اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک:lcd لمسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک:lcd لمسی

من می خوام یه lcd لمسی استفائه کنم لطف کنید از اول توضیح بدین چی می خوام یه آموزش مختصر هم بدید

پاسخ : کمک:lcd لمسی

شما یدونه ال سی دی گرافیکی می خوای با یدونه فینگر تاچ که البته سر همش هم هست ولی قیمتش ضرب در ده میشه .

برای ال سی دی اگر اطلاعاتی نداری می تونی از سایت tech star یا microtip دیتاشیت بگیری که توش نحوه راه اندازی را گفته . برای فینگر تاچ که خیلی ساده باید دو تا مقاومت عمود بر هم را کنترل کنی . برو امتحان کن اگه نتونستی بگو مرحله به مرحله برات میگم .

دیدگاه

اگر لطف کنید ممنون میشم

دیدگاه

کمک در مورد کدوم می خواهی و چطور ( طراحی ، برنامه نویسی ، . . . )

مثلا برو تو این آدرس یدونه شیت بگیر
        http://www.microtips.com.tw/cobgraphic.asp
        من شیت ال سی دی های مو جود در بازار را دارم . فقط نمی دونم چطور بزارم تو سایت .

دیدگاه

یه کم در مورد استفاده از فینگر تاچ -چه جورب رو ال سی دی اکسترنال نصب میشه - نحوه ی برنامه نویسیش

دیدگاه

برای فینگر تاچ اول باید یک ولتاژ خیلی صاف و قابل اندازه گیری برای میکرو درست کنی . مرحله بعد باید دو تا پل سوئیچ مثبت و زمین با آنتی شوک بزاری و خروجی را به تاچ وصل کنی و سوئچ زنی کنی و بطور مداوم تاچ را روی محور x, y اندازه بگیری . تاچ راه متونی با یک قاب مناسب روی ال سی دی فیکس کنی یا با چسب ولی خیلی با دقت و توازن روی ال سی دی نصب کنی

دیدگاه

کافی بود توی گوگل جستجویی میکردین

http://www.google.com/#hl=en&q=%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87+%D9%84%D9%85 %D8%B3%DB%8C+%2B+glcd+%2B+%D8%AA%D8%A7%DA%86+%D8%A 7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%86&aq=f&oq=&a mp;aqi=&fp=0k1C0PXk7Hc

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X