اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگرامر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگرامر

سلام دوستان
    میخواستم برای دوستان یک پروگرامری رو معرفی و مراحل ساختشو بگم تا دیگه مشکلی نداشته باشین
    این پروگرامر رو من خودم طراحی کردم
    کاملا با AVR Studio Atmel سازگاره در سه مدل JTAG ICE و AVR ISP و STK500 هست
    با پرت USB کار میکنه و نیازی به تغذه نداره و سرعتش هم تا 1.8MHz قابل افزایشه
    از چیپ مخصوص USB FT232 استفاده شده
    دقیقا مشخصات پروگرامر مشابه ATMEL رو داره
    یه پرت برای استفاده از پروگرامر به عنوان USB به سریال داره
    ومیتونید به دو صورت USB یا سریال مونتاژ کنید (چند تا قطعه منتاژ بشه میشه USB یا نه اونارو منتاژ نکنید چندتای دیگه رو منتاژ کنید میشه سریال و با پرت کام کامپیوتر کار میکنه)
    JTAG ICE مشابهش تو اینترنت هست بنابر این من AVR ISP رو میزارم
    این پروگرامر رو من تولید میکنم و به قیمت 250,000 ریال میفروشم تا حالا هم یه 500 تایی به فروش رسوندم واقعا هیچ مشکلی نداره و کاملا تست شده. (یه پروگرامر تجاری هست تا اسباب بازی)
    شما برای ساخت این پروگرامر به دو فایل نیاز دارین یکی PCB هست (البته متالیزه هست)
    و دومی فایل هگز میکروشه (میکروش MEGA8535 یا 90S8535 هست)
    لیست قطعات هم رو PCB هست
    این هم لینک دانلود فایلش
    http://www.4shared.com/file/WfWqptQS/AVR_ISP.html

/================================================== =
    برای سهولت کار لینک دانلود هر سه نوع پروگرامر رو اینجا میزارم ولی لطفا قبل از اقدام به ساخت توضیحات مربوط به هرکدام را در پست های بعدی مطالعه بفرماید

AVRISP
    http://s2.picofile.com/file/7141316127/AVR_ISP.zip.html
    JTAG ICE
    http://s2.picofile.com/file/7141316448/JTAG_ICE.zip.html
    STK500
    http://s2.picofile.com/file/7141316769/STK500.zip.html
    این هم لینک درایو USB برای هر سه تاشون
    http://s2.picofile.com/file/7141321070/driver_USB.zip.html

برد زیف برای پروگرام کردن میکرو ها
    http://s5.picofile.com/file/8132243034/Z.pcb.html

فیوز بیتهارو رو هم طبق عکس زیر تنظیم کنید

/================================================== =
    964
    بلی - بلی
    41.39%
    399
    نه - بلی
    29.46%
    284
    بلی - نه
    15.35%
    148
    نه - نه
    13.80%
    133
    تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
    به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

پاسخ : مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی

حالا شما هردو فایل رو گذاشتین که بتونیم توی خونه بسازیمش؟ :mrgreen:

اضافه شده در تاریخ :
    ای بابا این که اصلا دانلود نمیشه چک می کنید؟
    جانم به فدای ائمه اطهار
    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
      حالا شما هردو فایل رو گذاشتین که بتونیم توی خونه بسازیمش؟ :mrgreen:
      بله دوست عزیز هر دو فایل هست بسازید اگر مشکلی هم داشتین مطرح کنید تا کمکتون کنم
      PCB این پروگرامر دقیقا به اندازه جعبه های موجود در بازار هست این جعبه ها چینی هست و اندازش 8.5X5X2 سانته که قیمتش هم 5000 ریاله و به راحتی همه جای ایران پیدا میشه بزارین تو جعبه و حالشو ببرین
      در مورد پرت خروجیش هم باید بگم استاندارد ATMEL هست و یوزر منوالش هم مال AVR ISP ATMEL رو بخونید

اضافه شده در تاریخ :
      ای بابا این که اصلا دانلود نمیشه چک می کنید؟
      دوست من لینک مشکل نداره دقت کن همین امروز اپلودش کردم

دیدگاه

از اینجا دانلود کنید:
        http://tl081.persiangig.com/eca/AVR%20ISP.rar

دیدگاه

با سلام من میکروم مگا 64A و تغذیه ام 3.3 ولته با این پروگرامر میتونم پروگرم کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
            از اینجا دانلود کنید:
            http://tl081.persiangig.com/eca/AVR%20ISP.rar
            حالا شد
            ممنون.از هردوی شما :agree:
            جانم به فدای ائمه اطهار
            می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
              با سلام من میکروم مگا 64A و تغذیه ام 3.3 ولته با این پروگرامر میتونم پروگرم کنم؟
              زوار جان با یه رگلاتور بله میشه
              فقط رگلاتور 3.3 ولت رو بین ولتاژ USB و برد بزار
              اگر دقت کنی یه مقاومت 2.2 اهم بین پایه ولتاژ USB و برد هست که به جاش رگلاتور رو قرار بده همین کارتو را میندازه
              من MP3 Player رو با این پروگرامر پروگرام میکنم
              یه کلید هم گزاشتم که دو سر این رگلاتور رو به هم وصل میکنه و ولتاژ 5 ولت میشه

دیدگاه

ممنون از پاسخت ,آقا هادی چرا همه مقاومتها را smd نذاشتی؟پورتی که باید به آیسی برای پروگرم بره کدومه؟پایه هایی که باید از پروگرامر به آی سی متصل بشه هم معلوم نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
                  ممنون از پاسخت ,آقا هادی چرا همه مقاومتها را smd نذاشتی؟پورتی که باید به آیسی برای پروگرم بره کدومه؟پایه هایی که باید از پروگرامر به آی سی متصل بشه هم معلوم نیست
                  زوار جان شما چرا این سوالو میپرسی دیگه
                  اگر دقت کنی یک پرت IDC 5X2 رو برد هست شما یه باکس 2X5 رایت باید اینجا منتاژ کنی همین خروجی پروگرامره
                  درمورد سوال اولت هم باید بگم فقط خازنها SMD هستن اون موقع که من این پروگرامر رو طراحی کردم همه رنج مقاومتها SMD تو ایران نبود یعنی کمیاب بود

دیدگاه

میشه یه نمونه عکس از برد ساخته شده بزارید .

ممنون
                    مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SeGMeX
                      میشه یه نمونه عکس از برد ساخته شده بزارید .
                      ممنون
                      این پروگرامر رو تو فیلمهای MP3Player که خودم تو سایت گزاشتم هم میتونید ببینید
                      ای هم عکساش از دو مدلش هم عکس گزاشتم
                      فایهای مدل JTAG رو هم براتون میزارم

از نوع جعبه و روش قراردادن برد داخل اون هم اینارو داشته باشین

دیدگاه

از اینکه سورس رو گذاشتید ممنونم.
                        2 تا سوال دارم :
                        1- کدام قطعات برای حالت USB و کدام برای حالت سریال لازم هستند
                        2- AVRISP و STK500 فیرمویر مشابهی دارند اونجور که من فهمیدم و آیا این پروگرامر شمارو میشه در حالت STK500 استفاده کرد؟ کلا چه فرقی بین این 2 مورد وجود داره ؟

متشکرم
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                          دوست من لینک مشکل نداره دقت کن همین امروز اپلودش کردم
                          من از لینک شما که بازم نتونستم دانلود کنم ولی از لینک آقای رضایی دانلود کردم ولی فقط کدhex باز میشه و فایلی که با پسوند pcb هست چیه؟همه عدد و حروفه.چجوری باید بسازیم.با چی؟ سورس و pcb کجاست؟
                          جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                            از اینکه سورس رو گذاشتید ممنونم.
                            2 تا سوال دارم :
                            1- کدام قطعات برای حالت USB و کدام برای حالت سریال لازم هستند
                            2- AVRISP و STK500 فیرمویر مشابهی دارند اونجور که من فهمیدم و آیا این پروگرامر شمارو میشه در حالت STK500 استفاده کرد؟ کلا چه فرقی بین این 2 مورد وجود داره ؟

متشکرم
                            سلام
                            امیر جان این یکی از همون پروگرامرهایی که من پیشنهاد فروششو تو فروشگاه سایت داده بودم
                            هردو AVRISP یا STK500 پروتکل مشابهی دارن فقط فرقشون اینه که تو STK500 شما میتونی پارالل هم پروگرام کنی مثل پروگرام 8051 بابا بزرگ AVR ها
                            من STK500 پارالل رو هم طراحی کردم اگر عمری باشه یه عکس از اونهم براتون میزارم
                            بله شما میتونی تو AVR Studio با انتخاب هر دوتاش با این پروگرامر ارتباط برقرار کنی ولی این پروگرامر نمیتونه پارالل پروگرام کنه
                            چند روز دیگه براتون مدل JTAG همین پروگرامر رو هم میزارم تو عکسها هردو هست و تفاوتشون مشخصه
                            در مورد قطعات هم باید بگم تو سریال باید به جای پرت USB پرت سریال (DB9) بزارین یه MAX232 پشت فیبر رو منتاژ کنید و چهار تا خازن الکترولیت 10uF رو توی عکسها هم اگر دقط کنید جاشون خالی هستش
                            در مورد USB هم یه FT232 پشت فیبر مونتاژ میشه و چند تا خازن و مقاومت دور و برش
                            البته باید بگم توی حالت سریال تغزیه برد پروگرامر هم باید از بیرون تامین بشه
                            امید وارم توضیح ها کافی باشه
                            اگر کسی به فیبر مدار چاپی یا اماده این پروگرامر علاقه مند بود هم میتونم براش ارسال کنم
                            راستی دارم روی AVRISP MKII هم کار میکنم که اگر تکمیل بشه PDI هم داره و میتونه XMEGA هارو هم پروگرام کنه

اضافه شده در تاریخ :
                            من از لینک شما که بازم نتونستم دانلود کنم ولی از لینک آقای رضایی دانلود کردم ولی فقط کدhex باز میشه و فایلی که با پسوند pcb هست چیه؟همه عدد و حروفه.چجوری باید بسازیم.با چی؟ سورس و pcb کجاست؟
                            احمد جان اون فایل hex رو باید پروگرام کنی رو میکروی mega8535 یا 90s8535 برای برد پروگرامر نیاز داریم
                            اون فیل pcb رو هم باید بدی فیبرشو برات بیرون بزنن (پاساژ امجد آلفا مدار) بعد طبق قطعاتی که روی اون فایل PCB نوشته مونتاژ کنی و بعد میکروشو بزاری روش و ازش استفاده کنی نمی خوام نا امیدت کنم ولی با این اطلاعاتی که شما داری یکی بخری بهتره نمونه فابریک ATMEL طبق آخرین خریدم 80 هزار تومن بود ولی پروگرامرهای ارزون هم تو بازار زیادن

دیدگاه

کد هگز رو شما نوشتید یا ماله اتمل هستش ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X