپس اطلاعات را از sram به صورت 12 بیت 12 بیت به LCD منتقل می کنم.

حالا سوال اینجاس که شما مگه چه کار می کنید که سرعت sram میکرو برای شما محدودیت ایجاد می کنه؟ آخه در LCD ها هم sram گلوگاه اصلی نیست و این mmc هستش که کاهنده ی اصلی سرعت است. حالا گیریم شما با یک راهی سرعت sram را زیاد کردید، آخر باید اطلاعات را از mmc بخونید و به sram انتقال بدید یا نه؟؟ حالا سرعت کم mmc را چگونه حل کردید؟؟

با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...