اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش کامل نحوه راه اندازی پروتکل سریال

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش کامل نحوه راه اندازی پروتکل سریال

نوشته اصلی توسط alireza_14755
    با سلام
    من تازه labview شروع کردم ویه مشکل بزرگ دارم.
    مشکلم اینه که هر کاری میکنم نمیتونم با میکرو ارتباط بگیرم.لطفا به من کمک کنید.
    برنامه ام ضمیمه میکنم.
    http://www.mediafire.com/download/ah.../Untitled_1.vi
    سلام از تابع CASE استفاده کن .تاخیرات رو هم بیشتر کن. بعدم ابتدا یه READبزار از سمت میکرو هم یه READY براش بفرست .اگه اماده بود و دریافت کردی حالا بازم یه تاخیز بزار بعد از پند میلی ثانیه تاخیر اطلاعات رو بفرس.یه کاری دیگه هم که میتونی بکنی. داخل میکرو اطلاعات دریافتی رو دوباره ارسال کن به لب ویو.اینجوری میتونی پیش بری

دیدگاه

سلام
      من ماژول ECA MINI DAQ رو از فروشگاه خریدم و می خوام به لب ویو وصلش کنم.
      برنامه ای هم که برای ارتباط با پورت سریال نوشتم رو گذاشتم. با دستوری مثل: REL1=ON بایستی رله یک روشن شود، اما این اتفاق نمی افتد. لطفا راهنمایی کنید. باتشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m87-nosrati نمایش پست ها
        سلام
        من ماژول ECA MINI DAQ رو از فروشگاه خریدم و می خوام به لب ویو وصلش کنم.
        برنامه ای هم که برای ارتباط با پورت سریال نوشتم رو گذاشتم. با دستوری مثل: REL1=ON بایستی رله یک روشن شود، اما این اتفاق نمی افتد. لطفا راهنمایی کنید. باتشکر
        شما یکبار با استفاده از پورت های سریال مجازی ارتباط رو چک کنید ببینید اصلا دیتا رد و بدل میشه یا نه. و همچنین برد رو هم با استفاده از هایپرترمینال تست کنید تا از صحت کارکردش مطمئن بشین.بعد از این مراحل برین سراغ تست برنامه لب ویو.
        موفق باشید
        چرا ناراحتی پاتریک!
        + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
        - از دیدنش ناراحت شدی؟
        + نه
        پس چی ناراحتت کرده
        + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
        ------------------------------------------------------------------------------------------------------
        تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
        ------------------------------------------------------------------------------------------------------
        محصولات

دیدگاه

با تشکر از راهنماییتون.
          همونطور که فرمودین پورت مجازی رو ایجاد کردم(در تصویر نشان داده شده است). کد وارد شده در لب ویو بر روی هایپر ترمینال نوشته می شد. برای بررسی سخت افزار نیز شرکت یک نرم افزار گذاشته بطوریکه رله ها بدرستی قطع و وصل می شوند. نمی دونم دیگه باید چیکار کنم؟

دیدگاه

در این صورت نحوه ارسال دریتای شما به دستگاه ایراد داره. در منوال دستگاه یک جدول هست که کدها رو توضیح داده با استفاده از هایپرترمینال ببینید خودتون دستور رو ارسال کنید ایا دستگاه کار می کنه یا نه.
            چرا ناراحتی پاتریک!
            - از دیدنش ناراحت شدی؟
            + نه
            پس چی ناراحتت کرده
            محصولات

دیدگاه

بوسیله هایپر ترمینال که دستور ها رو ارسال کردم، رله ها روشن و خاموش شدن ولی داخل لب ویو این اتفاق نمی افته. یه جای کار اشکال داره.

دیدگاه

سلام
                میخواستم بدونم چجوری با هایپرترمینال و minidaq ارتباط برقرار کنم و نتیجه بگیرم؟
                و همچنین با labveiw و هایپر ترمینال چجوری ارتباط برقرار کنم؟
                لطفا با تصویر مثال بزنید
                باتشکر

دیدگاه

سلام عرض میکنم خدمت همه بزرگواران. مشکلی در ارتباط سزیال آردوینو با لبویو دارم و آن اینکه ارتباط آردوینو با لبویو خوبه تا زمانی که یک وسیله ی برقی در اطراف آردوینو یا کابل متصل به آن روشن نکرده ایم.
                  اما به محض روشن کردن یک منبع تغذیه سوییچینگ روی آردوینو احتمالا نویز میفته و ارتباط با لب ویو قطع شده و خطای 5001 را می دهد.
                  از دوستان کسی هست در این مورد کمکم کنه. قبلا از حسن همکاری دوستان سپاسگزارم.

دیدگاه

برد اردوینویی که استفاده می کنید اصلی هست یا خیر؟
                    و اینکه برای این کار اردوینو از طریق USB وصل شده به سیستم شما درسته؟
                    چرا ناراحتی پاتریک!
                    - از دیدنش ناراحت شدی؟
                    + نه
                    پس چی ناراحتت کرده
                    محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X