اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار MATLAB

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نرم افزار MATLAB

سلام

برای اینکه از کدهای متلب سایت mathworks.com استفاده کنیم باید بر روی چه گزینه ای کلیک کنیم

تو این سایت اکانت هم ایجاد کردم ولی فقط عنوان کدها و کتابها رو نشون میده

دیدگاه

سلام ..

برای دانلود کدهای به اشتراک گذاشته شده در سایت MathWorks؛ حتی اگر Account هم نداشته باشید، میتونید از کدهای به اشتراک گذاشته شده استفاده کنید .. پس از جستجو و پیدا کردن کدهای مورد نظرتون؛ میتونید با استفاده از گزینه ی Download Submission اونها رو دانلود و از اونها استفاده کنید .. پیروز باشید ..
      دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

تبدیل مستقیم m.file به فایل اجرایی exe. در نرم افزار MATLAB

سلام ..

برخی مواقع احتیاج به این موضوع پیدا میکنیم که کدهایی رو که در یک m.file مینویسیم به صورت یک دمو ارائه بدیم و از طرفی هم به دلیل مسائل مختلف؛ ترجیح میدیم که یک دمو به صورت فایل اجرایی exe. ارائه بدیم تا از خیلی پیشامدها و بروز خطاهای مختلف جلوگیری و اجتناب کنیم .. برای این منظور میتونیم از یک امکان خیلی خوب در نرم افزار MATLAB استفاده کنیم تا بتونیم این انتقال رو به راحتی انجام بدیم .. در ابتدا کافیست تا در Workspace نرم افزار MATLAB تایپ کنیم: deploytool و پیش از اون البته لازم هست که با استفاده از دستور mbuild -setup کامپایلر مورد نظرمون رو برای نرم افزار MATLAB معرفی و مشخص کنیم، چرا که نیاز به Build کردن m.file پیدا میکنیم .. بعد از این دو مرحله، صفحه ای باز میشه به صورت زیر، که البته در ورژن های مختلف نرم افزار MATLAB، شکل اون کمی متفاوت هست .. (--ورژنی که من از اون استفاده میکنم، R2009a هست--):

بعد از این مرحله، کافی هست تا با انتخاب گزینه ی Create New Deployment Project پروژه ی جدیدی رو ثبت کنیم؛ پروژه ای که با انتخاب یک فایل Standalone در محیط Windows تعریف شده هست:

پس از این مرحله، m.file ای رو که قصد داریم به فایل exe. تبدیل کنیم، با استفاده از گزینه ی Add File انتخاب میکنیم .. (--درست شبیه تصویر زیر --):

بعد از این مرحله؛ کافی هست که گزینه ی Build رو انتخاب کنیم و منتظر باشیم تا نرم افزار MATLAB عملیات Compile رو انجام بده و فایلهای خروجی رو در فولدری با نام انتخابی پروژه تحویل کاربر بده .. سپس؛ با رفتن به فولدر distrib میتونیم فایل اجرایی exe. رو مشاهده و اجرا کنیم .. برای مثال؛ یک m.file و فایل تبدیل شده ی اون به فرمت exe. در انتهای این پست ضمیمه هستن .. میتونید مراحل رو به همین ترتیب بر روی این m.file نمونه انجام بدید و کنترل کنید که آیا خروجی شما هم همانند فایل exe. ی ضمیمه شده هست یا خیر .. از مزیت های مهم این روش این هست که برای اجرای این فایل exe. نیازی نیست که الزاما بر روی سیستم، نرم افزار MATLAB نصب داشته باشیم و تنها و تنها کافیست که MCR نرم افزار MATLAB بر روی سیستم نصب باشه .. به بیان دیگه؛ اگر قصد این رو داشته باشیم که فایل اجرایی نهایی رو به عنوان محصول نمونه، تحویل مخاطب بدیم؛ کافیست که نسخه ی exe. ی MCR رو هم به همراه اون ضمیمه کنیم و این دو رو با هم ارائه بدیم؛ تا هیچ مشکلی برای اجرای فایل دمو پیش نیاد .. امید که مطالب این پست بتونن به جمعبندی مباحث مطرح شده در این تاپیک کمک کنن .. پیروز باشید ..
        فایل های پیوست شده

دیدگاه

Pack کردن Header File در فایل exe. در نرم افزار MATLAB

سلام ..

در پست قبل؛ در مورد تبدیل Script یا m.file ها به فرمت exe. صحبت کردیم و در این پست به بررسی دو نکته ی خیلی مهم و کاربردی در همین زمینه می پردازیم .. یکی از مهمترین مسائلی که در تبدیل m.file به فایل exe. وجود داره؛ این هست که Script ما در زمان اجرا، نه تنها عاری از خطا (Error) باشه بلکه از هشدار (Warning) هم عاری باشه، به این معنا که در زمان اجرا هیچ گونه پیام هشدار در Workspace نرم افزار MATLAB دریافت نکنیم .. شاید اولین راه حلی که به ذهن برسه، این باشه که از دستور warning off در ابتدای Script استفاده کنیم با این امید که همه ی هشدارها رو نادیده بگیریم (Bypass کنیم) .. امــا این کار، تنها از نمایش اونها جلوگیری میکنه و هشدارهای برنامه در زمان اجرا، به قوت خودشون باقی هستن و اگر با همین شرایط، m.file رو به فرمت exe. تبدیل کنیم؛ در عمل، نسخه ی Standalone اجرا نمیشه به دلیل Warning هایی که در زمان اجرا به وجود میان .. بنابراین یک نکته ی مهم که باید در زمان نوشتن برنامه و اجرا و کنترل اون، پیش از تبدیل به فرمت exe. بررسی کنیم، این هست که مطمئن باشیم برنامه ی ما هیچ گونه Warning ای تولید نمیکنه در زمان اجرا ..

نکته ی دوم در مورد استفاده و فراخوانی کتابخانه ها در زمان اجرای برنامه و استفاده از اونها هست .. فرض میکنیم کتابخانه ای داریم با عنوان Sample_Lib_DLL.dll و یک header file هم در کنار این کتابخانه هست که برای استفاده از کتابخانه، به فراخوانی هر دوی اینها احتیاج داریم .. نام این هدر فایل رو هم برای مثال Sample_Header.h در نظر میگیریم .. راه متداولی که در نرم افزار MATLAB برای فراخوانی این دو کتابخانه وجود داره استفاده از دستور loadlibrary هست به صورت زیر:

بعد از فراخوانی کتابخانه؛ میتونیم با استفاده از دستور libfunctionsview لیست دستورات قابل استفاده در محیط MATLAB و فرمت متغییرهای ورودی و اطلاعات مورد نیاز اونها رو در پنجره ای جدا بررسی کنیم .. امــا در زمان تبدیل همین Script به فرمت exe. با خطا روبرو میشیم (--نه در زمان Build و کامپایل کردن؛ بلکه در زمان اجرای فایل نهایی ساخته شده--) و علت اون هم هدر فایلی هست که فراخوانی شده .. برای حل این مشکل، راه حل های مختلفی وجود داره که شاید ساده ترین اونها (--راه حلی که از نتیجه ی اون مطمئنم--)؛ ساختن یک Prototype File و رفرنس دادن به اون در زمان فراخوانی کتابخانه هست .. برای این منظور، در ابتدا از دستور زیر استفاده میکنیم تا Prototype File ما ساخته بشه ..

بعد از این مرحله، در m.file ای که قصد تبدیل اون به فایل exe. رو داریم، به جای رفرنس دادن به هدر فایل، از دستور زیر استفاده میکنیم:

این دستور؛ همون چیزی هست که لازم هست به منظور فراخوانی و استفاده از کتابخانه ها؛ در Script ما قرار بگیره .. نکته ی فوق العاده مهم دیگه هم در زمان build کردن و ساختن فایل exe. هست .. در زمان build و کامپایل کردن؛ لازم هست به صورت 100 در 100 که این Prototype File در مسیر آدرسی باشه که Script ما قرار داره؛ یعنی هر جایی که Script ما هست؛ این Prototype File هم باید حضور داشته باشه .. بعد از کامپایل شدن و ساخته شدن فایل exe. نیازی به حضور این Prototype File نیست و میتونیم اون رو از پکیج نهایی حذف کنیم .. فایل های کتابخانه امــا لازم هست که همگی در پکیج حضور داشته باشن .. امید که این مطالب بتونن به جمعبندی مباحث این تاپیک کمک کنن .. پیروز باشید ..

دیدگاه

یه سوال:
            راه ارتباط متلب با دنیای خارج چجوریه ؟
            منظورم اینه که ...
            بذارید اینجوری بگم ، من پروژه کارشناسیم کار با شبکه عصبی مصنوعی بود و کاری کرده بودم که تصاویر شناسایی میشدن . ولی خوب اگر بخوایم این رو بیاریم در عمل ( مثلا یک خودروی بدون راننده بخوایم بسازیم)باید بتونیم روی میکرو کنترلر پیاده کنیم . چجوری این کار رو باید انجام داد ؟
            دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

سلام ..

از اونجایی که نرم افزار MATLAB دارای تولباکس های فوق العاده متنوعی هست و به صورت منظم و هدفمند، توسط گروه های خبره، قابلیت های اونها پدیت و به روز میشن؛ میتونیم در بسیاری از موارد و طرح های الکترونیک، رباتیک، کنترل، هوش مصنوعی و خیلی زمینه های دیگه از امکانات این نرم افزار استفاده کنیم .. مثالی که به اون اشاره کردید، شاید تنها یکی از مواردی باشه که MATLAB میتونه به کمک کاربرها بیاد و اونها رو در اجرای طرح هاشون یاری کنه .. یکی از متداول ترین ایده هایی که از اون استفاده میشه در مثال شما؛ آموزش دادن شبکه (--framework آموزش--) در نرم افزار MATLAB و به دست آوردن ضرایب و وزن های نهایی هستن که بهینه ترین پاسخ رو برای دیتابیس های مورد نظر، به همراه دارن .. این ضرایب و وزن ها، همون المنت ها و عناصری هستن که در طول پروسه ی Learning به دنبال اونها هستیم (--به همراه چند نکته ی دیگه البته--) و با ذخیره ی اونها؛ میتونیم از منطق آموزش دیده در تراشه های مختلف مثل FPGA استفاده کنیم .. در طرف دیگه؛ به دلیل تولباکس فوق العاده غنی Instrument Control Toolbox نرم افزار MATLAB ، میتونیم از اون در طراحی اینترفیس هایی با امکانات فوق العاده متنوع استفاده کنیم .. برای مثال، اینترفیس هایی برای Function Generator یا Oscilloscope و یا خیلی Device های دیگه که به دلیل پشتیبانی بسیار خوب MATLAB از Library File ها میتونیم به اونها فکر کنیم .. البته؛ امکان تولید فایل نهایی در پکیج قابل ارائه به کاربر، به صورت فایل exe. استقبال از این امکانات رو بیش از پیش گسترش داده .. پیروز باشید ..

دیدگاه

با سلام کسی در مورد شبیه سازی کد برنامه متلب شبکه عصبی spiking چیزی میدونه؟
                میخواهم در این شبکه داده ها را کلاس بندی کنم لطفا کمک کنید تشکر کدهای مربوط به تابع اصلی را تا حدودی دارم

دیدگاه

سلام
                  بچه ها کسی می دونه برای شبیه سازی یه سخت افزار ساده (مثلا یه ضرب کننده) با نرم افزار مطلب چه مراحلی رو باید طی کرد؟
                  با مطلب آشنایی دارم ولی کل کاری که تا حالا با مطلب انجام دادم نوشتن تکالیف سیگنالمه
                  ممنون میشم اگه بهم کمک کنید :redface:
                  پینوکیو چوبی بمان... دنیای آدمآ‌ها سنگی ست!

دیدگاه

سلام
                    من هرچه سریعتر باید برم دنبال کار... به دلایلی
                    متلب بطور مقدماتی بلدم.واسه همین گفتم برم دنبال تدریس متلب. حالا به نظر شما روی کدوم قسمت متمرکز شم و بیشتر کار کنم که برای تدریس خوب باشه؟
                    آدم نباید نگران این باشه که کی می میره چون دست خودش نیست
                    ولی باید نگران این باشه که چه جوری زندگی می کنه چون دست خودشه

دیدگاه

Tektronix AFG3252 MATLAB Demo

سلام ..

برای پروژه ای احتیاج بود تا یک اینترفیس طراحی بشه که کاربر این امکان رو داشته باشه که در محیط MATLAB با Function Generator به صورت مستقیم ارتباط برقرار کنه .. فایل آماده شده ی دموی این اینترفیس رو از انتهای این پست میتونید دانلود کنید .. برای این ارتباط از دستوراتی استفاده کردم که مجموعه ی اونها در فایل PDF لیست شدن .. پیش از استفاده از این دمو، لازم هست که نرم افزار TEKVISA رو بر روی سیستم نصب داشته باشید .. امید که این دمو بتونه برای شما هم مفید باشه .. موفق باشید ..

فایل های پیوست شده

دیدگاه

سلام دوستان یه سوال فوری دارم ؟ ممنون میشم جوابم سریع بدین ؟
                        توی متلب میخام لاپلاس معکوس بگیرم از دستور ilaplace استفاده کردم ولی جواب نمیده از دستور residueاستفاده کردم جواب میده ولی مانده ها و قطب ها را بهم میده جواب نهایی را نمیده روشی دیگه نیست که جواب نهایی را مستقیم بهم بده ؟(مانده ها و قطب ها را نده جواب نهایی را مستقیم بده ؟)

دیدگاه

پاسخ : خواندن دیتا از پورت USB و نمایش اطلاعات آن در نرم افزار MATLAB

سلام میشه یکی کمک کنه چطور میشه اون فایلهارو تو یک بوشه بزاریم میخام گوشیمو با این به کمپیوتر از طریق بورت یو اس بی وصل کرد

دیدگاه

پاسخ : خواندن دیتا از پورت USB و نمایش اطلاعات آن در نرم افزار MATLAB

نوشته اصلی توسط حسام الدین
                            سلام ..

فایلی که در انتهای این پست ضمیمه هست؛ این قابلیت رو داره که اطلاعات رو از پورت USB بخونه (--برای مثال سنسوری که خروجی USB داره--) و نتایج اونها رو در Figure ای جدا نمایش بده .. دقت کنید که برای استفاده از این کد؛ نیاز به توابع و فایل های دو پست قبل هم داریم .. در نتیجه؛ هر دوی اینها رو باهم در یک پوشه قرار بدید تا بتونید از اونها به خوبی استفاده کنید .. من این کد رو برای طرحی تست کردم؛ و پاسخ خوبی گرفتم .. بعلاوه؛ یک فایل دیگه هم ضمیمه ی انتهایی این پست هست که جمعبندی خیلی خوبی در ارتباط با Data Acquisition در نرم افزار MATLAB انجام داده که میتونه امیدوارانه مفید باشه (--از اون خیلی استفاده کردم--) .. امید که مطالب این پست بتونن به جمعبندی مباحث مطرح شده در این تاپیک کمک کنن .. پیروز باشید ..
                            نوشته اصلی توسط mahtab93
                            سلام میشه یکی کمک کنه چطور میشه اون فایلهارو تو یک بوشه بزاریم میخام گوشیمو با این به کمپیوتر از طریق بورت یو اس بی وصل کرد
                            ;کسیییی نیست

دیدگاه

سلام
                              من یک برنامه نوشتم به این صورت که یک سری رشته پارامتر متغییر مثلا x(j) ;i که با توجه به افزایش مقدار j این رشته پارامتر ها تغییر میکنندو میتونند هر چیزی باشند(رشته پارامتر) ...حالا میخوام یه برنامه کلی بنویسم که این متغییر ها رو تو خروجی نشون بده ومقدار اونها رو دریافت کنه
                              فقط تو چاپ مقدار متغییر مشکل دارم!!
                              x(j)=input('che joori in moteghayer ro neshon bedam???&#039g

فکر نکنم سوال سختی باشه..من خودم متلب رو تازه یاد گرفتم...لطفا کمکم کنید!!

دیدگاه

سلام خدمت دوستان
                                من به تازگی شروع با یادگیری متلب کردم، یه سوالی داشتم کهمیخواستم کمکم کنید.
                                من یک ماتریس یک سطری در 680 ستونی دارم که میخوام با استفاده از حلقه های for و دستور if شرط زیر را در مورد تکتک عناصر ماتریس برقرار کنم.
                                شرطم این هستش که اگه عنصری از ماتریس کمتر یا مساوی 0.5 است به جای آن عدد صفر و اگر بزرگتر از 0.5 هستش عدد یک جایگزین آن شود.
                                ممنون میشوم اگه کمکم کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...