اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

N96 LCD

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : N96 LCD

نوشته اصلی توسط avr68
    خب
    باید بگم که به گمونم شما اصلا ی عکس رو به برنامه نمیدین بلکه ی سری رشته رو دادین بهش
    شما باید ی عکس که ابعدش کوچیکتر از ابعاد LCD باشه رو بدین به نرم افزار تبدیل عکس به کد هگز و بعد از اون استفاده کنی
    موفق باشی
    زندگی یعنی امید و حرکت
    کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
    سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
    برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
    به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

ممنون مشکل از کرک برنامه بود :wow:
      آدلان پایا متخصص در حوضه ربات های پرنده
      https://adlanpaya.ir/

دیدگاه

با سلام
        بچه هایی که ابن ال سی دی را تو کارا صنعتی استفاده کردن تا بحال مشکلی نداشتن؟(از نظر نویز گرفتن)
        من می خوام تو یه پروژه استفاده کنم که 4تا کنتاکتور دقیقا تو فاصله 10 سانتی از ال سی دی هست
        و یه موتور سه فاز کنترل میکنند.
        حالا موندم که از این ها استفاده منم یا از ال سی دی سیاه وسفید سری ks (این ks ها را هم نمی دونم که از نظر نویز چجور هستند)؟
        لطفا راهنمایی کنید.
        با تشکر.
        یا علی

محمد.م

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad0
          با سلام
          بچه هایی که ابن ال سی دی را تو کارا صنعتی استفاده کردن تا بحال مشکلی نداشتن؟(از نظر نویز گرفتن)
          من می خوام تو یه پروژه استفاده کنم که 4تا کنتاکتور دقیقا تو فاصله 10 سانتی از ال سی دی هست
          و یه موتور سه فاز کنترل میکنند.
          حالا موندم که از این ها استفاده منم یا از ال سی دی سیاه وسفید سری ks (این ks ها را هم نمی دونم که از نظر نویز چجور هستند)؟
          لطفا راهنمایی کنید.
          با تشکر.
          یا علی
          سلام
          من میدونم این LCD به کرات در کابین آسانسور استفاده میشه. جدیدا توی ایستگاه های اتوبوس تهران هم استفاده میشه. از جاهای دیگه خبر ندارم
          موفق باشید
          زندگی یعنی امید و حرکت
          برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.

دیدگاه

دوستان من جدیدا یه برد آموزشی خریدم و دارم با برنامه های نمونه داخل سی دی کار میکنم برای استفاده از این ال سی دی دوتا برنامست یکی چهار تا مربع رنگی پایین صفحه نشون میده و کمتر از یک ثانیه پروگرم میشه و کار میکنه اما اون یکی که برای نمایش عکس هست اصلا تو میکرو پروگرم نمیشه جالب اینجاست که تا چند ساعت همچنان مشغول ریختن برنامه تو میکرو میشه اما بازم تموم نمیشه :cry: آخه چرا با من اینکارو میکنه :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sheri24
              دوستان من جدیدا یه برد آموزشی خریدم و دارم با برنامه های نمونه داخل سی دی کار میکنم برای استفاده از این ال سی دی دوتا برنامست یکی چهار تا مربع رنگی پایین صفحه نشون میده و کمتر از یک ثانیه پروگرم میشه و کار میکنه اما اون یکی که برای نمایش عکس هست اصلا تو میکرو پروگرم نمیشه جالب اینجاست که تا چند ساعت همچنان مشغول ریختن برنامه تو میکرو میشه اما بازم تموم نمیشه :cry: آخه چرا با من اینکارو میکنه :redface:
              چندتا عکس داری تو برنامت؟
              اگه فقط یدونه عکس باشه من خودم بارها جواب گرفتم
              نرم افزار keil لایسنس داره؟
              راستی jlink داری یا با sam-ba کار میکنی؟
              زندگی یعنی امید و حرکت

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : N96 LCD

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
                چندتا عکس داری تو برنامت؟
                اگه فقط یدونه عکس باشه من خودم بارها جواب گرفتم
                نرم افزار keil لایسنس داره؟
                راستی jlink داری یا با sam-ba کار میکنی؟
                داخل سی دی برد آموزشی sam7x256 شرکت eca دو تا برنامه نمونه برای این کار هست اما اونی که باید عکسو نشون بده پروگرم نمیشه . با sam-ba کار میکنم. دفعه قبل موقعی که داشتم برنامه ای که خودم نوشته بودمو کامپایل میکردم ایراد گرفت فهمیدم که کرک نشده و برنامه رو کرک کردم و دیگه ایرادی از حجم زیاد داده عکس نگرفت اما موقع پروگرم کردن چند ساعت sam-ba داره پروگرم میکنه بدون اینکه تموم بشه یا ارور بده :surprised:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : N96 LCD

نوشته اصلی توسط sheri24
                  داخل سی دی برد آموزشی sam7x256 شرکت eca دو تا برنامه نمونه برای این کار هست اما اونی که باید عکسو نشون بده پروگرم نمیشه . با sam-ba کار میکنم. دفعه قبل موقعی که داشتم برنامه ای که خودم نوشته بودمو کامپایل میکردم ایراد گرفت فهمیدم که کرک نشده و برنامه رو کرک کردم و دیگه ایرادی از حجم زیاد داده عکس نگرفت اما موقع پروگرم کردن چند ساعت sam-ba داره پروگرم میکنه بدون اینکه تموم بشه یا ارور بده :surprised:
                  مشکل عجیب و قریب و جدیدی هست. تا حالا همچین چیزی ندیده بودم :eek:
                  نمیدونم چی بگم والا. میخای ی تماس با پشتیبانی فروشگاه بگیر ببین چی میگن.
                  زندگی یعنی امید و حرکت

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                    آقای ایمانی فر عزیز اول از شما و آقای جعفر پور و همه کسانی که راهنمایی کردن تشکر میکنم

سوالم هم ممکنه یکیم ساده باشه دیگه ببخشید :biggrin: این که اون فایل هگزی که bmp2hex میسازه رو چطور باید استفاده کرد؟؟ فایلی که میده حجمش 554kb میشه!
                    اینو کجای میکرو بریزیم که جاش بشه؟؟ :biggrin:
                    میشه لطفا مراحل انجام این کار رو یه توضیحی بدین؟؟
                    تازه این یه عکس خیلی سادس :biggrin: من میخوام منوهای مختلف ایجاد کنم مجبورم عکسای زیادی استفاده کنم! فکر نکنم راهی که تو ذهنمه درست باشه
                    ممنون میشم اگه کسی بلده راهنمایی کنه یا یه مثال ساده پ کنه
                    مرسی :smile:

دیدگاه

یه سوال، با میکروی AT91SAM7S64 میشه یه عکس کامل رو ذخیره کرد و بعد نشونش داد،
                      منظورم اینه که حافظه کم نمیاره؟

دیدگاه

آقا در مورد gui نوشته شده یه سوال داشتم
                        این فایلش سی "پلاس پلاس" هستش
                        کامپایلری غیر از winarm سی پلاس پلاس سرش می شه؟
                        مثلا iar؟

دیدگاه

بله Keil که قبول میکنه

دیدگاه

با عرض سلام خدمت آقای جعفرپور وهمه دوستان عزیز پروژه ای دارم با lcd n96 و armسری lpc2368 میخواستم درمورد راه اندازی lcd با این میکرو کمکم کنید.
                            با تشکر.

دیدگاه

سلام
                              می خواستم این ال سی که از فروشگاهتون گرفتم رو به برد دیسکاوری Stm32f4 وصل کنم،
                              با یک کد که توی فروم های فارسی زبان بود امتحان کردم ،اما نمیشه روی این صفحه رنگی گیر میکنه،
                              لطفا راهنمایی کنید
                              انشالا از خجالتتون در میام:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Azad0098
                                سلام
                                می خواستم این ال سی که از فروشگاهتون گرفتم رو به برد دیسکاوری Stm32f4 وصل کنم،
                                با یک کد که توی فروم های فارسی زبان بود امتحان کردم ،اما نمیشه روی این صفحه رنگی گیر میکنه،
                                لطفا راهنمایی کنید
                                انشالا از خجالتتون در میام:

سال ها بعد...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...