اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] PICkit2(Microchip USB Programmer)+FULL Source

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : PICkit2(Microchip USB Programmer)+FULL Source

دوست من سلام :icon_razz:
    در پاسخ به سوالاتتون باید بگم که:

1) آیا نرم افزار PICKIT2 ارتباطی با کامپایلر MPLAB دارد یا مثل بقیه پروگرامر های pic تنها فایل هگز تولید شده از یک کامپایلر را مستقل از نوع کامپایلر قبول میکند.
    این پروگرمر رو خود کامپایلر MPLAB به راحتی شناسایی میکنه و شما میتونید بدون نیاز به برنامه اصلی پروگرمر میکروی مورد نظرتون رو برنامه ریزی کنید. ولی همون طوری که میدونید هر وسیله ای که هک میشه مشکلاتی رو داره یکی از مشکلات این پروگرمر با کامپایلر MPLAB اینه که وقتی میخوای میکروهایی که با ولتاژ 3.3 کار میکنند رو برنامه ریزی کنی کامپایلر ارور میده و این مشکلم برمیگرده به مداراتی که از روی پروگرمر حذف شده ولی برای میکروهایی که با ولتاژ 5 ولت کار میکنند هیچ مشکلی به وجود نمیاد و به راحتی میتونید این میکروکنترلرها رو برنامه ریزی کنید ولی برای میکروهای 3.3 ولتی باید از خود برنامه PICkit2 استفاده کنی و مشکل دیگه ای که این پروگرمر داره اینه که با ورژن MPLAB 8.43 به خوبی کار میکنه ولی با ورژن MPLAB 8.50 نمیتونه علتش هم اینکه تو ورژن جدید ایم مدل رو از لیست پروگرمرها حذف کردن. ولی در کل این پروگرمر در نوع خودش به نظر من واقعا جز بهترین هاست چون با حداقل امکانات و هزینه میتونید صاحب یه پروگرمر خوب بشید.

2) با توجه به عکس هایی که گذاشته بودین این پروگرامر توانایی In circuit serial programing را دارد درسته؟ میشه در مورد این روش یکم توضیح بدین(منظورم پایه های پروگرامر و نحوه اتصال آنها است)
    همون طوری که شما اشاره کردین این پروگرمر میتونه میکروکنترلر رو روی بوردی که طراحی کردین برنامه ریزی کنید. این روش بیشتر برای میکروکنترلرهای SMD استفاده میشه و میتونید بر روی میکروکنترلرهای معمولی DIP نیز استفاده کنید ولی نکته مهمی که باید بهش توجه کنید اینکه باید پایه های PGC (کلاک) و PGD (دیتا) همیشه در حالت امپدانس بالا قرار بگیرن، به زبان کاملا ساده یعنی موقع برنامه ریزی نباید هیچ قطعه الکتریکی به آن وصل باشد، چون در صورت وصل بود این دو پایه به قسمتی از مدار و قطعات جانبی ما قادر به برنامه ریزی میکرو نخواهیم بود. کلا برای برنامه ریزی هر میکرو ما نیاز به پنج پایه داریم که در شکل زیر این پایه ها مشخص شده اند:

همان طوری که در شکلهای بالا مشاهده کردین برای برنامه ریزی میکروکنترلر باید اتصالات بدرستی بسته شود در خروجی پروگرمر پایه ای بنام PGM-NOT USE هست که از این پایه برای برنامه ریزی استفاده نمیکنیم این پایه، پایه فعال ساز حالت پروگرام کردن ICSP با ولتاژ پایین است که من خودم تا حالا استفاده نکردم. در حالت پروگرمر کردم به روش ICSP شما میتوانید هم از ولتاژ پرورگرمر استفاده کنید و هم از ولتاژ خود دستگاه که در این حالت باید VDD را حذف میشود و فقط VSS-GND به زمین مدار وصل میشود.

3)آیا بهتر نبود بجای سوکتی که بکار گرفتین از سوکت ها زیف استفاده میکردین. الان شما یک میکروی 18پایه مثلا 16f88 رو چه جوری پروگرام میکنین؟
    این سوال شما رو بیش از 10 نفر ازم پرسیدن و منم تو جوابشون گفتم که این پروگرمر برای میکروکنترلرهای SMD طراحی شده و به گفته شما ICSP هست ولی یه شماتیکی دوست خوبم محمدرضا حسینیا برام فرستاده که اگه وقتی پیدا کنم اونو تست میکنم تا شما بتونید بصورت زیف سوکت هم از این پروگرمر استفاده کنید. در مورد میکروی PIC16F88 میتونید به دو شکل بالا مراجعه کنید.

4)نقش کریستال 20 مگا هرتز رو در مدار می دونید چیه؟
    اگه راستش رو بخواین هیچ دلیل علمی نمیتونم واسه این سوال شما بیارم ولی تا اونجایی که میدونم این کریستال کلاک میکروی PIC18F2550 رو تامین میکنه، همون طوری که شما واسه هر پروژه ای از یه کریستال در فرکانسهای مختلف استفاده میکنید.

موفق باشید :job:

دیدگاه

خیلی با حالی
      دمت گرم
      دستت درد نکنه

من چند تا پروگرمر رو امتحان کردم ، با هیچ کدوم نشد ds5011 رو پروگرم کرد ولی با pickit2 خیلی راحت جواب گرفتم

فقط یه نکته اونم اینکه برای تغذیه ی میکرو باید از تغذیه ی جدا استفاده کرد.

دیدگاه

خیلی خوشحالم که مشکلتون حل شده :icon_razz:
        در مورد تغیه میکروهم باید بگم که هم میتونید از تغذیه خارجی استفاده کنید و هم از خوده پروگرمر تغذیه اش رو بگیرن، روی بورد پروگرمر جامپری گذاشته شده که میتونید با تغییر این جامپر ولتاژ پروگرم کردن رو 3.3 ولت و یا 5 ولت کنید، اگه به پستهای اولی نگاه کنید فکر کنم متوجه همه چی بشید. البته اگه جایی رو متوجه نشدید حتما مطرح کنید تا براتون بیشتر توضیح بدم.

موفق باشید

دیدگاه

پروگرامر PICkit2 مگه روش PIC نیست خوب اون PIC رو با چه پروگرامری و چه نرم افزاری پروگرام کنیم؟
          لینک نرم افزار ها رو بزارید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
            پروگرامر PICkit2 مگه روش PIC نیست خوب اون PIC رو با چه پروگرامری و چه نرم افزاری پروگرام کنیم؟
            لینک نرم افزار ها رو بزارید
            خوب پس باز هم مشخص میشه که شما پست های این تاپیک رو با دقت مطالعه نکردید!!!!
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=38944.msg200375#msg200375

دیدگاه

سلام بر همه
              والا من توی اینترنت یه مدل که چه عرض کنم ، دو سه تا مدل از همین pickit2 دیدم که هر کدوم یه مداری برای خودش داشت ! مثلا توی یکیشون دو تا eeprom 512k بود ولی اینی که اینجا هست اینو نداره . حالا واقعا کدومشون جوابگو تر هست :read:
              بعد من نفهمیدم این پروگرامر که فایل هگز اون توی خود سایت میکروچیپ هست - به گفته دوستان( هنوز نیاز نشده چک کنم) - چی چیش هک شده oo:
              سپاس مثل همیشه :nice:
              هدفهای بزرگ مردان بزرگ می خواهد .

دیدگاه

سلام یه مشکلاتی تو دانلودم پیش اومده بود حل شد :wow:
                حالا یه سوال یه پروگرامر LPT اینجا هست که بافرش 74ALS05D هست میخواستم بپرسم جایگزینی داره یانه و اینکه مدار از این ساده تر هست یا نه
                متشکرم

دیدگاه

سلام یه مشکلاتی تو دانلودم پیش اومده بود حل شد :wow:
                  حالا یه سوال یه پروگرامر LPT اینجا هست که بافرش 74ALS05D هست میخواستم بپرسم جایگزینی داره یانه و اینکه مدار از این ساده تر هست یا نه
                  متشکرم
                  کدوم مدل منظورته ؟ نقششو بزار.
                  این فایل رو دانلود کن . این پروگرمر LPT ای که من ازش استفاده می کنم . واقعا خول جواب میده . نرم افزار مورد نیازش هم همراهش هست ....
                  http://www.4shared.com/file/s9x-dJ2R/LPT-programmerICPROG.html

اضافه شده در تاریخ :
                  نوشته اصلی توسط delta2011
                  با سلام و تشکر از شما

من میخوام آی سی 18f2250 را پروگرام کنم .

حالا fuse bit ها را چه طوری تنظیم کنم ؟

pll
                  osilator
                  , ...

tanks

تنظیمات فیوز بیت ها در فایل هگز اعمال شده اند . نیاز به تغییرشان نیست .

دیدگاه

اینی که گزاشتید خیلی پیچیده بود من اینو میگم
                    http://members.aon.at/electronics/pi...AIT_PROGRAMMER

دیدگاه

اینی که گزاشتید خیلی پیچیده بود من اینو میگم
                      http://members.aon.at/electronics/pi...AIT_PROGRAMMER
                      آره عزیز اگه خواستی میتونی با 7404 عوضش کنی . نباید مشکلی پیش بیاد

دیدگاه

من vpp-mclr را به پایه 1 18f2550 وصل کردم
                        data را به پایه PGD
                        clk را به PGC
                        vss را به پایه های 8 و 19 که زمین آی سی هست
                        vdd را هم به پایه 20 که vcc آی سی هست .

ولی پروگرام نمیشه ! :angry:
                        error میده

آقا من اینو با چی پروگرام کنم :eek: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

دوست عزیز ترتیب پایه هات درسته
                          حالا یه سوال: تو تنظیمات نرم افزار WinPIC800 و تو قسمت انتخاب پروگرمر، پروگرمر رو روی JMD-Programmer تنظیم کردی یا نه؟

دیدگاه

سلام

بله JDM را انتخاب کرده بودم .
                            مشکل حل شد .
                            خودم سوتی داده بودم .

پورت RS232 روی برد PCb را از نوع نری گذاشته بوم در صورتی که باید مادگی میزاشتم . :nice:

ممنون

آقا سعید برای اینکه با JDM میکروی 18f2550 پروگرامر pickit2 را پروگرام کنیم نمیخواد فیوز بیت خاصی را تنظیم کنیم ؟

دیدگاه

خوشحالم که مشکلتون حل شده :wow: :wow:
                              دوست من باید بگم که یکی از ویژگیهای میکروهای پیک اینه که میتونی فیوز بیتها رو تو خود برنامه اصلی تنظیم کنی و نیازی به تنظیمات دیگه ای نداره :nerd:
                              شما فقط میکروتون رو برنامه ریزی کنید و کاری به کاره فیوز بیتها نداشته باشید :mrgreen:

موفق باشید

دیدگاه

سلام آقا پروگرامر توسط کامپیوترشناخته میشه و نرم افزار هم اونو میشناسه اما من یک برنامه ساده نوشتم .
                                define osc8
                                main:
                                high portb.1
                                pause 400
                                low portb.1
                                pause 400
                                goto main
                                end

با این پروگرامر که اونو پروگرام میکنم کار نمیکنه اما با JDM که پروگرام میکنم کار می کنه !!! :angry:
                                جامپر را روی 5 ولت میزارم
                                میکرو هم 16f877a هست .

مشکل چیه ؟
                                نرم افزار تنظیمات خاصی نداره ؟؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X