اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

توقف واحد ADC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

توقف واحد ADC

سلام
    من از میکرو STM32F030F4P6 استفاده میکنم و فرکانس HSE=8MHz هم برای واحد ADC هست.
    مشکلم اینه که رو DMA در حالت Normal از جایی به بعد که حجم کدهام زیاد شد واحد ADC بعد از وقفه ی Half interrupt DMA نیمه ی بافرم رو که 10 تاییه پر نمیکنه و همونجا متوقف میشه و با فعال کردن حالت Debug و مانیتور کردن مقادیر ADC در نرم افزار Keil v5 همه چیز درست میشه و تا از حالت مانیتور دیباگ خارج میشم بعد از مدتی دوباره واحد ADC متوقف میشه.
    رو حالت DMA Circular هم همینطوره.
    با تشکر
    جدیدترین ویرایش توسط mrtz_2024; ۱۶:۲۳ ۱۴۰۳/۱۲/۱۴.

نوشته اصلی توسط mrtz_2024 نمایش پست ها
    سلام
    من از میکرو STM32F030F4P6 استفاده میکنم و فرکانس HSE=8MHz هم برای واحد ADC هست.
    مشکلم اینه که رو DMA در حالت Normal از جایی به بعد که حجم کدهام زیاد شد واحد ADC بعد از وقفه ی Half interrupt DMA نیمه ی بافرم رو که 10 تاییه پر نمیکنه و همونجا متوقف میشه و با فعال کردن حالت Debug و مانیتور کردن مقادیر ADC در نرم افزار Keil v5 همه چیز درست میشه و تا از حالت مانیتور دیباگ خارج میشم بعد از مدتی دوباره واحد ADC متوقف میشه.
    رو حالت DMA Circular هم همینطوره.
    با تشکر
    سلام
    تننظیمات (کانفیگ) برنامه چیه؟
    منظور نرخ نمونه برداری و فرکانس باس و مدهای قرائته.
    معمولا اکثر مشکلات بدلیل محاسبات اشتباه در تنظیمات راه اندازیه مخصوصا sample rate

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.aziz نمایش پست ها

سلام
      تننظیمات (کانفیگ) برنامه چیه؟
      منظور نرخ نمونه برداری و فرکانس باس و مدهای قرائته.
      معمولا اکثر مشکلات بدلیل محاسبات اشتباه در تنظیمات راه اندازیه مخصوصا sample rate
      سلام
      بله درست حدس زدید مشکل از نرخ نمونه برداری بود که کمش کردم درست شد
      سپاس از لطف شما

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X