اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دزدگیر موتور و اتومبیل به همراه سورس برنامه و PCBبا PIC16F876 به زبان BASICPRO

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دزدگیر موتور و اتومبیل به همراه سورس برنامه و PCBبا PIC16F876 به زبان BASICPRO

این دزدگیر را برای موتور و ماشین خودم ساختم و چندین ساله استفاده میکنم گفتم برنامه را به همراه pcb برای دوستان بزارم هم جنبه اموزشی داره هم اینکه میتونید برای وسایل خودتون درست کنید .
    هدفم از ساختنش امکاناتی بود که میخواستم داشته باشه این بود که
    1- ماشین با سوئیچ روشن نمیشه ابتدا باید سوئیچ را on کنید سپس کلید a ریموت را بزنید سپس ماشین استارت میخوره و روشن میشه
    2- سوئیچ را که بستیم بلافاصله مدار به حالت اول رفته و اگر مجددا باز کنید باز باید کلید a را بزنید تا روشن بشه
    مزیت اینه که اگر کسی سوئیچ داشته باشه نمیتونه ماشین را روشن کنه همینطور اگر ماشین را بردند یا مجبور شدین نگه دارید (خفت گیری کردن سوئیچ را برداشتن) کافیه سوئیچ را ببندین دیگه روشن نمیشه
    3- در حالتی که ماشین روشنه اگر کلید A را بزنیم ماشین خاموش میشه ، اما اگر ماشین خاموش باشه و کلید A را بزنیم هیچ اتفاقی نمیفته
    4- با زدن کلید B دزدگیر فعال میشه و با زدن C غیر فعال میشه
    5- با زدن کلید D دزدگیر آژیر میزنه

چیزی که باید از بیرون خریداری کنید شوک سنسور ماشین هست که 10 تومن از چراغ برق میتونید خریداری کنید که 3 تا سیم داره اولی مثبت دوم خروجی سوم منفی که وقتی شوک سنسور تحریک میشه خروجی منفی میده که اون را به ترمینال SHOCK متصل میکنیم .
    برای باز کردن درب ماشین من به این مدار چیزی اضافه نکردم میخواشتم صرفا آژیر دار باشه و بتونه ماشین را در حالتهای مختلفی خاموش کنه میتونسد به راحتی بهش اضافه کنید
    pCB سایز خیلی کوچکی داره 8*5 CM و برد یکرو هست ارزون تمام میشه
    توسط میکرو PIC16F876 به زبان PICBASIC PRO

روی برد 4 تا ترمینال فونیکس 2 پین نصب میشه که از راست به چپ اولی تغذیه هست که میتونید از 12 تا 24 ولت بهش بدین ، دومین ترمینال SYSTEM هست که دو تا ورودی داره یکی SHOCK که به شوک سنسور وصل میکنید و دیگری WIRE
    وقتی سوئیچ را باز میکنید یکی از سیمهای پشت سوئیچ (ON) تغذیه مثبت بهش وصل میشه , و وقتی سوئیچ را میبندین قطع میشه با اهمتر راحت میتونید پیداش کنید که WIRE را به این سیم متصل میکنید .
    ترمینال بعدی ONOFFهست که ماشین را خاموش میکنه برای اینکار همون سیم ON را از وسط قطع میکنید و یکسرش را به یک سر ترمینال و سر دیگرش را به سر دیگه ترمینال وصال میکنید که وقتی کلید A را زدین رله عمل میکنه دو تا سیم به هم وصل میشن .( برای موتور سیکلت باید قطع کن روی فرمان را سیمش را پیدا کنید از وسط جدا کنید و به ترمینال وصل کنید )
    ترمینال سمت چپ هم خروجی آژیر هست که باید از آژیرهای 12 ولت استفاده کنید .

رله ONOFF رله 16 آمپر شیشه ای بزرگ هست که توصیه میکنم FINDER بزارید با کیفیت هست .
    رله AJIR هم که رله OMRON معمولی هست یا tIANBO هر چی زیاد مهم نیست جریان کم میکشه
    قطعه EMI فیلتر DC هست که از طبقه پائین امجد انتهای پاساژ سمت راست میتونید خریداری کنید و خیلی تاثیر داره باعث میشه نویز را بگیره

برای کد گرفتن ریموت کلید لرن کد ریموت فشار بدین و یکی از دکمه ها را بزنید ریموت کد میگیره ، سپس مجدد کلید را بزنید از حالت لرن خارج میشه
    ریموت هم از ریموتهای بتا استفاده کنید ، ماژول گیرنده روی PCB برای چندین مدل در نظر گرفته شده که از خود شرکت بتا خریداری کنید گیرندگیش خیلی خوبه ، از مدلهای بهتر هم استفاده کنید برد ریموت بیشتر میشه .
    پس از نصب وقتی سوئیچ را باز کنید کلید A را بزنید بازر یک بوق ممتد میزند که میتوانید استارت بزنید و وقتی سوئیچ را ببندین یا مجددا A را بزنید دو بوق ممتد میزند که ماشین خاموش میشه .

فایل برنامه و PCB را میتونید از اینجا دانلود کنید : http://www.mediafire.com/?t4f5tv9aoby3884
    همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
    کانت
لطفا صبر کنید...
X