اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

PC Interfaces

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دست شما درد نیاد مفید واقع شد
    چندتا سواله دیگه:
    1- کامپوننت چیه
    2- درایو هایی که در ویندوز می باشد برای کار با usb مفید نیست؟
    3- دریافت اطلاعات از usbنیاز به برنامه نویسی داره منظورم
    اینه که باید مانند سریال یه برنامه نوشت و منتظر دریافت اطلاعات بود؟
    >>>>> اللهم عجل لولیک الفرج <<<

لطفا برای تشکر از امتیاز مثبت استفاده بفرمایید

دیدگاه

PC Interfaces

سلام خوبی دوست عزیز ؟
      آقا کار کردن با این USBآ‌ کار مشکلیه . توی قسمت پایان نامه های کارشناسی یه پروژه در موردش هست ، اگه علاقه مند هستید یه نگاهی بهش ندازید .
      موفق باشید .
      شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
      هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
      چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

Re: تشکر

نوشته اصلی توسط aghel110
        دست شما درد نیاد مفید واقع شد
        چندتا سواله دیگه:
        1- کامپوننت چیه
        2- درایو هایی که در ویندوز می باشد برای کار با usb مفید نیست؟
        3- دریافت اطلاعات از usbنیاز به برنامه نویسی داره منظورم
        اینه که باید مانند سریال یه برنامه نوشت و منتظر دریافت اطلاعات بود؟
        خواهش میکنم
        1) کامپوننت یه قطعه برنامه نویسه تویه محیط های برنامه نویسی ویژوال مثل Visual Basic و Delphi و ... هستش و در واقع یه کنترلیه که دارای تعدادی دستور برنامه نویسی خاصه برای آسون کردن برنامه نویسی درباره اون موردی که شما داری براش برنامه می نویسی مثلاً اگه شما بخوای بصورت مستقیم در پورت ها بنویسی باید تمامی دستوراتش رو خودت بنویسی و تمامی ارتباط لازم رو خودت برقرار کنی که این کار ممکنه هم برنامه رو پیچیده کنه و هم وقت زیادی بگیره و طولانی بشه ولی وقتی بیای از یه کامپوننت استفاده کنی اون کامپوننت کارها رو برای تو راحت میکنه و تمامی توابع و ارتباط های لازم بین برنامه شما و سیستم عامل و ... رو برقرار میکنه و بعدش شما با یه دستور ساده میتونی روی پورت بخونی و بنویسی کامپوننت ها یا کنترل ها یا اکتیو ایکس ها یه سری فایل هستند با پسوند ocx یا dll که شما این فایل ها رو به برنامه خودت معرفی میکنی و توابع و دستورات لازم برای کار رو از تویه این فایل ها فراخوانی میکنی
        2) درایورهای usb موجود تویه ویندوز فقط برای دستگاه ها و سخت افزار های تجاری که شرکت های تجاری می سازنند کاربرد داره مثلاً فلش دیسک ها ، رایترها و سی دی رام های اکسترنال و ... در حالی که سخت افزار شما Custom هستش یعنی خودتون ساختید و ویندوز از سخت افزار شما خبر نداره که براش درایور تهیه کنه و تویه ویندوز بذاره برای همین هم خودتون باید درایور بنویسید برای سخت افزارتون تا سیستم عامل سخت افزار شما رو شناسایی کنه
        3) بله شما برای ارسال اطلاعات به پورت usb و دریافت اطلاعات از اون نیاز به برنامه ای دارین که این کار رو برای شما انجام بده وگرنه بطور مستقیم نمیشه این کار رو کرد مثل همون پورت سریال

موفق باشید

دیدگاه

PC Interfaces

کسی مطلب فارسی در باره pci داره؟

دیدگاه

PC Interfaces

سلام . خوبی دوست عزیز ؟
            مطلب فارسی که فکر نمی کنم گیر بیاد ولی یه آی سی هست که تمام کارهای مربوط به PCI رو خودش به عده میگیره و انجام میده اگه روی کارتی نصب بشه اون کارت میشه master . شاید اگه دیتا شیت اون رو بخونی یه چیز هایی دستگیرت بشه . ظاهرا در ایران هم هست .
            اسمش اینه PCI9080 & PCI9050

این یه سری سوال و جواب در مورد این آی سی :
            http://www.plxtech.com/products/io_accelerators/PCI9080/faqs/9080faq.htm

اینم دیتاشیتش :
            http://www.physi.uni-heidelberg.de/physi/ceres/electronics/datasheets/pci9080.pdf

موفق باشید .
            شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
            هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
            چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

PC Interfaces

نوشته اصلی توسط eelinker
              کسی مطلب فارسی در باره pci داره؟
              با سلام:
              در این مورد کتابی با نام "کنترل دستگاه های الکترونیکی با کامپیوتر" نوشته مهندس محسن شکیبا فر از فارغ التحصیلان دانشگاه خودمان است که در این کتاب در مورد تمامی پورت های کامپوتر بحث شده است به شما پیشنهاد می کنم که حتما از این کتاب استفاده کنید
              ر کسی را بهر کاری در جهان آورده اند
              کار ما عشق است و ما را بهر آن آورده اند

دیدگاه

پاسخ : PC Interfaces

کسی یه مثال کامل در مورد کار usb با یه avr ساده داره
                شامل source code dll,sys,firmware
                lvsd
                we are here,it must be done

دیدگاه

مثال در مورد usb زیاده من یکی از این پروژها رو که کاملتر از همه بود تست کردم و جواب داد اسمش AVR309 بود
                  در این پروژه یک میکرو atmega8 رو مستقیم به usb وصل کرده و با اون کار می کنه.همه سورس هاش هم همراهش هست .برنامه میکروی اون با اسمبلی نوشته و یک درایور usb هم داره با یه فایل dll که چند تا تابع داخلش هست که می تونید با این توابع با میکرو ارتباط برقرار کنید .مثلا یه عدد رو پورت سریال میکرو بفرستید یا از اون بخونید و یا روی eeprom میکرو رایت کنید و یا ازش بخونید و چند تا کار جالب دیگه.

من لینکیو که دانلود کردم یادم نیست برات سرچ کردم اینو آورد به احتمال زیاد همینه. اسمش پروژه AVR309 هست.
                  http://www.avrfreaks.net/index.php?func=viewItem&item_id=648&module =Freaks%20Tools

موفق باشی!

دیدگاه

با سلام
                    بحثهای شما را در مورد مسایل مختلف ارتباط با pc خواندم.من در این زمینه تازه کار هستم .در vb.net2005 کنترلی به نام serialport وجود دارد.آیا از این کنترل می توان استفاده کرد؟ آیا با استفاده از این کنترل نیازی به استفاده از .dll و... نیست؟
                    ممنون اگر مرا راهنمایی کنید.

دیدگاه

بله با استفاده از این کنترل می توان با پورت سریال کامپیوتر(مثلا Com1) کار کرد و دیگر نیاز به dll و .. . نیست .
                      اگه بخوای با پورت موازی کار کنی نیاز به dll داری.

موفق باشی!

دیدگاه

با سلام به همگی
                        ممنون می شم اگه کسی نحوه کار با input32.dll در C++ و طریقه نصب این فایل را توضیح بده
                        بازم متشکرم

دیدگاه

این سایت رو یه سر بزن حتمن پیدا میآ‌کنی.
                          ( اگه پیدا نکردی بگو)
                          http://www.codeproject.com/

دیدگاه

بازم سلام به همه
                            خیلی ممنون از شما که سایت معرفی کردید اما اگه خودتون همین جا توضیح بدید یا یک سایت فارسی معرفی کنید خیلی بهتره
                            بازم از شما متشکرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین پایمرد
                              کسی یه مثال کامل در مورد کار usb با یه avr ساده داره
                              شامل source code dll,sys,firmware
                              lvsd
                              سلام
                              من قبلا یه پروژه گذاشتم تو سایت که دما رو با AVR می خوند و از طریق usb به کامپوتر ارسال می کرد

دیدگاه

این مثال رو یه نگا بنداز. یه فایل dll که تمام ورودی خروجیآ‌ها رو میآ‌تونی باهاش آدرس دهی کنی و استفاده کنی.
                                فقط کافیه دوتا فایل .h و .cpp رو به پروژت اضافه کنی.
                                http://www.geekhideout.com/downloads/io.zip
                                http://www.geekhideout.com/iodll.shtml

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X